ano ano mě se ta hra právě líbí že to neni tak lehký je to superXuB4nU píše:me se na Juiced hodne nelibi,jak je tam vse predrazene,...staci pokazit par zavodu a dost si odrit auto a finance jdou hoodne dolu.To se ani nebudu zminovat o tuningu,ktery je snad drazsi nez ve skutecnosti
ale to hlavni,...budujete si karieru 14dni a pak se neco nepodari -vse je v haji a vy muze zacit s vytvarenim noveho accountu...hm..nevim,ale tahle hra(ktera byla cekana s velkym napetim) se dost nepovedla-alespon ne pro bezne uzivatele...njn hardcore hraci si ted mnou ruce
ale to uz je nazor kazdeho,ze?
Juiced
Moderátor: Baneshee
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- XuB4nU
- Začátečník
Digitaldoom píše: ano ano mě se ta hra právě líbí že to neni tak lehký je to super
tohle jsem tim chtel hlavne rict,pilujete,pilujete ,snazite se ,ale hra Vam diky vasim "malym ,castym" chybam nedovoli postoupit dal a vy jste odsouzeni hrat proste znovaXuB4nU píše: ale to hlavni,...budujete si karieru 14dni a pak se neco nepodari -vse je v haji a vy muze zacit s vytvarenim noveho accountu...
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
- Rammstein
- Začátečník
No tak použí jakoby ten CHEAT, když to nezvládneš o pár stránek z5 nevím přesně o kolikXuB4nU píše: tohle jsem tim chtel hlavne rict,pilujete,pilujete ,snazite se ,ale hra Vam diky vasim "malym ,castym" chybam nedovoli postoupit dal a vy jste odsouzeni hrat proste znova
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- XuB4nU
- Začátečník
njn,ale s cheatama je to dost S*XRammstein píše:No tak použí jakoby ten CHEAT, když to nezvládneš o pár stránek z5 nevím přesně o kolikXuB4nU píše: tohle jsem tim chtel hlavne rict,pilujete,pilujete ,snazite se ,ale hra Vam diky vasim "malym ,castym" chybam nedovoli postoupit dal a vy jste odsouzeni hrat proste znova
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
- Rammstein
- Začátečník
- BIO hazard
- Nováček
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
njn jsou i těžké hry chápu že někoho NFS tak uchvacuje prostě nemá nervy hrát pořádněBIO hazard píše:Ja si budujem karieru 1 a pol tyzdna a jeden zavod a je to v p...........
Asi sa na to vys...m je to dost narocne ale inac soundtrack je celkom fajn
Juiced je těžký je to drsárna ale pořád kam se hrabe na RBR to je opravdu simulátor ...nic těžšího jsem nikdy nejel ...
- VeVe_350Z
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
RBR je paradna hra.Je dost narocna a to ta nuti stale ist dopredu a zlepsovat sa.Digitaldoom píše:njn jsou i těžké hry chápu že někoho NFS tak uchvacuje prostě nemá nervy hrát pořádněBIO hazard píše:Ja si budujem karieru 1 a pol tyzdna a jeden zavod a je to v p...........
Asi sa na to vys...m je to dost narocne ale inac soundtrack je celkom fajn
Juiced je těžký je to drsárna ale pořád kam se hrabe na RBR to je opravdu simulátor ...nic těžšího jsem nikdy nejel ...
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Rammstein
- Začátečník
- martin850
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
ako mozem podtunit auto aby som ho mal o triedu nizsie? iba chiptuningom? lebo tam je dost maly rozsah
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jj chiptunigmartin850 píše:ako mozem podtunit auto aby som ho mal o triedu nizsie? iba chiptuningom? lebo tam je dost maly rozsah
já to mám například u Vipera ztaženo na min abych se sním vešel do 599koní ale musíš i vybírat na čem ušetříš třeba nemám turbo a rozhodně tam mám všechny extra věci jako brzdy atd co výkon nepřidávají ... prostě chce si to hrát ale opatrně pokud nemáš dost peněz jinak u každého dílu je tak zdruba napsáno kolik ti to přidá tak dej chiptunig na minimum co to jde a řidávej součástky a přičitej
jinak u mnoha aut je to udělaný tak že třeba ne moc tuněná auta maj malý rozsah chipování (což je logický) a tak nejdou prostě strčit do nižší kategorie ani kdyby si se rozkrájel
- Bomba
- Začátečník
- bukva
- Začátečník
jj, kdyz si kupuju zavodni hru, rozhodne nemam zajem o nejakej "mikromanagment" ... to kdybych chtel, tak du studovat ekonomku, ne parit zavodni arkadyBomba píše:install-15 minut hraní-uninstall...podle mne pěkný sh.t a docela jsem se na to těšil-přijde mi to že je to udělané tak na 50%...no co jsem taky mohl čekat...RBR rulez
- Bomba
- Začátečník
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no tak to bych teda se hádal NFSU 1 i 2 jsou mnohem horší než Juiced jsou lehké a nudné jedině toho tuningu je tam víc ale v Juiced je zase promakanej ale je ho méně ... a hlavně v NFSU nemá člověk vůbec pocit že jede autem ...fyzikální model veškerý žádný v Juiced je ten pocit parádní hlavně ve Viperu je to opravdu AUTO!
takže já nevim no podle mě je Juiced mnohem lepší není dokonalý ale je lepší než NFSU 1 i 2
takže já nevim no podle mě je Juiced mnohem lepší není dokonalý ale je lepší než NFSU 1 i 2
- Bomba
- Začátečník
No já si myslím, že fyzikální model byl dokonce udělaný lépe u toho NFS...sice i tam byl hodně arkádový, ale určitě lepší než u této hry! a co mne jeste dostalo ze ty auta nemají skoro žádný zvuk jediné co se mi na té hře libilo tak byla asi hudbaDigitaldoom píše:no tak to bych teda se hádal NFSU 1 i 2 jsou mnohem horší než Juiced jsou lehké a nudné jedině toho tuningu je tam víc ale v Juiced je zase promakanej ale je ho méně ... a hlavně v NFSU nemá člověk vůbec pocit že jede autem ...fyzikální model veškerý žádný v Juiced je ten pocit parádní hlavně ve Viperu je to opravdu AUTO!
- bukva
- Začátečník
Podle me je ze soucasnych zavodnich arkad (samozrejme pominu-li Burnout) nejlepsi NFS:U1 ... rozhodne se mi nezdalo, ze by na Hard byly nektery ty zavody kolem 80tky a dragy nejak extra lehky ... napr. kdyz sem jel 6ti kolovej zavod podvacate...
Hlavni devizi NFS:U - lepsi hudba, celkove vic dynamictejsi hra (at se treba nezda, ze jedes v aute, tak se zda, ze jedes rychle a lehce), vetsi zabavnost (nemusis se starat o ptakoviny - sazky, respekt a podobny zhovadilosti ... kde to sme?), hezci uvodni animace (kdyz sem se dival na Juiced, tak sem si v duchu rikal, ze bych zvladl lepsi), Juiced ma taky na hodne PC skutecny problemy - problikavani polozek v nekterych menu, graficky defekty primo ve hre (napr. u kamose, kterej ma Ti4200 a vsechny ostatni hry mu jedou v pohode), nulova absence jakychkoliv rad, co a jak mas delat a jak je to nejvyhodnejsi (tak se pozna odflakla hra - ze autorum ani nestalo za to udelat neco jako "tutorial")
A argumentovat tim, ze NFS:U nemaji zadnou nebo maji nerealnou fyziku je uplne mimo - vzdyt je to arkada! Navic autori zadnou realistickou fyziku neslibovali, nikde ji nechvalili. Udelali presne to co chteli - pekelne rychla, originalni akcne-arkadova zavodni hra.
To jen Juiced zustal kockopsem - autori se do posledni chvile nerozhodli, jestli to bude arkada nebo simulace, jestli zavody nebo spis "race tycoon" (tohle oznaceni imho sedi na Juiced nejvic), jestli to bude AAA hra nebo spis budget...
Hlavni devizi NFS:U - lepsi hudba, celkove vic dynamictejsi hra (at se treba nezda, ze jedes v aute, tak se zda, ze jedes rychle a lehce), vetsi zabavnost (nemusis se starat o ptakoviny - sazky, respekt a podobny zhovadilosti ... kde to sme?), hezci uvodni animace (kdyz sem se dival na Juiced, tak sem si v duchu rikal, ze bych zvladl lepsi), Juiced ma taky na hodne PC skutecny problemy - problikavani polozek v nekterych menu, graficky defekty primo ve hre (napr. u kamose, kterej ma Ti4200 a vsechny ostatni hry mu jedou v pohode), nulova absence jakychkoliv rad, co a jak mas delat a jak je to nejvyhodnejsi (tak se pozna odflakla hra - ze autorum ani nestalo za to udelat neco jako "tutorial")
A argumentovat tim, ze NFS:U nemaji zadnou nebo maji nerealnou fyziku je uplne mimo - vzdyt je to arkada! Navic autori zadnou realistickou fyziku neslibovali, nikde ji nechvalili. Udelali presne to co chteli - pekelne rychla, originalni akcne-arkadova zavodni hra.
To jen Juiced zustal kockopsem - autori se do posledni chvile nerozhodli, jestli to bude arkada nebo simulace, jestli zavody nebo spis "race tycoon" (tohle oznaceni imho sedi na Juiced nejvic), jestli to bude AAA hra nebo spis budget...
- SHOCK_WAWE
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Digitaldoom píše:no tak to bych teda se hádal NFSU 1 i 2 jsou mnohem horší než Juiced jsou lehké a nudné jedině toho tuningu je tam víc ale v Juiced je zase promakanej ale je ho méně ... a hlavně v NFSU nemá člověk vůbec pocit že jede autem ...fyzikální model veškerý žádný v Juiced je ten pocit parádní hlavně ve Viperu je to opravdu AUTO!
ou ou, to je hodne odvazny tvrzeni, NFSU2 je uplne nekde jinde, jsou to arkadovy zavody, jde v nich o zabavu, juiced nenabizi vubec nic , je to jen spousta okopirocanych veci z nfsu2 a vubec se je vyvojarum nepodarilo poskladat tak aby to melo hlavu a patu, vzhledem k tomu ze juiced vysel temer o rok pozdejs jak nfsu2 tak jsem taky cekal lepsi grafickej kabat, jake je ovsem prekvapeni, tuningu je tam velmi malo a samotne zavody jsou take aspon o 2 tridy niz nez v nfsu2, a hudba = o te se radeji nebavit, proste Need for speed underground 2 je uplne jina hra a musim rict ze o dost lepsi
- DIVAD
- Začátečník
-
- SHOCK_WAWE
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: