GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Lidi slyšel jsem že GTA SA nepude na GF 2 protože nepodporuje nějaké textury co GTA vyžaduje bo co :( je to pravda ? :((( :sad:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Rammstein píše:Lidi slyšel jsem že GTA SA nepude na GF 2 protože nepodporuje nějaké textury co GTA vyžaduje bo co :( je to pravda ? :((( :sad:
na gf4mx to jede, celkem pochybuju ze by to na gf2 nejelo , mozna snad az z duvodu male pameti grafiky, ale po funkci strance sou ty grafiky stejne.
a stejnak, imho celkem bych se divil kdyby se to na necem takovem dalo hrat s "rozumnym" fps
0118 999 881 999 119 7253
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

cool.user píše: na gf4mx to jede, celkem pochybuju ze by to na gf2 nejelo , mozna snad az z duvodu male pameti grafiky, ale po funkci strance sou ty grafiky stejne.
a stejnak, imho celkem bych se divil kdyby se to na necem takovem dalo hrat s "rozumnym" fps
No abych ti pravdu řekl tak dalo :) ted odbočím k NFSU2 to mě s tím jelo bez cuků :) a doufám že GTA SA mě pude na ty grafice aspon stejně jako NFSU2, pokud nenaskočí chyba že grafika nepodporuje textury bo co to tam na webu psali....
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

cool.user píše:
eraser007 píše:co s 25FPS limiterom ???
ved to sa neda hrat :sad:
ehm, co s nim, ze by vypnout? :roll: :lol:
hmm...ked ho vypnem, dosahujem este nizsie hodnoty...
a vypinat ho neodporuca priamo rockstar
ormally the frame rate of GRAND THEFT AUTO: San Andreas is capped at 30 frames per second. This option allows the game to go faster than 30 frames per second. Be warned that this will not magically make GRAND THEFT AUTO: San Andreas run better, but rather may make your experience "more variable". We do not recommend un-locking the frame rate. If you have a fast machine, it is far preferable to increase resolution, detail options, anti aliasing, etc. rather than trying to achieve a higher frame rate by un-locking the Frame Limiter. This will lead to a more variable game play experience.
len tak mimochodom, rec je o 30fps limitery tak co to taha na 25 :evil:

a inak uz mi hra nejde spustit odkedy sa mi resetla uprostred hrania...
samozrejme underclock nic, reinstall tiez :evil:
moze to byt bug v CAL 5.6 ?
AppName: gta_sa.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gta_sa.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 003462a7
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Isghole píše:zdravim
můj názor na tuhle hru je:

- silně průměrná grafika na dnešní dobu ( mohli to udělat na lepším enginu)
- ta kamera (při jízdně v motor. vozidlech), to je děs (ale dá se na to zvyknout)

+ výborný herní prostor (lokace)
+ jednoduchý ovládání při střelbě
+ RPG prvky (vylepšování v čemkoli)
+ zajímavé nové úkoly (kromě těch klasických) - moc se mi líbí ty, kde se krade a vloupá :-)))

Hraju to na max. detaily v rozlišení 1280x1024x32 (75Hz)
A64 3000+(default), 2x512 dual (333MHz), Club3D 6800 (default)
Holt hra běží na RenderWare enginu a ten má jen své limitované možnosti. Lepší textury by se šikly, ale při tak obrovském herním světě by to asi ani nebylo dost dobře možné. RenderWare je odzkoušenej a hlavně použitelnej na všechny herní platformy.
cool.user píše:
Rammstein píše:Lidi slyšel jsem že GTA SA nepude na GF 2 protože nepodporuje nějaké textury co GTA vyžaduje bo co :( je to pravda ? :((( :sad:
na gf4mx to jede, celkem pochybuju ze by to na gf2 nejelo , mozna snad az z duvodu male pameti grafiky, ale po funkci strance sou ty grafiky stejne.

jako hrát GTA: SA na GF2 řadě je podle mě čirá sebevražda. A to i na té se 64 MB. To si opravdu nedokážu dost dobře představit. To radši nehrát vůbec.
show must go on..
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

expLorer píše:hm s tymi radeonmi su nejake problemi ? starsie ako r9700 vidim ze maju ludia problemi ako vypadok, artefakty, fps a plno ineho
Muj R9550 nema jedinej problem. 8-)
Digitaldoom píše:než to hrát na 5200 apod tak raději nic
Kamos to prave na 5200 hraje... Dle jeho slov "Jede to celkem dobre." :twisted:

Ad hrani na GF2: to je takovej problem si za 1800,- koupit R9550? :?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

chjo :( sem se zase zasek ale naprosto totálně :( mise s rozváženim prostitutek :( musim jezdit tim pos...m autem a pak mi ujíždí ten chlápek v limuzíně a s ochrankou ...a to mi právě nejde :( .....

1,zkoušel jsem ho pronásledovat ale to nejde mě vždycky odstrčí a já rozmlátim auto když se ho snažim odstrčit já tak se rozmlátim akorát já prostě podvod :(

2, zkoušel jsem ho rozstřílet .... nadjel sem si a napalil jsem to do něj párkrát raketometem :( nic :(

3,zablokoval jsem ho v ulici a nemohl vyjet ale stejně nic nemohl jsem ho ani rozstřílet ani se dostat do auta :(

co mám dělat ? mě už se ta mise nechce dělat znova :(
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Honny píše:
expLorer píše:hm s tymi radeonmi su nejake problemi ? starsie ako r9700 vidim ze maju ludia problemi ako vypadok, artefakty, fps a plno ineho
Muj R9550 nema jedinej problem. 8-)
Digitaldoom píše:než to hrát na 5200 apod tak raději nic
Kamos to prave na 5200 hraje... Dle jeho slov "Jede to celkem dobre." :twisted:

Ad hrani na GF2: to je takovej problem si za 1800,- koupit R9550? :?
No dá se říct že jo :) bo po prázkách si koupím 6600GT tak ještě ty cca 3 měsíce vydržím a k tomu že to na 5200 jede vcelku dobře, to by mohlo i na GF2 to už není zas tak extra velkej rozdíl :)))
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Je to moc dobra hra a vsem ji doporucuju ... :-D
btw: jizda s traktorem je fakt neco ... :lol:
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Nazdar lidi.Nemate nekdo poneti jak rozchodit klavesu 5 na numericke klavesnici.Ja to potrebuju na brzdeni a na couvani.Diky za tipy
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

Digitaldoom píše:chjo :( sem se zase zasek ale naprosto totálně :( mise s rozváženim prostitutek :( musim jezdit tim pos...m autem a pak mi ujíždí ten chlápek v limuzíně a s ochrankou ...a to mi právě nejde :( .....

1,zkoušel jsem ho pronásledovat ale to nejde mě vždycky odstrčí a já rozmlátim auto když se ho snažim odstrčit já tak se rozmlátim akorát já prostě podvod :(

2, zkoušel jsem ho rozstřílet .... nadjel sem si a napalil jsem to do něj párkrát raketometem :( nic :(

3,zablokoval jsem ho v ulici a nemohl vyjet ale stejně nic nemohl jsem ho ani rozstřílet ani se dostat do auta :(

co mám dělat ? mě už se ta mise nechce dělat znova :(
toto som aj ja dnes robil, henta ochranka staci ak si ich nebudes vsimat ona sa sama rozmlati a niekde havaruje, no mne ty dmnti isli furt prec a ja s tou mojou srackou pomalou som ich nevedel dobiehat ale drzal somsa a asi po 15 min sa rozhodol ist cez most a na druhy ostrov a tam potom padol do priepasti dole k moru a ten debil ete isiel do mora a ja cakam a nic a nakoniec mi zavolal mobil a vyhral som to :D
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

ete otazka
ako sprovoznim mp3 v tom user radio player ? som to nakopcil aj do my documments kde je gta sa a tam ze track player ci daky taky priecinok a stale nic len tie reklamy 2 tam furt chodia dokola :evil:
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

expLorer píše:ete otazka
ako sprovoznim mp3 v tom user radio player ? som to nakopcil aj do my documments kde je gta sa a tam ze track player ci daky taky priecinok a stale nic len tie reklamy 2 tam furt chodia dokola :evil:
Mě to taky nejede :/ 8)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

První dojem sice nebyl nic moc, ta grafika me trochu zaskočila, ale po par minutách jsem si na to zvykl (přece jen je to trochu jiný než Vice City) a zažral se do toho :) První skoro dve hodiny jsem tam jen tak jezdil, krad, vyvolával pouliční bitky, vraždil, přejížděl lidi a občas nekoho zachránil zachrankou - to aby to nevypadlo, ze snad nejsem duševne v pořádku ;-)

Dovolilo mi to zatim jen čtvrtku města a i tak je to obrovský, jestli jsou tam takovy mesta 3 a jeste uzemí mezi - no potěš, to bude neco...

Trochu me prekvapilo, ze ta hra si snad bere necelych 500MB ram, zajímavý.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

Mám takový menší problém.Mě se tam nezobrazujou lidi někdy je nevidim vubec a někdy jen obrysy.U kamoša to jede v poho.My Pc:AMD-Athlon XP 2800+,ATI Radeon 9200 SE,RAM 256 DDR 400Mhz.kamošovo PC:AMD-Athlon Xp 2400+,GeForce FX 5200 ,RAM 512 SDRAM 133MHZ.Nevíte proč se mi nezobrazují???????????
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

expLorer píše:ete otazka
vsetko ti pise v options/audio/user media
vytvor zastupcov adresarov z mp3 do .../my documents/gta sa/user tracks
v options/audio/user media daj "scan media" a malo by to ist... mne to obcas blbne a kazdym spustenim hry musim dat "scan media"... ale fungovat by to malo...
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nitram píše:Mám takový menší problém.Mě se tam nezobrazujou lidi někdy je nevidim vubec a někdy jen obrysy.U kamoša to jede v poho.My Pc:AMD-Athlon XP 2800+,ATI Radeon 9200 SE,RAM 256 DDR 400Mhz.kamošovo PC:AMD-Athlon Xp 2400+,GeForce FX 5200 ,RAM 512 SDRAM 133MHZ.Nevíte proč se mi nezobrazují???????????
Ja bych rekl ze problem bude v grafice. Protoze uz jsi ctvrty clovek co ma radeon 9200 a blbnou mu postavy (ruzne blikaji, mizi a tak ...)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:První dojem sice nebyl nic moc, ta grafika me trochu zaskočila, ale po par minutách jsem si na to zvykl (přece jen je to trochu jiný než Vice City) a zažral se do toho :) První skoro dve hodiny jsem tam jen tak jezdil, krad, vyvolával pouliční bitky, vraždil, přejížděl lidi a občas nekoho zachránil zachrankou - to aby to nevypadlo, ze snad nejsem duševne v pořádku ;-)

Dovolilo mi to zatim jen čtvrtku města a i tak je to obrovský, jestli jsou tam takovy mesta 3 a jeste uzemí mezi - no potěš, to bude neco...

Trochu me prekvapilo, ze ta hra si snad bere necelych 500MB ram, zajímavý.
tě to omrzí vcelku rychle .... až budeš v pozdější fázy muset jezdit 10minut za misí (v rámci mise) a na konci se něco posere a ty budeš muset znova ..... musim říci že už sem se dostal do fáze kdy už poněkud hra nudí .... a dokonce přemýšlím zda Vice city nebylo lepší .... přece jenom vrtulník ..... :oops:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Uvidíme, uvidíme :) Ale strach moc nemam...

Jinak déšť je spracovanej trochu divně, ale je to asi o zvyk, vypadá to spíš jak kdyz je zarušenej obraz na televizi :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Uvidíme, uvidíme :) Ale strach moc nemam...

Jinak déšť je spracovanej trochu divně, ale je to asi o zvyk, vypadá to spíš jak kdyz je zarušenej obraz na televizi :)
tak to se mi asi na TA SA líbí nejvíc :) ty efekty ...chvění vzduchu :) mňam :) ...déšť nádhera ...mlha boží :)

jo chcete rychlé auto :) namontujte do bulita nitro a to je fofr :))
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“