Já se musím připojit k diskusi
Ten mod radeona se mi také jeví jako že to příliš nevylepšuje ale spíš nabaluje nesmysli ...šílené světelné efekty nemusím a ale pokud je to světlo dobře udělané proč ne ale v tomto případě to je opravdu skoro kolotočárna ....
pravdou je že v paneláku na balkoně nevím nevím to bych asi taky toho moc nevytvořil i když .... když se chce všechno jde ...
Peníze sice nedělají dobrý modding ale mohou ledascos usnadnit s tím souhlasím i když já osobně nejsem přítelem vrážení mega obrovských částek do moddingu jsem spíš zastánce moddingu jako nápadu a provedení a to homemade a to homemade všeho za homemade už já osobně nepovažuji řezání laserem apod .... i to se dá dělat doma sice to je práce ale myslím že to k tomu moddingu co provádíme patří ... BTW: já mám také přístup k laseru,plazmě, vodnímu paprsku a hlavně CNC na čemž bych mohl udělat celý svůj Hellstorm projekt za pár hodin ale nechci protože bych přišel o tu srandu homemadu
BTW: rozhodně preferuji modding více plánování radši to pozdržet než rychle rychle honem řezat a pak ... no jeje to sem udělal jednou a stačilo mi to

třeba nyní Hellstrom plánuji rozvrhuji jak dál dělám si návrhy 3D sháním materiál přemýšlím nad postupy nad nástroji atd atd ... to je také modding a můžu ho provádět třeba na hajzlíku

Vyrábět a pracovat manuálně budu nejdříve v červnu a to hned na 2-3 modech ....
stejný postup doporučuji i tady mistrovy Radeonovi více plánuj a rozmýšlej a třeba přijdeš na to jak to udělat hezky a levně ... věř že prvotní myšlenka ač dobrá se dá většinou udělat lépe a hlavně levněji než jak tě to napoprvé napadne
BTW: co se týká vkusu nemyslím si že každý musí milovat uhlazený styl ... mě třeba uhlazený styl přijde nudný a rozhodně se nedá říci že bych jako maturovaný Strojař konstruktér (BTW: hodně štěstí Stoobi a klid, matura je pohoda počkej na zkouškový na VŠ

) neměl vyvinutý vkus

prostě jsem každý jiný ale i chaos styl nebo prostě nečistá ale zajímavá linie se dá udělat pěkně a to se Mr. radeonovi nepovedlo ale myslím že se i na stávajícím projektu toho dá ještě hodně vylepšit i s využitím stávajících prvků
Co se týká Stoobiho tak jeho mody jsou perfektní v ČR zatím s velmi omezenou konkurencí, ale to tak dlouho nenecháme

nejvíce se mi na nich líbí propracovanost a provedení, to na to kolik stoobimu je a v jaké je situaci, je opravdu na klobouk dolů ... co se týká nápadů mno v této oblasti si nemyslím že stoobi je přehnaně odvážný a originální ale to dohání tou propracovaností a provedením takže rozhodně má právo kritizovat a radit

a co říká je v 99,9% trefné

Jako s Moderem s ním nemám problém myslím si že má čím přispět a v dané problematice se nadmíru dobře orientuje to že teď nemá na to moderování tolik času se dá pochopit
TAKŽE: tento ALIEN mod by Radeon hodnotím jako rozdělaný tak na 60= hotový s tím že mu zatím chybí nějaká hlavní myšlenka a styl doporučuji plánovat a hluboké zamyšlení nad zpracováním a výrobou (dá se udělat i z mála hodně na to jsme v CZ přeborníci

) zapracovat v oblasti světelných efektů a trochu to ujednotit a pěkně osvětlit ne taková kolotočárna co z toho opravdu je

(v polsku by z toho podle toho co vim asi byly nadšení) ...
to je můj stručný

názor

Have fun