Projekt: Shark Attack by Stoobi - COMPLETED

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

crash3r_cz píše:aha...takže vy budete dělat i přímo úprava na Míru:D takže někdo pošle výkresy a vy mu ju vymoddíte jo? :-D
Mám dojem, že tady někdo absolutně nepochopil princip. Takhle rozhodně ne. člověk, který příjde na web a bude si chtít koupit PC prostě vybere základní case, kterou chce (bude prostě v konfiguratoru na výběr) a pak podle zvolené case bude ještě moc vybrat za doplatek určité úpravy, tedy např. přední a zadní ventilátory, horní fan, okno, madla. Prostě co bude chtít. A pak asi budou ještě samostatné serie, kde bude case už určitým způsobem upravená. Ale to se uvidí a hlavně to není náplní tohohle threadu.
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

No stála 125,-Kč za 100x45cm, tedy přesněji šířka je 45cm a délka volitelná. A cena je za 100cm.

Cau,muzu se zeptat kde jsi ji kupoval ? Da se sehnat nekde na webu ?Díky...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Evok píše:Cau,muzu se zeptat kde jsi ji kupoval ? Da se sehnat nekde na webu ?Díky...
Tak na webu nevím, neviděl jsem jí, ale kupoval jsem jí v Hornbachu :wink:
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

No vypadá to dobře, ale není tam žádná fotka trochu zdálky, tak nevim jak to vypadá jako celek.
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

F.A.N.T.O.M píše:No vypadá to dobře, ale není tam žádná fotka trochu zdálky, tak nevim jak to vypadá jako celek.
Fotky celku budou nějak v týdnu, už jen dolepím loga...:)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

HEH... :lol:
Něměl tohle bejt mod na jedno odpoledne?...
Ale jinak se mi to líbí, je to moje nota, takový jednoduchý, elegantní, pěkný :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Měl a byl, respektive dělal jsem na tom sotva dva dny, teď jen čekám/čekal jsem na loga, už jsou reda a dneska nebo zítra to ologuju, nafotím a je hotovo...:)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak a tady jsou víceméně konečný fotky. Bohužel se mi nějak nepovedla ani jedna fotka úplného celku, ale myslím, že i tohle stačí.

Co je dodělaný? V podstatě jsem dodělal jen loga firmy a moje (posuďte sami). To firemní je řezaný na plotteru a moje je laserem pálený do černýho plastu s vrchní vstvu hliníku. No a ještě je uvnitř dodělán kryt koše na mechaniky (z plechu a folie).

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jo a na té jedné fotce omluvte ten bordel v kabelech uvnitř, ale je to jen testovací zdroj z dílny :)
:wink:
Naposledy upravil(a) Stoobi dne úte 2. led 2007, 12:35, celkem upraveno 1 x.
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

dobre ty mas to dost dobre
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pekny. To logo stalo zhruba kolik? Pripadne slo by nejaka udelat s jinimy jmeny?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

myslim ze na komercni mod je to very nice....asi se to bude dobre prodavat

btw uz mas konecny ceny za case+praci?(jen pro info,ja to na 1*10^10 % kupovat nebudu) :)
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Woyta píše:To logo stalo zhruba kolik? Pripadne slo by nejaka udelat s jinimy jmeny?
Cena loga byla 18,-Kč za kus, nechal sem si jich dělat 25ks. Je to vlastní design (dělal mi to kámoš), takže jsem jen dal na laser vlastní předlohu v .eps a jde udělat v podstatě cokoliv - i jiné materiály samozřejmě. :wink:
Stepa píše:btw uz mas konecny ceny za case+praci?(jen pro info,ja to na 1*10^10 % kupovat nebudu) :)
No cena úprav, včetně použitého materiálu (bez case) je 5000,-Kč, takže když vezmeš cenu case tak je to kolem 8000,-. Ale samozřejmě se to bude prodávat v sestavách a je to takřka nejrozsáhlejší úprava, co budu dělat (co se komerce týká).
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to logo je zajimavy
jediny co se na tom nelibi je ten predek s otevrenejma dvirkama neni vubec sladeny ale s tim asi nic nenadelas :oops:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Stoobi píše:
Woyta píše:To logo stalo zhruba kolik? Pripadne slo by nejaka udelat s jinimy jmeny?
Cena loga byla 18,-Kč za kus, nechal sem si jich dělat 25ks. Je to vlastní design (dělal mi to kámoš), takže jsem jen dal na laser vlastní předlohu v .eps a jde udělat v podstatě cokoliv - i jiné materiály samozřejmě. :wink:
Jasne ale ja myslel za kolik by to asi udelal pro nas ostatni.
Pro tebe je jasny ze dostanes slevu.
*.eps? Co je to za soft? Alfacad?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

nemám slevu...:) A .eps je pokud vím takovej univerzálenější ?vektorovej? formát. Je to exportovaný z Ilustratoru.
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

je to moooc pěkný akorát mi tam nejak nesedí ten karbon je tam nejakej divnej a na tom plexi na dne case na tom X sou videt bubliny... ale jinaxe mi to líbí akorát premejslim co tam stalo 5 litru..???
srry za OT// ale kde se da koupit ta karbonova tapeta//OT
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

je to určitě lepší komerční mod než jaký nabízej výrobci, mě se ten karbon docela líbí ale za boha ho nemůžu sehnat :x
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Koukam na posledni fotce se ti folie od sani odlepuje. Doporucuji fen.

Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Woyta píše:Koukam na posledni fotce se ti folie od sani odlepuje. Doporucuji fen.
jj, toho jsem si teď toky všiml...ale už to je spravený...nevím, jaktože se to odlepilo...

Co se tapety týká - věc názoru. A co na tom stálo 5litrů? Spočítej si trochu reálně materiál a práci a máš to...
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

karbon se mi tam naopak líbí - věc názoru no... jinak se mi tato práce opravdu líbí... podle mě je to paráda jako komerce i nekomerce... imho je v jednoduchosti krása!
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Odpovědět

Zpět na „Projekty“