novy design pctuning.cz ???
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkuste to roztahnout na 100%, imho by to vypadalo mnohem lepe -> vetsi plocha pro text zaujme oci.a ty zubaty "zaobleny" tlacitka tvorici menu bych udelal jako hranatej div. barvy jsou imho ok jen to chce vyladit detaily
// a zrusil bych taky podtrzeni u nejctenejsich clanku a novinek a hover efekt bych dal to podtrzeni. ta barva co tam je ted je nevyrazna
///na 100%sirky to vypada mnohem lepe. a pritom je to jen prepsani 3znaku a pripsani %
/// pct ve 100%
http://sheriff.webzdarma.cz/pct.png
// a zrusil bych taky podtrzeni u nejctenejsich clanku a novinek a hover efekt bych dal to podtrzeni. ta barva co tam je ted je nevyrazna
///na 100%sirky to vypada mnohem lepe. a pritom je to jen prepsani 3znaku a pripsani %
/// pct ve 100%
Naposledy upravil(a) sheriff.wiggum dne sob 22. dub 2006, 20:12, celkem upraveno 1 x.
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mluvíš mi z duše. Na to, že tu je tak vnímavý redaktor PCT, který si všimne všeho a BANoval by až by tu někteří zčernali, tak mi tam nějak chybí recenze na důležitý věci. Jak se ty věci poznají? No když má thread 15 a více stran, lidi se tam hádaj "co je teda to lepší," tak by třeba onen světaznalý redaktor mohl na daný téma udělat článek. Viz např. X1800 vs. 7800 a kvalita obrazu - několikrát slibováno, nikdy neuskutečněno; X850XT vs. 7600GT - hádky, s prominutím, jako prase a článek nikde ( něco na 7600GT tam je, ale to vůbec nevadí, svým obsahem to tyhle 2 karty nesrovnává ); D805 - snad největší "zločin."Sleepy.664 píše:Nebylo by lepší se na PCT zabejvat novejma článkama, místo vymejšlení "1996-like" designu? Zvlášť, když to má název PC tuning, ze kterého se dá dost vytěžit...a to nemyslím recenzování blikajících světlýlek a debilních okýnek
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
usměvné ? no když to vidíš takhle ... a koukám že ani nevíš co jsi řekl ...cooper_cz píše:DD: je úsměvné, jakým způsobem reaguješ na mou narážku o BANu/která se týkala fóra/. Takové pravomoci zkrátka nemám. Nevyjadřuju se o čtenářích obecně, ale o Tobě. Sám dobře víš, že linky co dáváš do komentářů nikdo nemaže.
To ostatní je totálně OT, tak mi kdyžtak pošli zprávu, jestli mi chceš něco důležitého.
/s nikým z redakce jsem o designu nemluvil, je to můj subjektivní pocit, odnikud nevyčtený
- Vivec
- Středně pokročilý

ano, i já to přesně tak vidím, v poslední době nebyla snad jediná kvalitní recenze na HW, je mi líto, ale od webu kterej se zajímá o PCTuning nečekám recenzi na přenosnou televizi, mp3 přehrávač a podobný kraviny, ale právě na ono již zniňované D805, velice se divím že jste ho nerecenzovali...wector píše:Mluvíš mi z duše. Na to, že tu je tak vnímavý redaktor PCT, který si všimne všeho a BANoval by až by tu někteří zčernali, tak mi tam nějak chybí recenze na důležitý věci. Jak se ty věci poznají? No když má thread 15 a více stran, lidi se tam hádaj "co je teda to lepší," tak by třeba onen světaznalý redaktor mohl na daný téma udělat článek. Viz např. X1800 vs. 7800 a kvalita obrazu - několikrát slibováno, nikdy neuskutečněno; X850XT vs. 7600GT - hádky, s prominutím, jako prase a článek nikde ( něco na 7600GT tam je, ale to vůbec nevadí, svým obsahem to tyhle 2 karty nesrovnává ); D805 - snad největší "zločin."Sleepy.664 píše:Nebylo by lepší se na PCT zabejvat novejma článkama, místo vymejšlení "1996-like" designu? Zvlášť, když to má název PC tuning, ze kterého se dá dost vytěžit...a to nemyslím recenzování blikajících světlýlek a debilních okýnek
- littleman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Snorri
- Nováček

- Hugo
- Začátečník

novy dizajn je otrasny. najviac mi vadi, ze je to cele take uzke. normalne sa mi to hnusi vobec citat... stary dizajn sice mal svoje muchy, ale bol prehladnejsi. aspon ze forum zostalo pri starom.
www.svethardware.cz je na tom teraz lepsie (predtym to bolo naopak).
to Snorri: tvoj avatar sa celkom paci mojmu avatarovi
www.svethardware.cz je na tom teraz lepsie (predtym to bolo naopak).
to Snorri: tvoj avatar sa celkom paci mojmu avatarovi
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
- Shit
- Odborník PCT

- Hugo
- Začátečník

zrejme ten novy NEPREHLADNY dizajn tvoril niekto na 15" CRT (800*600) ... normalne asi prestanem chodit na pctuning.cz
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
:D
Tak se měj hezky jinde lolHugo píše:... normalne asi prestanem chodit na pctuning.cz
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale nejsi jediný. Já ty zkušenosti mám taky a vím, že odladit template pro Joomla není záležitost na pět minut, a to i vzhledem k tomu, že se musí upravovat com_content. Ale o tom jsem tu už mluvil. Jediné, co mě zaráží je, že tu machruje člověk, který v jiném threadu děsně volá o pomoc s CSS a template pro Joomla... Bez komentářeDigitaldoom píše:No procentuálně ...jelikož redakční systém, co používá PCT užívám také a vím co to je snažit se odladit template a to ještě pro všechny prohlížeče, tak procentuálně to bodhužel asi nepujde, resp. nevím jestli ta práce co by stím byla, by stála za ten výsledek.
Až budu mít čas, tak si jen tak pro srandu uložím hlavní stránku PCT, stáhnu stylesheet a zkusím to s procenty. Potom hodím screen. V tomhle threadu už nepomůže nic jiného než konkrétní návrhy...
Burn in hell.
- Wings
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- LukiX
- Nováček

-
- Hugo
- Začátečník

Re: :D
aj sa mam... lolliquidfunk píše:Tak se měj hezky jinde lolHugo píše:... normalne asi prestanem chodit na pctuning.cz
na druhej strane, forum pctuningu.cz je OK a rad sem chodim po "rozumy".
- Barracuda
- Začátečník

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív se nauč, že za otázkou se dělá obvykle otazník a většinou stačí jeden.Barracuda píše:čí to byl debilní nápad !!!!
Jinak, mě připadl starší vzhled na první pohled přehlednější, ale v tomhle jsem se ještě moc nerejpal, tak uvidíme. Zvyknout se dá na všechno.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pravda je, že už si zvykám...
A dle slibu...
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... fullsize=1
Upraveno hlavně horní menu, šířka hlavní tabulky nastavena na 85%. Texty zarovnány do bloku.
U dvou hlavních článků vznikla velká bílá plocha, ale i to by se dalo eliminovat...
A dle slibu...
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... fullsize=1
Upraveno hlavně horní menu, šířka hlavní tabulky nastavena na 85%. Texty zarovnány do bloku.
U dvou hlavních článků vznikla velká bílá plocha, ale i to by se dalo eliminovat...
Burn in hell.