Half-Life 2: Episode One
Moderátor: Baneshee
- SWalker
- Nováček

-
- honny
- Středně pokročilý

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Já třeba ne. Viděl jsem co to dělá u kámoše na R9250. Proto to vím.Othrondir píše:spirit64 píše:to víš no. Warez verze bejvav prostě nevychytaný.vsetci ste zrazu odbornici na warez a viete ze co warez verzie robia a ake maju chyby... urcite ste ich skusali co???hypnotic666 píše:Tak tak... chce to originál, tam ti to utčo dělat nebude Wink Tohle je chyba warez verze.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja som videl taky mod na grafiky s DX7 a DX8 ktory by mal toto riesit ale neviem ci to nebol warez.palda píše:videl jsem warez verze a nic takovyho nedelaj, delal to i originalni HL2 na nekterych grafikach (prave ze FX5200), zkus to nasilne prepnout na DX9 z DX8 a uvidis
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vim ze se to resilo nekdy minule leto v topicu o HL2... mel tam nekdo podobny problem taky s FX5200Othrondir píše:ja som videl taky mod na grafiky s DX7 a DX8 ktory by mal toto riesit ale neviem ci to nebol warez.palda píše:videl jsem warez verze a nic takovyho nedelaj, delal to i originalni HL2 na nekterych grafikach (prave ze FX5200), zkus to nasilne prepnout na DX9 z DX8 a uvidisstacilo prepisat nejake adresare s texturami adresarom s tymi upravenymi a malo to ist
- spirit64
- Mírně pokročilý

[problém]
Problém je kdesi ve vertex (v tomhle se moc nevyznám). U uživatelů dx9.0c karet to v episode one problémy nedělá, jenom když hra běží na 8.1 (pak to dělá i problémy 8.1 kartám). Je na to 350 MB patch. Na steamu to imho běž ív pořádku. Při dx 8.1 a nižším to nevykresluje ve warez verzi polovinu objektů :/ atd. Po stáhnutí patche je vše v pořádku ale na určité textuře je na domech šachovnice.
[/problém]
Mě na int. gf6100 HL2, hlavně CS:S blbne při dx8.1 nebo 7 skro pořád, nevím proč ale kouknu do konzole jestli tomu taky něco neschází, jako jsem popsal výše.
Problém je kdesi ve vertex (v tomhle se moc nevyznám). U uživatelů dx9.0c karet to v episode one problémy nedělá, jenom když hra běží na 8.1 (pak to dělá i problémy 8.1 kartám). Je na to 350 MB patch. Na steamu to imho běž ív pořádku. Při dx 8.1 a nižším to nevykresluje ve warez verzi polovinu objektů :/ atd. Po stáhnutí patche je vše v pořádku ale na určité textuře je na domech šachovnice.
[/problém]
Mě na int. gf6100 HL2, hlavně CS:S blbne při dx8.1 nebo 7 skro pořád, nevím proč ale kouknu do konzole jestli tomu taky něco neschází, jako jsem popsal výše.
- Fousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- XeZ
- Začátečník

-
- Fousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
njn tobe anglictina kvalitu hry snizuje me zase naopak ale ja se polepsim...spirit64 píše:angličtinaFousek píše:kdy vyjde nejaka cestina pro episode one?![]()
imho za chvíli, není to dlouhá hra. Ale podle mě to snižuje kvalitu požitku
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
- Axis
- Začátečník

-
Ten refer si si mohol odpustiťHonny píše:není tak drahá...
- Dr.Evil
- Začátečník

Tak sem to ted dorazil. Bylo to dobre, lec strasne kratke...
Doufam ze se "episodicke" vydavani her neosvedci a tvurci her od tohoto trendu ustoupi.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- spirit64
- Mírně pokročilý

Nevím proč by se mělo episodické vydání her osvědčovat, je to dobrý nápad Valve kteří si to mohou jednak dovolit a jednak to pro ně znamená napínání příběhu, je to rozhodně lepší než čekat na vývoj další hry, která by na tobě takový požitek nezanechala, jednoduše proto že bys ji projel jako jednu hru. A nepoznal bys co se dělo kdy, ale tohle je dobrej nápad. Výhodně jde ale "episodické" vydávání her použít jen na hry které jsou na to vhodné (typ, příběh atd) takže se zas tak moc nemusíš bát, že by episody ovládly svět.Dr.Evil píše:Tak sem to ted dorazil. Bylo to dobre, lec strasne kratke...Doufam ze se "episodicke" vydavani her neosvedci a tvurci her od tohoto trendu ustoupi.
- sisa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim. Mam rad hry, ktery se daj dohrat za 5-6 hodin... ale musi tomu odpovidat cena:( ale jak psal nekdo vyse, musi k tomu vydavat neco po epizodach byt prostor. A to HL2 rozhodne splnuje. Jinak E1 rozhodne doporucuju;-)spirit64 píše:Dr.Evil píše:Tak sem to ted dorazil. Bylo to dobre, lec strasne kratke...Doufam ze se "episodicke" vydavani her neosvedci a tvurci her od tohoto trendu ustoupi.
- SWalker
- Nováček

-
- SWalker
- Nováček

-
- SWalker
- Nováček

-
- Isghole
- Začátečník

-
zdar a silu
tahle hra je vcelku nenarocna. na my sestave v poho na 1280x1024 s HDR a 2x AF 4x AA - stale cca 50-60 fps
ale, co me stve, byla delka hry, pak ten konec vubec, to je jako kdyz vam Valve prodalo venezuelsky serial. kousnou to tak divne. jsme zvedav jak bude zacinat ep 2. asi budou bojovat uz na lodi nebo buh vi kde. proste podle me dost spatne udelanej konec na to, ze chteji pokracovat v deji
jinak mi prisel puvodni hl2 lepsi v hratelnosti, tohle bylo imho silne prumerny (proste zadny zlepseni, krome efektů, ktery jsem nepozoroval)
budu jen doufat, ze se to v ep 2 zlepsi
PS: konecne nejaka kritika, furt jen sama chvala na hl2 ep.1
PS: puvodnimu HL1 se to stejne nevyrovna
tahle hra je vcelku nenarocna. na my sestave v poho na 1280x1024 s HDR a 2x AF 4x AA - stale cca 50-60 fps
ale, co me stve, byla delka hry, pak ten konec vubec, to je jako kdyz vam Valve prodalo venezuelsky serial. kousnou to tak divne. jsme zvedav jak bude zacinat ep 2. asi budou bojovat uz na lodi nebo buh vi kde. proste podle me dost spatne udelanej konec na to, ze chteji pokracovat v deji
jinak mi prisel puvodni hl2 lepsi v hratelnosti, tohle bylo imho silne prumerny (proste zadny zlepseni, krome efektů, ktery jsem nepozoroval)
budu jen doufat, ze se to v ep 2 zlepsi
PS: konecne nejaka kritika, furt jen sama chvala na hl2 ep.1
PS: puvodnimu HL1 se to stejne nevyrovna
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5