Ne. Servis NB Asus provádí http://www.sil.cz/ . Pobočky Ostrava, Praha a myslím že i Brně mají něco.Velisek píše:muzu se zeptat, je pravda, ze ma asus servis jenom v praze a brne a plati cestu ? diku za odpoved..
ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- Fifi
- Středně pokročilý
- Blboun.nejapny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nVidia ovladače
Čus chci se zeptat, jaký máte hozený v tomto skvostu hozený ovladače, který mě můžete doporučit???
A ještě jak přehrávat mp3trojky tak abych mohl mít zavřenej notas, když ho zavřu tak se mi hadr vypne a nic nehraje....
Díky
A ještě jak přehrávat mp3trojky tak abych mohl mít zavřenej notas, když ho zavřu tak se mi hadr vypne a nic nehraje....
Díky
AMD Athlon 2400+,MSI KT600 Delta Fisr,nVidia GeForce 5600,Seagate 120Gb 8MB Cache,Leadtek Winfast Deluxe,Toshiba 5112,Toshiba M1802,
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: nVidia ovladače
Tak si v možnostech napájení přepni aby se ti NB nepřepínal do režimu spánku když zavřeš monitor.Blboun.nejapny píše:jak přehrávat mp3trojky tak abych mohl mít zavřenej notas, když ho zavřu tak se mi hadr vypne a nic nehraje....
- SOb
- Nováček
Tak to by mě taky zajímalo. A jen tak mimo ladíte nekdo rychlosti větráků speedfanem(nějak mě to nejde) a je na to nějakej jinej programek?Sin@le píše:Bizzi: Přesně tak, auto a NB to nejde dohromady.
Nevíte někdo jak je to s tim když NB zapnu jen na to aby přehrával CD??? protože sem to tak už párkrát měl, ale NB se strašně hřál, sem si až řikal jak je to možný, větrák běžel na plno a přitom se přhrávalo jen hudební CD, myslel sem že Asus to má tak že CPU k týhle operaci nepotřebuje...
Jo jak vám jde čidlo teploty CPU, když spustim Speedfan tak mi to ukazuje třeba hodinu tu samou teplotu.
a ještě mě napadlo, nešlo by ještě nějakým SW snížit násobič??? Například při přehráváním MP3 když jedu v autě nebo tak se mi zdá zbytečnejch i těch 800Mhz na jádro....
Notebook Asus A6T,, AMD Turion64 x2 1,6GHz,, 1024MB DDR2 667,,120GB/5400 ot,,nVidia Go 7600 256MB
- mobil-man
- Nováček
- jik
- Nováček
-
- mobil-man
- Nováček
- IntEx
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ho dneska jako treti notebook dostal na stul. Mel jsem doma A6Kt, ktery mi prisel vcelku solidni, ale baterka nic moc. Dale jsem mel doma A6J, ktery mel priserny display (hrozne barvy jen pri male zmene uhlu). Tento zatim instaluji, tak k nemu moc zkusenosti zatim rici nemohu, akorat jsem si vsiml mirne odchlipnuteho plastu u displaye a pri pohledu do BIOSu jsem zjistil, ze je opticka mechanika (ktera pri restartu dost hlasite cvaka) pripojena na Primary Master a disk na Secondary Master. Ted jsem si pri instalaci vsiml cerne tecky na displayi. Jestli tam bude i po instalaci driveru (tahne se pres vic bodu a je mirne "barevna"), pujde notebook z domu
- IntEx
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
A notebook leti z domu! http://webspace.intexcz.net/img/A6T/IMG_9857.JPG
Navic jsem zaregistroval, ze pri pripojeni na adapter podsviceni displaye znatelne blika (nejvic je to videt pri maximalnim jasu).
Snad bude jiny kus lepsi
Navic jsem zaregistroval, ze pri pripojeni na adapter podsviceni displaye znatelne blika (nejvic je to videt pri maximalnim jasu).
Snad bude jiny kus lepsi
- Bizzi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tos mel spis smulu na NB.. u me je to vsechno v pohoIntEx píše:A notebook leti z domu! http://webspace.intexcz.net/img/A6T/IMG_9857.JPG
Snad bude jiny kus lepsi
- IntEx
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak mas pripojeny HDD a mechaniku? Taky mechanika na primary kanale, nebo spravne HDD?Bizzi píše:tak tos mel spis smulu na NB.. u me je to vsechno v pohoIntEx píše:A notebook leti z domu! http://webspace.intexcz.net/img/A6T/IMG_9857.JPG
Snad bude jiny kus lepsi
- Sin@le
- Začátečník
-
- Tubarog
- Začátečník
-
Mechanika
Připojení vypalovačky na IDE Master mě zaskočila stejně jako IntEx, ovšem s čím jsou problémy je kvalita a rychlost vypalovačky! Zkopírováni dvouvrstvého DVD trvá přez hodinu, vypálení obyčejného DVD-R skoro 20minut a nejednou se mě už tohle seklo a zničilo DVD. Nemožnost nastavení delší prodlevy před zastavení otáčení média a dlouhá načitací doba řadi tuto mechaniku k nejhorším které jsem kdy viděl, asi půjde notebook zpátky do kšeftu
- IntEx
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mechanika
Popravde jsem toto jeste moc nezkoumal, ale uz pri prvnim zapnuti mne zarazilo docela hlasite cvakani. Jinak pokud je CD uvnitr, nezaznamenal jsem zadny problem, hlucnost ok. Akorat si tedka vsimam jeste jedne veci a to te, ze se obcas touchpad "prepne do scrollovaciho modu", ikdyz jsem na nem s prstem uprostred a ne na na pravem kraji.Tubarog píše:Připojení vypalovačky na IDE Master mě zaskočila stejně jako IntEx, ovšem s čím jsou problémy je kvalita a rychlost vypalovačky! Zkopírováni dvouvrstvého DVD trvá přez hodinu, vypálení obyčejného DVD-R skoro 20minut a nejednou se mě už tohle seklo a zničilo DVD. Nemožnost nastavení delší prodlevy před zastavení otáčení média a dlouhá načitací doba řadi tuto mechaniku k nejhorším které jsem kdy viděl, asi půjde notebook zpátky do kšeftu
- Tubarog
- Začátečník
-
Neuplynul ani týden a mám tu další problém. Jak se píše v manuálu, tak by notebook měl být vybaven digitálním SPDIF výstupem. Dnes sem prolítal bezpočet Brněnských obchodů, ale nikde jsem nenarazil na jinou koncovku než Jack která by pasovala do zdiřky, kde je údajně umístěno SPDIF. Bohužel tedy musím tento notebook poslat zpět prodejci a vyhlídnout jiný model s digitálním výstupem zvuku a funkční DVD mechanikou. Je mi to líto, ale nevím co jiného dělat.
- Tubarog
- Začátečník
-
Kde ten SPDIF máš prosímtě? Zkoušel jsi ho nebo jen tak hádáš že tam asi bude když to píšou. Já mám v manuálu takřka doslova: ".. výstup pro sluchátka slouží u některých modelů rovněž jako digitální výstup SPDIF..." to máš asi větší štěstí na modelkon píše:takze k provozu grafiky na baterku musim podotknout, ze je v ovladacich nforce nastavena max vydrz pri provozu z baterie, takze si to musis manualne nastavit.
co se tyce toho spdif, tak to proste ma, uz jsem to tu psal 2x
a k tomu sporici. nenastavuje se to v sporic displaye, ale pres program power4gear, tam se vse nastavi a slape to jak hodinky, nebudu to tu rozepisovat jak, je to celkem intuitivni
- IntEx
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
SPDIF ma kazdy A6T, ja napriklad ve skrini vyhrabal koncovku, ktera tam pasuje. Vypada jako jack, akorat je nahore mirne vyduta s kontaktem na onen vystup. Musis tedy jeste jednou porjit elektro/audio obchody, protoze tuhle jsem kupoval cca pred rokem v Michael Elektro. Jinak vypalovacka chodi az na mirnou hlucnost pri restartu jako vino. Nezmrsil jsem zatim zadne DVD, nejspis budes mit bordel v softwaru. Imho vybirat jiny notebook jenom kvuli jedinemu vystupu ze zvukovky mi prijde jako holy nesmysl, navic, kdyz ta zvukovka neni nic extra. Radeji bych volil nejake externi reseni, SB Live 24bit USB, Audigy2 External apod.
- Axa
- Nováček
-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý