ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Velisek píše:muzu se zeptat, je pravda, ze ma asus servis jenom v praze a brne a plati cestu ? diku za odpoved..
Ne. Servis NB Asus provádí http://www.sil.cz/ . Pobočky Ostrava, Praha a myslím že i Brně mají něco.
Blboun.nejapny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nVidia ovladače

Příspěvek od Blboun.nejapny »

Čus chci se zeptat, jaký máte hozený v tomto skvostu hozený ovladače, který mě můžete doporučit???

A ještě jak přehrávat mp3trojky tak abych mohl mít zavřenej notas, když ho zavřu tak se mi hadr vypne a nic nehraje....

Díky
AMD Athlon 2400+,MSI KT600 Delta Fisr,nVidia GeForce 5600,Seagate 120Gb 8MB Cache,Leadtek Winfast Deluxe,Toshiba 5112,Toshiba M1802,
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nVidia ovladače

Příspěvek od ZdenekSveda »

Blboun.nejapny píše:jak přehrávat mp3trojky tak abych mohl mít zavřenej notas, když ho zavřu tak se mi hadr vypne a nic nehraje....
Tak si v možnostech napájení přepni aby se ti NB nepřepínal do režimu spánku když zavřeš monitor.
SOb
Nováček
Nováček

Příspěvek od SOb »

Sin@le píše:Bizzi: Přesně tak, auto a NB to nejde dohromady.

Nevíte někdo jak je to s tim když NB zapnu jen na to aby přehrával CD??? protože sem to tak už párkrát měl, ale NB se strašně hřál, sem si až řikal jak je to možný, větrák běžel na plno a přitom se přhrávalo jen hudební CD, myslel sem že Asus to má tak že CPU k týhle operaci nepotřebuje...

Jo jak vám jde čidlo teploty CPU, když spustim Speedfan tak mi to ukazuje třeba hodinu tu samou teplotu.

a ještě mě napadlo, nešlo by ještě nějakým SW snížit násobič??? Například při přehráváním MP3 když jedu v autě nebo tak se mi zdá zbytečnejch i těch 800Mhz na jádro....
Tak to by mě taky zajímalo. A jen tak mimo ladíte nekdo rychlosti větráků speedfanem(nějak mě to nejde) a je na to nějakej jinej programek?
Notebook Asus A6T,, AMD Turion64 x2 1,6GHz,, 1024MB DDR2 667,,120GB/5400 ot,,nVidia Go 7600 256MB
jik
Nováček
Nováček

a6t

Příspěvek od jik »

pojede na tomto ntb dobre multiplayer po siti? jde mi i o starsi hry - Vietcong, MOH, COD, GTA SA
diky za odpoved
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

kdyz na tom jedou novy hry, tak proc by nesly stary?! :evil:
to jsou nekdy dotazy...ovsem, ze pujdou
HP compaq nx9420
Windows Vista Home Premium (upgrade)
jik
Nováček
Nováček

Příspěvek od jik »

ptal jsem se , jestli pujdou bezchybne a rychle i po siti a jake kdo ma zkusenosti, jestli te moje otazky urazeji, tak nevim proc na ne odpovidas.
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

neurazeji me 8-)
ale furt nechapu dotaz...preci kdyz na nem jdou nove hry, tak tyhle starsi pujdou jeste lip. a jestli je to po siti nebo ne, to uz je jedno.
HP compaq nx9420
Windows Vista Home Premium (upgrade)
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Tak jsem ho dneska jako treti notebook dostal na stul. Mel jsem doma A6Kt, ktery mi prisel vcelku solidni, ale baterka nic moc. Dale jsem mel doma A6J, ktery mel priserny display (hrozne barvy jen pri male zmene uhlu). Tento zatim instaluji, tak k nemu moc zkusenosti zatim rici nemohu, akorat jsem si vsiml mirne odchlipnuteho plastu u displaye a pri pohledu do BIOSu jsem zjistil, ze je opticka mechanika (ktera pri restartu dost hlasite cvaka) pripojena na Primary Master a disk na Secondary Master. Ted jsem si pri instalaci vsiml cerne tecky na displayi. Jestli tam bude i po instalaci driveru (tahne se pres vic bodu a je mirne "barevna"), pujde notebook z domu :-(
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

A notebook leti z domu! http://webspace.intexcz.net/img/A6T/IMG_9857.JPG :evil:
Navic jsem zaregistroval, ze pri pripojeni na adapter podsviceni displaye znatelne blika (nejvic je to videt pri maximalnim jasu).
Snad bude jiny kus lepsi :roll:
Bizzi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizzi »

IntEx píše:A notebook leti z domu! http://webspace.intexcz.net/img/A6T/IMG_9857.JPG :evil:
Navic jsem zaregistroval, ze pri pripojeni na adapter podsviceni displaye znatelne blika (nejvic je to videt pri maximalnim jasu).
tak tos mel spis smulu na NB.. u me je to vsechno v poho
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Bizzi píše:
IntEx píše:A notebook leti z domu! http://webspace.intexcz.net/img/A6T/IMG_9857.JPG :evil:
tak tos mel spis smulu na NB.. u me je to vsechno v poho
Jak mas pripojeny HDD a mechaniku? Taky mechanika na primary kanale, nebo spravne HDD?
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

Kupoval sem i s kamosem tenhle kousek, a u obou sou ty displaye fakt luxusní, ani jeden bod vadnej nic, zatim si na něj vůbec nemůžu stěžovat, jediný co mě štve že si domů asi budu muset pořídit router, protože mě pořád nebaví běhat s kabelem :)
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Mechanika

Příspěvek od Tubarog »

Připojení vypalovačky na IDE Master mě zaskočila stejně jako IntEx, ovšem s čím jsou problémy je kvalita a rychlost vypalovačky! Zkopírováni dvouvrstvého DVD trvá přez hodinu, vypálení obyčejného DVD-R skoro 20minut a nejednou se mě už tohle seklo a zničilo DVD. Nemožnost nastavení delší prodlevy před zastavení otáčení média a dlouhá načitací doba řadi tuto mechaniku k nejhorším které jsem kdy viděl, asi půjde notebook zpátky do kšeftu :x
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Mechanika

Příspěvek od IntEx »

Tubarog píše:Připojení vypalovačky na IDE Master mě zaskočila stejně jako IntEx, ovšem s čím jsou problémy je kvalita a rychlost vypalovačky! Zkopírováni dvouvrstvého DVD trvá přez hodinu, vypálení obyčejného DVD-R skoro 20minut a nejednou se mě už tohle seklo a zničilo DVD. Nemožnost nastavení delší prodlevy před zastavení otáčení média a dlouhá načitací doba řadi tuto mechaniku k nejhorším které jsem kdy viděl, asi půjde notebook zpátky do kšeftu :x
Popravde jsem toto jeste moc nezkoumal, ale uz pri prvnim zapnuti mne zarazilo docela hlasite cvakani. Jinak pokud je CD uvnitr, nezaznamenal jsem zadny problem, hlucnost ok. Akorat si tedka vsimam jeste jedne veci a to te, ze se obcas touchpad "prepne do scrollovaciho modu", ikdyz jsem na nem s prstem uprostred a ne na na pravem kraji.
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

Neuplynul ani týden a mám tu další problém. Jak se píše v manuálu, tak by notebook měl být vybaven digitálním SPDIF výstupem. Dnes sem prolítal bezpočet Brněnských obchodů, ale nikde jsem nenarazil na jinou koncovku než Jack která by pasovala do zdiřky, kde je údajně umístěno SPDIF. Bohužel tedy musím tento notebook poslat zpět prodejci a vyhlídnout jiný model s digitálním výstupem zvuku a funkční DVD mechanikou. Je mi to líto, ale nevím co jiného dělat.
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

kon píše:takze k provozu grafiky na baterku musim podotknout, ze je v ovladacich nforce nastavena max vydrz pri provozu z baterie, takze si to musis manualne nastavit.
co se tyce toho spdif, tak to proste ma, uz jsem to tu psal 2x
a k tomu sporici. nenastavuje se to v sporic displaye, ale pres program power4gear, tam se vse nastavi a slape to jak hodinky, nebudu to tu rozepisovat jak, je to celkem intuitivni
Kde ten SPDIF máš prosímtě? Zkoušel jsi ho nebo jen tak hádáš že tam asi bude když to píšou. Já mám v manuálu takřka doslova: ".. výstup pro sluchátka slouží u některých modelů rovněž jako digitální výstup SPDIF..." to máš asi větší štěstí na model
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

SPDIF ma kazdy A6T, ja napriklad ve skrini vyhrabal koncovku, ktera tam pasuje. Vypada jako jack, akorat je nahore mirne vyduta s kontaktem na onen vystup. Musis tedy jeste jednou porjit elektro/audio obchody, protoze tuhle jsem kupoval cca pred rokem v Michael Elektro. Jinak vypalovacka chodi az na mirnou hlucnost pri restartu jako vino. Nezmrsil jsem zatim zadne DVD, nejspis budes mit bordel v softwaru. Imho vybirat jiny notebook jenom kvuli jedinemu vystupu ze zvukovky mi prijde jako holy nesmysl, navic, kdyz ta zvukovka neni nic extra. Radeji bych volil nejake externi reseni, SB Live 24bit USB, Audigy2 External apod.
Axa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Axa »

Jakou máte frekvenci RAMky? Nebo kde to prosim zjistim? Nekde mi to psalo 333, coz je asi blbost ne?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

To je správně, jsou to DDR2 paměti na 667MHz efektivně, takže 333MHz v reálu
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“