Jak ted resim svuj blok bylo mi navrzeno jestli by bylo mozne udelat vrchni cast ze silonu.
Rozhodnu se podle nakladu ale radeji bych chtel med.
Jak dobre v silonu zavity? Docela bych se bal ze pri prvnim utesneni teflonovu paskou strhnu zavit.
Woyta píše:Jak ted resim svuj blok bylo mi navrzeno jestli by bylo mozne udelat vrchni cast ze silonu.
Rozhodnu se podle nakladu ale radeji bych chtel med.
Jak dobre v silonu zavity? Docela bych se bal ze pri prvnim utesneni teflonovu paskou strhnu zavit.
pokud je zavit do primerene hloubky tak bych se toho vubec nebal
silon vydrzi hodne - ale je drahej
' pokud to ale chces chytat na ~ 2 zavity, tak to med ani silon neudrzi
BTW - shanim kostku z plexiskla - polotovar 70 x 90 x 110 mm
( ciste rozmery jsou 68.5 x 85 x 104.5 )
nevite nekdo kde by slo neco podobneho sehnat ?
' tedy bez toho abych musel koupit celou desku
2filletzz thx - v pripade ze bych to plexi nesehnal za rozumnou cenu - tak sem rozhodnut si ten blok odlit sam
BTW poridil jsem si tuhle vecicku - na mereni teplot
infracerveny teplomer -50°C ... +550°C
\\edit Gr8 Vivec: průmaz OT, toto není casemodding sekce, kde byste se mohli ptát "jak to pokračuje", pokud autor něco nového vyrobí, tak se o to určitě podělí sám
stav je takovy :
- cekam na cerpadlo
- neco uz je vyrobeny
- az to bude hotovy, tak udelam komplet testy cerpadla - nasleduje zprovozneni okruhu v PC a test obou bloku ...
\\ - edit 7.5.
\\ - zbastil jsem PWM regulator
\\ - pridam cidlo na mereni otacek
\\ - 25.5. - kolega co dela CAM se vratil z dovoleny ....
- nerezova hridelka je hotova - zbyva vyrobit stred a dno
Na vstupni fitinku pridej jeste kousek nejake trubicky. Jinak ti tam bude splouchat voda. Nemluve o tom ze by jsi mel pak okruh plnej bublin.
Koukam ze mas tesnici gumy prerusene a slepovane. Nevysla spocitana delka?
Uz jsi to zkusil zapnout?
nechtelo se mi porat nekde shanet tesnici o-krouzky daneho rozmeru - tak jsem si koupil asi 3m ø2mm ... ucvaknu si kolik chci - zamaznu silionem a je to
1 problem je za mam moc kratkej remen - takze sel nandat jen s povolenyma sroubama a naklonenym motorem a je pri tom napruzenej jako svine ...
stim remenem to nema cenu zkouset - nicmene jsem to provizorne zapnul a postrikal jsem si pekne zed v koupelne
vykon tohodle odstrediveho cerpadla urcujou otacky, cili jaky vykon budu chtit - takove nastavim otacky - fyzicke omezeni tvori jen co snesou loziska a ty snesou hodne
nj, ale dalsi ozazky jsou spotreba a hluk... dost jsem zvedavy jaky to bude mit konecny vykon... a hlavne budu muset prespat FAQ, kde jsem napsal, ze neznam nikoho, kdo by si cerpadlo postavil
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*