CPU blok a waterblock na 8800

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

čágos píše:to je kvalitní výkon bude to fungovat na 100% věřím Ti a může za to taky ten velkej pomocník Pardál který tomu dává rozum :lol:
ano - dobre vyhlazene pivko je opravdu velky pomocnik
BTW "čágos" je jeden kolega z firmy - takze ho neberte priliz vazne - jen trochu prudi

//Woyta Jeste chvili bude prudit a podivame se na nej. Zatim bude stacit kdyz ho naucis pouzivat EDIT. :)
zZZzzz
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jak ted resim svuj blok bylo mi navrzeno jestli by bylo mozne udelat vrchni cast ze silonu.
Rozhodnu se podle nakladu ale radeji bych chtel med.
Jak dobre v silonu zavity? Docela bych se bal ze pri prvnim utesneni teflonovu paskou strhnu zavit.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

Woyta píše:Jak ted resim svuj blok bylo mi navrzeno jestli by bylo mozne udelat vrchni cast ze silonu.
Rozhodnu se podle nakladu ale radeji bych chtel med.
Jak dobre v silonu zavity? Docela bych se bal ze pri prvnim utesneni teflonovu paskou strhnu zavit.
pokud je zavit do primerene hloubky tak bych se toho vubec nebal
silon vydrzi hodne - ale je drahej

' pokud to ale chces chytat na ~ 2 zavity, tak to med ani silon neudrzi
zZZzzz
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zavit cely fitinky. 2 zavity je jakt malo. Takze to vypada asi na tu med. Ty bych tam stejne videl radeji. Dik zy radu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

BTW - shanim kostku z plexiskla - polotovar 70 x 90 x 110 mm
( ciste rozmery jsou 68.5 x 85 x 104.5 )
nevite nekdo kde by slo neco podobneho sehnat ?
' tedy bez toho abych musel koupit celou desku
zZZzzz
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

2filletzz thx - v pripade ze bych to plexi nesehnal za rozumnou cenu - tak sem rozhodnut si ten blok odlit sam 8-)

BTW poridil jsem si tuhle vecicku - na mereni teplot
infracerveny teplomer -50°C ... +550°C
Obrázek
Obrázek

\\edit Gr8 Vivec: průmaz OT, toto není casemodding sekce, kde byste se mohli ptát "jak to pokračuje", pokud autor něco nového vyrobí, tak se o to určitě podělí sám
zZZzzz
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

stav je takovy :
- cekam na cerpadlo
- neco uz je vyrobeny
- az to bude hotovy, tak udelam komplet testy cerpadla - nasleduje zprovozneni okruhu v PC a test obou bloku ...
\\ - edit 7.5.
\\ - zbastil jsem PWM regulator
\\ - pridam cidlo na mereni otacek
\\ - 25.5. - kolega co dela CAM se vratil z dovoleny ....
- nerezova hridelka je hotova - zbyva vyrobit stred a dno

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
zZZzzz
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
zZZzzz
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na vstupni fitinku pridej jeste kousek nejake trubicky. Jinak ti tam bude splouchat voda. Nemluve o tom ze by jsi mel pak okruh plnej bublin.
Koukam ze mas tesnici gumy prerusene a slepovane. Nevysla spocitana delka?
Uz jsi to zkusil zapnout?

.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

nechtelo se mi porat nekde shanet tesnici o-krouzky daneho rozmeru - tak jsem si koupil asi 3m ø2mm ... ucvaknu si kolik chci - zamaznu silionem a je to

1 problem je za mam moc kratkej remen - takze sel nandat jen s povolenyma sroubama a naklonenym motorem a je pri tom napruzenej jako svine ...
stim remenem to nema cenu zkouset - nicmene jsem to provizorne zapnul a postrikal jsem si pekne zed v koupelne

vykon tohodle odstrediveho cerpadla urcujou otacky, cili jaky vykon budu chtit - takove nastavim otacky - fyzicke omezeni tvori jen co snesou loziska a ty snesou hodne
zZZzzz
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nj, ale dalsi ozazky jsou spotreba a hluk... dost jsem zvedavy jaky to bude mit konecny vykon... a hlavne budu muset prespat FAQ, kde jsem napsal, ze neznam nikoho, kdo by si cerpadlo postavil :lol:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Voda“