Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- F1l1p
- Středně pokročilý

Tak už jsem to taky dohrál (3x) a musím souhlasit s tím, co jste psali. Skvělá grafika, dobrá optimalizace - hned jsem si našel takové nastavení, aby mi to jelo alespoň 35fps, a pak se to hraje skvěle.
Co se mi opravdu líbí je to, že při loadování je spuštěný briefing - takže loadování není nijak otravné.
Co se mi opravdu líbí je to, že při loadování je spuštěný briefing - takže loadování není nijak otravné.
- m1na
- Začátečník

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak musím jedině souhlasit, hra to vynikající, zbraně se povedly, prostředí taky, konečně se dají házet granáty taky zpátky atd, ale hlavně ta optimalizace. 1280x1024, 2xAA, Texture Extra a skoro all mám on a šlape to skvěle.. pod 25FPS to nešlo...F1l1p píše:Tak už jsem to taky dohrál (3x) a musím souhlasit s tím, co jste psali. Skvělá grafika, dobrá optimalizace - hned jsem si našel takové nastavení, aby mi to jelo alespoň 35fps, a pak se to hraje skvěle.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne to samy pise na moji grafice (fx5900xt@ultra)... spis to tak vypada, ze kdyz hra nenajde gf6600 ci ati9800pro a vys, tak to dal nepustiOndraSter píše:ted me asi ukamenujete proc to skousim na takovy 'vykopavce'..
Inu, stahnul jsem to demo, nainstaloval (jen na C nebylo dost mista tak jsem to prejmenoval na .zip a rozbalil rucne), instalce probehla, updatnul jsem DirectX, spustil. Prej ze grafarna nepodporuje blend takze bude vypnuty. A tam to prestane neco delat, kdyz dam krizek tak se to zavre a pri dalsim pokusu o spusteni to rekne ze hra nebyla spravne ukoncena tak jestli to chcu spustit v nouzovym rezimu. A ani v nem to nejde.
=>chce to DX9 grafarnu.. (Takze si do konce rijna pockam)
//Thellwin - promaz, je OT a OT
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Kinomaniak
- Začátečník

Přeně tak,je to reálnější,teď jsem hrál taky na tu druhou a pár chybiček a bylo po mě,jinak se mi hra moc líbí,grafika skvělá,šlape to na 1680x1050,vše naplno Avg: 85.545 - Min: 52 - Max: 125F1l1p píše:By mě zajímalo na jakou obtížnost hrajete - teď jsem zkoušel hrát na tu druhou nejvyšší a je to celkem masakr. Dá se jít jen postupně - rambo styl nějak nefunguje, nebo jen pár vteřin.
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak moje screeny 

Takže grafika pěkná s menčími výhradami vzdálené pozadí mohlo být lepší, textury při bližším pohledu mohly být o dost detilnější.
Na druhou stranu obličeje postav jsou asi nyní nejlepší co se da v kterekoliv hře vidět.
U mě to běželo vše na high 1024*768 min 20 avg 30 až50 max 160
Takže grafika pěkná s menčími výhradami vzdálené pozadí mohlo být lepší, textury při bližším pohledu mohly být o dost detilnější.
Na druhou stranu obličeje postav jsou asi nyní nejlepší co se da v kterekoliv hře vidět.
U mě to běželo vše na high 1024*768 min 20 avg 30 až50 max 160
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
slaava: mozna to dela SM3.. Co jsem koukal tak ta tva ma PS/VS 2.0, 6600 ma uz 3 
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tu budu asi sám (a říkám si o kamenáž víc jak nevěrná ženská v Afghanistanu) ale neprijde mi to podle dema jako žadnej zázrak.
Grafika parádní, o tom žádna. Ale jinak je to totalní zmatek, spíš jsem si pripadal jak kdyby to byly Star Wars a ne současná válka. Lasery (teda kulky) tam sviští na vsechny strany. Američtí supermarinaci zachranujou svet, patos čiší i z dema. Jestli se to takhle ponese i dál, tak to vidim na provar jak poslední MOH....
Grafika parádní, o tom žádna. Ale jinak je to totalní zmatek, spíš jsem si pripadal jak kdyby to byly Star Wars a ne současná válka. Lasery (teda kulky) tam sviští na vsechny strany. Američtí supermarinaci zachranujou svet, patos čiší i z dema. Jestli se to takhle ponese i dál, tak to vidim na provar jak poslední MOH....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno pochybuju, ze 9800pro ma sm3.0, kdyz takova x800 ma taky jen sm2.0...OndraSter píše:slaava: mozna to dela SM3.. Co jsem koukal tak ta tva ma PS/VS 2.0, 6600 ma uz 3
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak demo je vcelku dobry
proste strilecka jak se patri , akorat mi vadi ze ani po cca 20 zasazich nejsem mrtvej , nerikam ze to ma bejt realny jak simulator ale preci jenom vsechno ma svoje meze , grafika je taky perfektni ale jednu vytku budu mit , nechapu proc tam vyvojari nacpali to hnusny nasvecovani postav jako v airborne kdy vojak vypada jak voskova figurina co se leskne 
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Kinomaniak
- Začátečník

Tak já Tě teda neukamenuju,je to věc názoru a vkusu,pro mě nejsi nevěrná ženská v Avgánistánu.ale čestný člen PCT,jinak mě to baví hlavně na větší obtížnosti,kde chyba je smrt.Sentenced píše:Tak tu budu asi sám (a říkám si o kamenáž víc jak nevěrná ženská v Afghanistanu) ale neprijde mi to podle dema jako žadnej zázrak.
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hral jsem to teda na regular , v tech pozdejsich castech hry to uz bylo tezky docela dost ale stejne mi prijde lepsi mit pevnej healt bar jako v CoD1 ...F1l1p píše:Na jakou obtížnost hraješ? Jinak tady samozřejmě platí to co u COD2 - zabije tě jen víc zásahů najednou, nebo chvíli po sobě. Po chvíli se vrátí zdraví zase doplna.nexik píše:akorat mi vadi ze ani po cca 20 zasazich nejsem mrtvej
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Na nejvyšší a nepřišlo mi to nijak těžký. Když to člověk chytil, tak žádná starost o lékárničky, prostě se skrčit a chvilku počkat. Jen si říkám, že 1,4GB a 20 minut hry, to zase dopadne jak Airborne a za 4 hoďky bude po hře.F1l1p píše:By mě zajímalo na jakou obtížnost hrajete - teď jsem zkoušel hrát na tu druhou nejvyšší a je to celkem masakr. Dá se jít jen postupně - rambo styl nějak nefunguje, nebo jen pár vteřin.
A nedá se nesouhlasit se Sentem - prostě tam člověk tak nějak chodí, střílí, okolo něj se děje tisíc věcí a všude zmatek. Ona válka asi takhle vypadá, ale při hraní sem se cítil spíš jak nějakej pozorovatel, kterýmu řeknou "seber tohle a sestřel tamto", ale nedostavil se pocit, že by se to tam beze mě neobešlo, což je chyba. Aspoň ta grafika je slušná, i když jeden voják šel dolů ze schodů takovym zúůsobem, že ho v mládí asi nenaočkovali proti dětské obrně.
Je to celý nějaký divný, hry jdou dopředu jen v grafice a honbě za nějakou pseudo-realitou.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Me spíš vadí to nabíhání nepřatel na smrt ve velkym...
Delaj to nemci v MOH, ted to budou delat arabové v CoH. Plus je i z dema jasne poznat totalní skriptování, dokud človek neprijde, kolegove dvere nevykopnou. Uz jsem z podobnych her znuděnej, bylo to tu tolikrat a uz to neprekvapí.
"Voskový" panáky už tady někdo zminoval, tuhle svatozar kolem celyho těla taky nesnašim, vzhled hry to kazí. Zabava na odpoledne z toho nakonec asi bude, jen se bojim at to nedopadno jako ten poslední Medal, demo me varuje, že by se to klidne mohlo stát. Min by bylo nekdy víc, nepratel by nemuselo bejt tolik a mohli by i trochu "premejšlet".....
No uvidíme, těžko to odepsat jen podle dema, to je jasny.
Delaj to nemci v MOH, ted to budou delat arabové v CoH. Plus je i z dema jasne poznat totalní skriptování, dokud človek neprijde, kolegove dvere nevykopnou. Uz jsem z podobnych her znuděnej, bylo to tu tolikrat a uz to neprekvapí.
"Voskový" panáky už tady někdo zminoval, tuhle svatozar kolem celyho těla taky nesnašim, vzhled hry to kazí. Zabava na odpoledne z toho nakonec asi bude, jen se bojim at to nedopadno jako ten poslední Medal, demo me varuje, že by se to klidne mohlo stát. Min by bylo nekdy víc, nepratel by nemuselo bejt tolik a mohli by i trochu "premejšlet".....
No uvidíme, těžko to odepsat jen podle dema, to je jasny.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Maddogg
- Čestný člen

Myslím že se u téhle hry spíše zaměřují na zábavný multiplayer, ale to asi ukáže až plná verze.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- marek16
- Začátečník

No, takže první dojmy jsou: grafika a optimalizace naprosto luxusní, hratelnost supr, ale občas je to lehce nepřehledný protože okolo mě střílí 30 lidí
Ale štve mě jedna věc.. Taky máte ty modely postav(i sebe, a troufám si říct možná celou hru) tak strašně tmavý až černý? Pořádně se tam nedá nic vidět.. S nastavením jasu jsem si pohrál, ale není to ono..

Ale štve mě jedna věc.. Taky máte ty modely postav(i sebe, a troufám si říct možná celou hru) tak strašně tmavý až černý? Pořádně se tam nedá nic vidět.. S nastavením jasu jsem si pohrál, ale není to ono..

Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
Quis custodiet ipsos custodes?
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tak jsem si taky zahrál. Dokonce i na medium detaily celkem slušně, až jsem koukal
Grafika je pěkná až na tu "svatozář", to jsem nějak nepobral
Jináč stylem hraní se to nijak neliší od původních dvou CoD. Musim souhlasit, že to věčný nabíhání nepřátel před hlaveň je trapný. Za největší debilnost (což mě sra*o i na CoD a CoD 2) je to, že dokud neudělám to, co hra chce, furt nabíhaji nový a nový nepřátelé... Třeba dokud jsem něco neoznačil v závěru mise, pořád nabíhali na balkon vojáci s RPG... To samý vojáci na mostě, dokud se neoddělaj ty tři tanky. Já nevim, tohle se mi nelíbí. Co ale musim pochválit je to, že se tam furt něco děje. Člověka to nenechá oddechnout
Z dema jsem ale v rozpacích...