Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Re: Mafia 2

Příspěvek od filipdostal »

Dobrý den , bude v sekci Hry a zábava test výkonu grafických karet a procesorů v MAFIA II ?
A proč se místo rozlišení 1920x1200 nedělá raději 1920x1080 je to mnohem používanější rozlišení ?

Předem děkuji za odpověď .
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Bez_n1ck píše:To se hned pozná, že ani jeden nevíte, jak cizí jazyk funguje :lol: V tom musíte myslet, ne jak dementi překládat :lol:
Děkuji ti,aspoň někdo mi tu rozumí.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od filipdostal »

@Sobo : Díky
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Swat píše:Jája: Já češtinu slyšel,víceméně na ní nenadávám,já jen tvrdím,že svojí kvalitou na anglickej dabing nemá ani náhodou.Naopak se tě musím zeptat,jestli jsi si to zkusil hodit do angličtiny???Rozdíl je naprosto propastnej...
Anglicky sem hrál jen na zkoušku demo a chvíli plnou když ještě nebyla na steamu CZ. Já EN verzi nijak nesnižuju a proto že mluvenou moc neumím a musel bych sledovat titulky, tak si to užiju radši s češtinou.
Samozřejmě se nemůže rovnat dabingu v původní mafii - to je nejlepší CZ dabing všech her kterej byl kdy namluvenej, M. Vašut, P. Rychlý, Molčík, D. Klapka.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Liqid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liqid »

Mam problem hned od zacatku respekctive od ty chvile co tam nakej manas otravuje nakou slecnu mi busi srdce a vse je sedive. Je to normalni? nezmizi to ani kdyz jedu autem...
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Liqid píše:Mam problem hned od zacatku respekctive od ty chvile co tam nakej manas otravuje nakou slecnu mi busi srdce a vse je sedive. Je to normalni? nezmizi to ani kdyz jedu autem...
Kup si originálku a nebo pořádně pročítej warez fora...
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Liqid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liqid »

Kositch píše:
Liqid píše:Mam problem hned od zacatku respekctive od ty chvile co tam nakej manas otravuje nakou slecnu mi busi srdce a vse je sedive. Je to normalni? nezmizi to ani kdyz jedu autem...
Kup si originálku a nebo pořádně pročítej warez fora...
Aneb kdyz ses debil a nevis co by, tak nepujdes do OBI, ale svedes to na warez.
Dik moc za pomoc :blee:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Tak tu na to koukám...i když je můj pocit z Mafie takovej nijakej (tím je to horší, že sem se na ní asi 8 let těšil :| ), možná jí zkusím eště jednou, ale v Angličtině.

Sice nepočítám, že mě to vtáhne do děje tak, jako jednička, kdy sem některý mise dokončoval zpocenej a vynervovanej (M2 mě zatím jen frustrovala), ale...možná by to mohlo pomoct aspoň trošku a jinak to nezjistím.

Každopádně sem v CS verzi nenašel žádnou výraznou chybu a ani těch sprostejch slov nebylo nijak moc, tak sem se trochu podivoval vašim názorům...a pak mi docvaklo, že podobným stylem se vyjadřuju i já, takže možná proto mi to přišlo bejt v pohodě. Měl bych se sebou něco dělat :|
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

SleepY.664 píše:...Každopádně sem v CS verzi nenašel žádnou výraznou chybu a ani těch sprostejch slov nebylo nijak moc, tak sem se trochu podivoval vašim názorům...a pak mi docvaklo, že podobným stylem se vyjadřuju i já, takže možná proto mi to přišlo bejt v pohodě. Měl bych se sebou něco dělat :|
no jestli je tam dabing stejny jako byl v demu, kde sprosta slova litala jedno za druhym (uplne zbytecne), tak by to nebylo od veci :-). Na druhou stranu, jestli jses dlazdic, tak se to da akceptovat :-)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Kdo neumí anglicky, tak přichází o některý dobrý hlášky v rádiu. Hlavně když tam docela stylově zjebali studii nějakýho vědátora o tom, že kouření škodí zdraví a dokonce může způsobovat rakovinu :D
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

nikl píše:Kdo neumí anglicky, tak přichází o některý dobrý hlášky v rádiu. Hlavně když tam docela stylově zjebali studii nějakýho vědátora o tom, že kouření škodí zdraví a dokonce může způsobovat rakovinu :D
Nebo vynález kreditní karty.Nebo zprávy o tom,že poblíž nějaký polský vesnice jménem Auschwitz byl objeven nějakej tábor.....atd atd.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Liqid píše:
A co za pomoc konkrétně čekáš?

Jestli ti nepomohla jeho rada, tak jsi se třeba do tý slečny zamiloval a proto ti buší srdce...asi.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Liqid píše:
Kositch píše: Kup si originálku a nebo pořádně pročítej warez fora...
Jasně, já zapomněl, že máš určitě origo :-D
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Hele, laguje vám taky občas grafika, když jedete autem po městě? Do asi 5.-6. kapitoly mi to jelo nádherně plynule, ale teď občas to laguje pár sekund až minutu uplně příšerně (1-5fps)..
A hlavně v tom bytě Vita.. (co se dostane z vězení).. jakmile dojdu na poslední podestu ("pauzu" mezi schodama) a kouknu se na podlahu té podesty, tak to je asi 0,5fps..
Wannabe dickface... :]
Smith4you
Nováček
Nováček

Příspěvek od Smith4you »

Mám takový podivný problém nebo tomu asi moc nerozumím, ale nějak nevidím efekt GPU, které jsem si zvolil čistě jako akcelerátor PhysX.
Jako primární GPU mám N460GTX 1GB a v Nvidia Control Panel jsem nastavil pro PhysX výpočty 8800GTS 512MB. Při testu v benchmarku, který je v demu Mafie 2, jsem neviděl skoro žádný rozdíl ve výkonu, ve výpisu použitého hw byla uvedena jen primární grafická karta. Potřeboval bych poradit, jestli dělám něco špatně nebo to je myšleno vážně. Dělal jsem jen dva testy, při prvním jen s 460GTX a při nastavení 1650x1050 se vším na max včetně PhysX jsem měl avg. fps 25 a při druhém testu, kdy už jsem měl zapojenou i 8800GTS, to běželo avg. fps 27.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Jsem v posledni Chapter - odehrano 16.7h - 65% achievementu - Hard + Sim.

Zatim spokojenost na vsech frontach. Propracovanost celeho mesta je fenomenalni. Kam se hrabou GTA v tomhle ohledu.
Auta jsou opravdu uveritelna a detailni.
Vjem z pribehu je jiny v tom smyslu, ze Vitto je uz od mladi zlodejicek a nikdy nemel moc zabrany. To ho odlisuje od v zaklade moralniho T. Angela.

Nebyt par detailu, jako prapodivne AA a rozmazani vzdalenych objektu, tak se da mluvit o kvazi-fotorealisticnosti :D

Btw zacatek 14 Chapter je... necekany :)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sem hru dohral za 11H 50min na normal obtiznost a to sem jeste hodne delal blbosti a jen tak jezdil po meste.
Hra je hodne kratka z toho cca 2 hodiny sou cutsceny...
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

9:41 můj čas, a to sem nijak nespěchal, když si odmyslím videa a přejíždění přes město, tak tipuju že herní doba je tak 5 hodin. Celkově jsem z této hry zklamanej. Asi příště nic neočekávat.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Dohrano, Steam ukazuje 18h. 77% achievementu.

Mafia : 20 misi - Mafia 2 : 15misi

Myslim, ze to neni zase takovy ojeb, jak rada lidi proklamuje. Vzpominam na hry jako Crysis, Max Payne 1/2, ... Byly tez kratke, ale atmosfera to vynahradila.

btw vsimnul si nekdo funkcnich steracu pri desti? :D
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“