World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od WenzelLAH »

Na bombardera už se snažim jakou dobu, ale nikdy mi to tam ještě pořadně nespadlo :-( Pouze jednou v CW, ale tam se to nepočita :-(
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja mám 8 bombardérov :roll:
Obrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

Jo tak s T92 ktera ma splash prez půl mapy to jde kapku lepe :-D Já mám na X jen GW Typ E, na VIII u rusaku SU 14-2 a na IX u Frantiku bataka, ale to zase nema splash zadnej, takze tam moc sanci neni :-) to spiš dam Bombardera s FV 183, nebo KV-2 nez s tim batakem :-)
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

vcera hra s KV3 dorazila me nase KV85 felil se blb, pak zustalo jen nase ELC AMX a jejich KV5 (plna 1700) a nacata is3. KV5 ustrilel a pak dodelal i tu is3, skoda ze sem to nanatocil
....ze by to byl MELOUN
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

bitka s luchsem , Mko http://i.imgur.com/U78RyNW.png

docela sranda, poslední matildu jsem utočil tak že sem se schoval za vrak, nechal ho střílet, on zjančil protože mu šel někdo do zad tak jsem ho ukroutil a pokropil zadek :D

ještě jsme hrali s kamarádem charkov s ELC AMX, je tam jeden takovej fajn zákop na tom náměstíčku a tam jsme to asi 5 minut kempili s těma ELC , replay nemam , ale nemělo to chybu :D musel jsem si znova koupit ELC už mi chybělo
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Zas jdu trolit s IS4. Já nevím co někteří mají. Já s tím tankem nedokážu mít špatnou bitvu.. Dneska se kompletně sralo. Je tam teď fakt hodně děcek. Ale IS4 zase napoprvé doubl http://wotreplays.com/site/1393751#ruin ... etrxp-is-4.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja i kdyz mam skvelou bitvu tak se prohraje protoze se nestihnes nikam vratit. Navic kazda VIII bere automaticky goldy a IS4 proti goldum moc imunni zrovna neni.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

IS4 je naprosto průměrně rychlý/pomalý T10 heavy. Maximálka je slušných 43km/h, i když je tam zase slabý motor. Taková E100, taky není žádná raketa :) .
Pokud máš heavy tank, tak se tak nějak počítá s tím, že nebudeš lítat z jedné strany mapy na druhou. Takže tomu musíš přizpůsobit i hru ;-) .
Jinak k odolnosti. Problém jsou jenom T10 děla+gold. T8 určitě nee .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Kazda T8 te prostreli a s goldem jako nic.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Jackiii tady je je chyba v tobě. Ten tank je na random naprosto Ok. Jenom ti prostě nesedí styl hry a neumíš ho zahrát ;-) .
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jo, Jackiii, ty na ten tank nemáš, noobe.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nevim jestli zrovna tobe prislusi posuzovat ostatni hrace.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

On to asi nemyslel zrovna vážně, ale to je jedno. :D
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja bych to treba o nikom tady nikdy nenapsal ani ve zlym ani v dobrym.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Bereš to moc vážně. Holt nejste s IS-4 kamarádi, ale ten tank je fakt dobrej :)
Goldnoob team proud member!
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

když tu už je takových kladných příspěvků tak taky přidám, že is4 je moc dobrý tank.. ;)
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

já s tím nejsem schopný zahrát nic..
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Nejlepší je když s ním někoho detraktneš a pak ho ustřílíš, protože nestíhá nahodit pásy. Průměrně s ním mám kolem 50K čistého.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

nechápu takovej damage s tou 8.8 :? :sad: . Z boku je to měkoučký a dělo mi plyvne max 250dmg
s Intelem na věčné časy
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“