Youki píše:Najlepsie je na tom ze doteraz mohla ATI vykrikovat ze jak ma navch ked ma DX 11 a ze nvidia ma akurat Physx co ona nema.Teraz uz nema vyznam ATI ani kupovat ked mozeme mat vsetko od nVidie.
Normálně mi vytryskly nudle nosem
Tys tomu dal... Máš pravdu.
Rozhodně se mi ale nelíbí to co tu píší jiní, navíc machrovat půl roku po je dětinské... ale přeci, že?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Krteq píše:Njn, hlavně, že o tom musela být newska (o GF100 dneska už třetí)
Zrovna od tebe bych nečekal neustálé navážení do redakce, už je to celkem trapné. Jsi moderátor a podle toho by ses měl chovat a mě už to tu nebaví sledovat. Pokud narazíš znovu na novinku o živé konferenci nVidie tak věř tomu, že Mirka o ni požádal šéfredaktor, který se v USA potýká s připojením na internet! Takže si to buď nemusíš číst, nebo si to přečti, ale pak se nečerti že jsi si ji musel přečíst! (je to pouze tvá volba)
/G\Anarchy píše:Koki/-No to bych prosil, jinak to bude vypadat že nVidia fakt nemá nic reálného proti Ati
A ty prosím nek**** mojí přezdívku, ano? Díky (snad se nebudu muset na tebe později taky vztekat)
Ta anketa nahoře má málo možností, já bych třeba vůbec neřekl, že bude GF100minimálně o 20% nad HD5870, já bych tipnul že to bude přibližně srovnaný s HD5870 a tahle možnost tam není.
Podle mě GF100 nedá ani 20, ani 10 ani 5% nad HD5870 a nemůžu to tam zvolit..to je mi anketa....
no jo, myslim, já nvidii prostě nevěřim, podle mě snigle gf100 na tom bude podobně jako HD5870..
vydávaj to se spožděním protože to potřebovali doladi, problémy s novou architekturou, to vždy znamená výkon +/- stejný jako před půlrokem, tim pádem nemůžou předehnat ATi s výkonemo ten půlrokk, co maj zpoždení...
Řeknu to asi takhle, 20% výkonu u GTX 580 navrch proti GTX 480? To bude stačit tak maximálně na nejslabší modely z řady HD 6900.
...majitelé KEPLER grafik budou brečet, protože ve většině hrách mají nižší výkon, než za tu samou cenu mají konkurenční grafiky HD 7800...
Mohu vám již se 100% jistotou říci, že zatím grafické karty KEPLER rozhodně výkonné HD 7900 neohrozí.