-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Huntra ne, tech je vsude hrozny hafo....zkus shadow priesta, je to zabavny a kdykoli muzes respecnout na holy a healovat....ale podle gusta zadnej disputat, jen u nas na realmu je fakt prehuntrovano...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

To je snad všude. Neříkám, že nenajdeš guildu ale vždycky to mají snazší priesti a palati. Hlavně holy. To se dostaneš do aren, raidu a na heroiky. A shadow sou imba. :roll:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše:Mate nekdo problem s tim ze kdyz se vracite z BG, tak dostanete DC?
Mě se to stává jenom občas pokud v AV zdechnu ( docela často když mám 54lvl a pověsí se na mě 2x 60lvl warr. :roll: ), pak následuje dlouhý lag a DC, přitom mě všechno jede v pohodě, net, stahování... Nevím čím to je, asi zkusím napsat GMkám.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

PzKpfw VI Tiger > ono ani s shadow priestem nemas problem se kamkoli dostat. Jedine kdyz uz tam jeden SP je :) Ale sel jsem jednou hero slave pense s 2x shadow priest a bylo to rachot...jedinej kdo nadaval byl healer, ze nema co delat :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Hraju ted 10dení trial, a zajímalo by mě jestli až my přijde plná, jestli bude stačit tu 10dení přeinstalovat a postava my zůstane, nebo jestli budu muse t hrát zase od začátku, koukal jsem na poslední verzi aje to nějak verze 2.3 ta trial a full je taky 2.3.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Matias > mno nekde by tam melo bejt neco jako updatovat na full verzi acc...ale nevim ja zacinal rovnou s full.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Už sem to našel píšou že stačí koupit, originál wowko a vložit autentickej klíč, o přeinstalování nepíšou nic.:)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jo jde to normalne.. jen si to upgradnes na full acc tim, ze zadas authetication key... taky sem to tak delal :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

hm tak se pochuble kolik mate honoru za AV vikend?

Me se poradilo udelat asi 35000 honoru za nejakych cca 20 hodin hrani.
Ale uz mam tedy AV docela plny zuby :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Muj rekord je asi 18000 za den. Ale za normální den, takže sem spal, jedl a delal neco jinyho nez AV. Za patek, sobotu, neděli sem dal asi 45000 :D Ale to nebylo na novym AV. Ted sem delal Deep thunder tak sem stihl jenom nedeli a to jeste k tomu vecer.
Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend. 8-)

Tak za vcera to bylo 8050 honoru a celkem mam 30005 honoru. Zatim 8)
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

WTF?

Příspěvek od Antonín Chromý »

O čem se tu bavíte? Jaký AV víkend? Část zkratek pochytám, ale dost tápu :-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

kazdy tyden pa-po je event na jedno BG.
V tom bg pak dostavas za vyhru vice honoru nez kdyz ten event neni.

event - udalost
bg - battleground( je jich nekolik typu)
honor - za to si pak muzes kupovat brneni, zbrane, prsteny..
AV - Alterac Valley

No a kdyz je AV vikend, tak to znamena max zisk honoru, protoze za Av bylo vzdycky hodne a i treba kdyz jsme prohrali bylo kolem 300 honoru za jeden run.
Zalezi co vsechno se obsadi apod...

No po patchi je to trosku tezsi a kdyz se nic neobsadi(veze, hrbitovy...) a druha strana rychle vyhraje, tak je ten honor mizernej i kdyz je AV vikend.
Takze ted uz to neni tak lehke a taky je celkove za AV mene honoru.
Stejne je ale i po patchi porad Av rejzovadlo honoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

Ale to se bavíme o PVP realmu?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Antonín Chromý píše:Ale to se bavíme o PVP realmu?
BG jsou v PVP i PVE
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

PzKpfw VI Tiger píše: Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend. 8-)
IMHO to takhle Blizz naplánoval schválně :) ...chtěj vybavit lidi před WOTLK ... já hned zítra kupuju G1 kladívko a dávám na něj ench +35 agi, což bude pro mě hroznej rozdíl oproti mé dosavadní zbrani :) ...jediný, co mě mrzí je to, že tam teď G1 zbraně a euip budou mít všichni...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Rajče píše:
PzKpfw VI Tiger píše: Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend. 8-)
IMHO to takhle Blizz naplánoval schválně :) ...chtěj vybavit lidi před WOTLK ... já hned zítra kupuju G1 kladívko a dávám na něj ench +35 agi, což bude pro mě hroznej rozdíl oproti mé dosavadní zbrani :) ...jediný, co mě mrzí je to, že tam teď G1 zbraně a euip budou mít všichni...
to se ukaze skill do ty doby nez narazis na season 2 nebo dokonce 3 EQ cloveka to se muzes stavet na hlavu ale pres 500 res nemas sanci :/
ja planuju 1h palicku mozna koupim swordy s tou resilienci asi bude lepsi extra attak nez stun, kterej ted stejne nemam
Damianus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damianus »

Vy hrajete na originalnim serveru?
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Damianus píše:Vy hrajete na originalnim serveru?
predstav si ze jo, a ses asi tak druhej clovek co sem pise ze hraje na free.
wow na free neni wow tecka :)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše: predstav si ze jo, a ses asi tak druhej clovek co sem pise ze hraje na free.
wow na free neni wow tecka :)
Asi tak. Konečně mám skoro 58lvl. eště 25% lvl. :) Ale to Outlandu plánuju jít až na 60lvl ( ale pro GM LW + skinning tam samozřejmě pudu :) ).
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Oni tedka zrychlili lvlovani ze? Sem koukal na palata a na lvl 31 jenom 75000XP. Asi to dolevlim. :lol:

Btw. Nasel sem novou guildu. A protoze byla nova a ja tam byl 1.warr, tak sem hned class leader a chci chodit raidy a zustat DPS. Takze jestli mi to projde, tak to teda lol. 8-) Kdyztak to ukecam na nejlepsi equip
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“