-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Skeeter
- Začátečník

Huntra ne, tech je vsude hrozny hafo....zkus shadow priesta, je to zabavny a kdykoli muzes respecnout na holy a healovat....ale podle gusta zadnej disputat, jen u nas na realmu je fakt prehuntrovano...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Mě se to stává jenom občas pokud v AV zdechnu ( docela často když mám 54lvl a pověsí se na mě 2x 60lvl warr.Butch píše:Mate nekdo problem s tim ze kdyz se vracite z BG, tak dostanete DC?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Skeeter
- Začátečník

PzKpfw VI Tiger > ono ani s shadow priestem nemas problem se kamkoli dostat. Jedine kdyz uz tam jeden SP je
Ale sel jsem jednou hero slave pense s 2x shadow priest a bylo to rachot...jedinej kdo nadaval byl healer, ze nema co delat 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Matias
- Začátečník

-
- Skeeter
- Začátečník

- Matias
- Začátečník

-
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

hm tak se pochuble kolik mate honoru za AV vikend?
Me se poradilo udelat asi 35000 honoru za nejakych cca 20 hodin hrani.
Ale uz mam tedy AV docela plny zuby
Me se poradilo udelat asi 35000 honoru za nejakych cca 20 hodin hrani.
Ale uz mam tedy AV docela plny zuby
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Muj rekord je asi 18000 za den. Ale za normální den, takže sem spal, jedl a delal neco jinyho nez AV. Za patek, sobotu, neděli sem dal asi 45000
Ale to nebylo na novym AV. Ted sem delal Deep thunder tak sem stihl jenom nedeli a to jeste k tomu vecer.
Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend.
Tak za vcera to bylo 8050 honoru a celkem mam 30005 honoru. Zatim
Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend.
Tak za vcera to bylo 8050 honoru a celkem mam 30005 honoru. Zatim
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WTF?
O čem se tu bavíte? Jaký AV víkend? Část zkratek pochytám, ale dost tápu 
- Butch
- Středně pokročilý

kazdy tyden pa-po je event na jedno BG.
V tom bg pak dostavas za vyhru vice honoru nez kdyz ten event neni.
event - udalost
bg - battleground( je jich nekolik typu)
honor - za to si pak muzes kupovat brneni, zbrane, prsteny..
AV - Alterac Valley
No a kdyz je AV vikend, tak to znamena max zisk honoru, protoze za Av bylo vzdycky hodne a i treba kdyz jsme prohrali bylo kolem 300 honoru za jeden run.
Zalezi co vsechno se obsadi apod...
No po patchi je to trosku tezsi a kdyz se nic neobsadi(veze, hrbitovy...) a druha strana rychle vyhraje, tak je ten honor mizernej i kdyz je AV vikend.
Takze ted uz to neni tak lehke a taky je celkove za AV mene honoru.
Stejne je ale i po patchi porad Av rejzovadlo honoru.
V tom bg pak dostavas za vyhru vice honoru nez kdyz ten event neni.
event - udalost
bg - battleground( je jich nekolik typu)
honor - za to si pak muzes kupovat brneni, zbrane, prsteny..
AV - Alterac Valley
No a kdyz je AV vikend, tak to znamena max zisk honoru, protoze za Av bylo vzdycky hodne a i treba kdyz jsme prohrali bylo kolem 300 honoru za jeden run.
Zalezi co vsechno se obsadi apod...
No po patchi je to trosku tezsi a kdyz se nic neobsadi(veze, hrbitovy...) a druha strana rychle vyhraje, tak je ten honor mizernej i kdyz je AV vikend.
Takze ted uz to neni tak lehke a taky je celkove za AV mene honoru.
Stejne je ale i po patchi porad Av rejzovadlo honoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

BG jsou v PVP i PVEAntonín Chromý píše:Ale to se bavíme o PVP realmu?
- Rajče
- Mírně pokročilý

IMHO to takhle Blizz naplánoval schválněPzKpfw VI Tiger píše: Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to se ukaze skill do ty doby nez narazis na season 2 nebo dokonce 3 EQ cloveka to se muzes stavet na hlavu ale pres 500 res nemas sanci :/Rajče píše:IMHO to takhle Blizz naplánoval schválněPzKpfw VI Tiger píše: Btw. Krasne nam to vyslo co. Tesne pred novou sezonou AV vikend....chtěj vybavit lidi před WOTLK ... já hned zítra kupuju G1 kladívko a dávám na něj ench +35 agi, což bude pro mě hroznej rozdíl oproti mé dosavadní zbrani
...jediný, co mě mrzí je to, že tam teď G1 zbraně a euip budou mít všichni...
ja planuju 1h palicku mozna koupim swordy s tou resilienci asi bude lepsi extra attak nez stun, kterej ted stejne nemam
- Damianus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Asi tak. Konečně mám skoro 58lvl. eště 25% lvl.LOVIT píše: predstav si ze jo, a ses asi tak druhej clovek co sem pise ze hraje na free.
wow na free neni wow tecka
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Oni tedka zrychlili lvlovani ze? Sem koukal na palata a na lvl 31 jenom 75000XP. Asi to dolevlim.
Btw. Nasel sem novou guildu. A protoze byla nova a ja tam byl 1.warr, tak sem hned class leader a chci chodit raidy a zustat DPS. Takze jestli mi to projde, tak to teda lol.
Kdyztak to ukecam na nejlepsi equip
Btw. Nasel sem novou guildu. A protoze byla nova a ja tam byl 1.warr, tak sem hned class leader a chci chodit raidy a zustat DPS. Takze jestli mi to projde, tak to teda lol.