Mafia 2
Moderátor: Baneshee
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Mafia 2
Ještě že nemám jak používat volant a klávesnici dohromady kvůli místu na stole, aspoň nemusím tohle řešit 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Když si u mapy dáte zobrazit popis, tak tam je žlutá ikonka "Práce", při hraní jsem se s ní však nesetkal... Že by pozůstatek z doby, kdy ještě Mafia II měla postraní mise, než ji začali ořezávat?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- zhor
- Začátečník

Nechapu proc resite volant kdyz se da krasne ridit klavesnici. Reakce je citliva a presna takze mate auto zcela pod kontrolou...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak když je ta možnost nevím proč volant nevyzkoušet, že. Navíc když je tam jakýs takýs simulační model.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je zajímavý, že skoro nikdo se nezmínil o tom že mu chybí venkov, který byl v jedničce parádní 
- ds
- Začátečník

tak jsem to dohral za 12:00 hodin podle tabulky .,... prvni mise se ,me velice libili ale pak postupem casu .. .jsem to dohral z povinosti... Naprosto nevyuzite mesto ... a pribeh se mi taky nelibil .. otevrenej s neukoncenym dejem ..
Zklamani roku .
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
- zhor
- Začátečník

To je prave ono - krasne detailni grafika, perfektni technicky provedeni, animace atd. ale zcela nevyuzita herni napln. Uzasne detailni filmovy sceny jenze co je to platny kdyz vetsinu casu jen koukam a pokud se obcas dostanu do role, mam presne nadiktovany co muzu udelat. Dokonce i prelizt prekazku smim jen tam kde mi to soudruzi povolili. Pro me to byl zatim nejdrazsi listek do kina...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zkusil i tu angličtinu. A zní to fakt líp, teď mám při srovnání dojem, že češtinu dělali nějaký studentníci.
Fajn. Jinak i na Hard je to nějaký snadný. Ale narozdíl od původní Mafie...tohle celý hrát znova nebudu
blekota je boss: Souhlas. Hlavně ten nevyužitej potenciál - jezděj tam autobusy, stavěj na zastávkách, ale ani neotevřou dveře. Je tam nadzemka, nedá se tam vlízt. Ve městě je hafo taxíků, hned mě napadá, že by bylo fajn mít možnost ho zastvit, kliknout na mapu a nechat se odvízt...uplatit řidiče, ať jede rychle, nebo sleduje auto a tak. S policejním autem nejde vjet do servisu, abych si ho "zlegalizoval"...škoda, mohla bejt sranda.
Skoro mi přijde, že někdo vývojářům řek: "Už to fakt musíme vydat, tak sem dejte, co máte..." a nestihli to dodělat.
Mise v jedničce byly takový barvitější. Střílení na letadlo, závody, Lucas, vykradení banky...to bylo vono, kruci. A fakt mě dycky rozesmutnilo, když někdo v ději umřel...tady zdechne Henry, Marty (nebo jak se menujou) a je mi to úplně fuk, neznám je
Mafii 2 někdo pořádně posral. 8 let spekulací a těšení se a je z toho hovno
Fajn. Jinak i na Hard je to nějaký snadný. Ale narozdíl od původní Mafie...tohle celý hrát znova nebudu
blekota je boss: Souhlas. Hlavně ten nevyužitej potenciál - jezděj tam autobusy, stavěj na zastávkách, ale ani neotevřou dveře. Je tam nadzemka, nedá se tam vlízt. Ve městě je hafo taxíků, hned mě napadá, že by bylo fajn mít možnost ho zastvit, kliknout na mapu a nechat se odvízt...uplatit řidiče, ať jede rychle, nebo sleduje auto a tak. S policejním autem nejde vjet do servisu, abych si ho "zlegalizoval"...škoda, mohla bejt sranda.
Skoro mi přijde, že někdo vývojářům řek: "Už to fakt musíme vydat, tak sem dejte, co máte..." a nestihli to dodělat.
Mise v jedničce byly takový barvitější. Střílení na letadlo, závody, Lucas, vykradení banky...to bylo vono, kruci. A fakt mě dycky rozesmutnilo, když někdo v ději umřel...tady zdechne Henry, Marty (nebo jak se menujou) a je mi to úplně fuk, neznám je
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Já to teda jedu napodruhý na HARD v CZ pro změnu a je to mnohem horší ... S tím nevyužitím potenciálu plně souhlasím ... a z Vita mám pořád pocit takovýho malýho zlodějíčka. Ne jako z Tommyho, kterej se propracoval na "chlapa". K tomu to oblečení. defacto jediný, v čem může Vito chodit jsou saka a kabáty a to mi k němu opravdu nesedne, takže chodím pořád v tý základní kožený bundě.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, v saku vypadá jak blbec
Já nosil černou košili a černý kalhoty, občas černou bundu s červenou košilí z jednoho většího obchodu...ta původní bunda byla na mě taková moc santusácká
BTW, tn.cz u mě poprvé boduje: http://tn.nova.cz/magazin/hry/recenze/m ... a-byt.html
Z diskuse pod:
Já nosil černou košili a černý kalhoty, občas černou bundu s červenou košilí z jednoho většího obchodu...ta původní bunda byla na mě taková moc santusácká
BTW, tn.cz u mě poprvé boduje: http://tn.nova.cz/magazin/hry/recenze/m ... a-byt.html
Z diskuse pod:
OK, čtenáři tn.cz u mě pořád nebodujouA vyčítat Mafii II za malou využitelnost obchodů - pánové, hráli jste jedničku? Tam vůbec žádné obchody nebyly!
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim.Jeste bych doplnil, ze dej je taky zvlastni.Vubec sem nepostrehnul, ze bych byl v nake mafii(rodine).SleepY.664 píše:Tak sem zkusil i tu angličtinu. A zní to fakt líp, teď mám při srovnání dojem, že češtinu dělali nějaký studentníci.
Fajn. Jinak i na Hard je to nějaký snadný. Ale narozdíl od původní Mafie...tohle celý hrát znova nebudu![]()
Chcipnul henry-no a co?Byl sem s nim v jedne misi.Pak ten kuk co lezl za joe a taky je mi to uplne fuk.Ten byl jen ve 2 cutscenach.
S jednickou a brifingy za zavrenejma dverma od salieriho se to neda srovnat.
Jo a jeste mi tam vadi, ze jeho segra rekne, ze je svine a ze uz s nim nechce mit nic spolenceho a Vito je porad v pohode a ani to nekomentuje.
Proste no a co?At si segra vylize prdel
Naposledy upravil(a) HEAD dne pon 30. srp 2010, 16:19, celkem upraveno 2 x.
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že s Joem v jedný byli, byl tam v cutscéně nějakej iniciační rituál. Ale jinak spíš jen "pro někoho něco dělal" a tak.
Ježíš, to je v prdeli
Dohrál sem to před pár dnama a i když sem fakt dával pozor, vůbec nic si z tý kraviny nepamatuju 
///A to ta scéna se ségrou byla asi "nejhlubší" v celým příběhu
Ježíš, to je v prdeli
///A to ta scéna se ségrou byla asi "nejhlubší" v celým příběhu
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SleepY.664 píše:Jo, v saku vypadá jak blbec![]()
Přesně. To je designerskej amaterismus nejhrubšího zrna a v "misi" ve vězení, kdy se milion cut scén prolíná s naprosto nezáživným "gameplayem", jsem to znechuceně vypnul a už na to nešáhnul."Zvláštní designérská rozhodnutí umocňuje i neuvěřitelné množství animací. Video kolikrát nahradí herní pasáž, která by sama o sobě byla docela zábavná. Naopak pasáže, které jsou docela nudné a zbytečné, si prostě musíte vyžrat s ovladačem v ruce."
Znovu bych ocitoval tu jednu z prvních vyloženě negativních recenzí: "Potemkin village of a game." Zcela výstížné shrnutí.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- m1na
- Začátečník

Docela souhlas vubec vseci mi byli docela fuk, vito je taky docela nesympatickej jedinej joe byl dobrej. /spoiler Skoda ze na konci neodvezli vita v druhym aute na smrt radsi bych kdyby prezil joe ... /spoiler Taky me sere ty jejich dlc packy kdy velkou cast hry odrezali a dali do dlc viz treba toto http://nd04.jxs.cz/802/357/5259f162e9_68764023_o2.jpg btw nevite kde se da sehant ten soubor, kterej tyhle mise zpristupni?
Debilni 2kgames nejhorsi vydavatel her na svete doufam, ze krachne 
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hral jsi prvni dil?zhor píše:Uzasne detailni filmovy sceny jenze co je to platny kdyz vetsinu casu jen koukam a pokud se obcas dostanu do role, mam presne nadiktovany co muzu udelat.
Jinak na Hard jsem chcipal jenom v poslednich 5 kapitolach a to tradicne od chlapku s brokovnicema. Skoda, ze se do finalni hry nedostala obtiznost Brutal.
15 kapitol vs 20 u puvodni hry je na levacku, ale trend uz je takovej. Vyvoj AAA hry je diky pokrocilejsim technologiim paradoxne o dost casove narocnejsi, nez byl kdysi.
Taky me tam chybi tech zhruba 5 kapitol, ale co nadelame, snad neco jeste pribude.
Serioznejsi gangsterku jen tak nesezeneme. GTA a jejich rozplizly pribehy nejsou nic moc, ani zrejme nejlepsi "Gay Tony" me nijak nefascinoval. Godfather 1 a 2 byly prapodivny budgetovky. Scraface byla sice sranda, ale pribehova slozka byla nula, nula, nic i se super filmovou licenci.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- olis
- Začátečník

-
som sklamani nehovorim nieje to zle ale cakal som omnoho viac lebo sa aj omnoho viac slubovalo , misie ma celkom bavili ale bol by som rad kebize je ich aj 3 krat viac, chyba kopu veci ktore su aj v ovela horsich hrach a mala by to byt samozrejmos tato hra vyuzila svoj potencial mozno tak na 30 - 40% som zvedavi co s tim bude ale podla mna vydaju nejaky datadisk alebo nieco take mozno s toho chcu vytazit co najviac penazi neviem ale s mafiou 1 sa to nemoze porovnavat a pritom s tich videi co boli na zaciatku to vyzeralo super samozrejme videa ako aj u gta 4 boli stale horsie a horsie az sa to dostalo k realite o tich sluboch a kecoch co boli slubene ani nehovorim ved podla veci co tam mala byt tam chyba
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sector.sk/news.aspx?id=55987
Mafia2 je brutalne osekana.Treba v uvodu na sicilii melo byt 8 MISI.Misto toho je tam 1 na 10min
.
Celej seznam vsech misi.Koukam, ze puvodne to melo byt cca 5x delsi.....
http://mafia2.scorpions.cz/clanek/vsechny-mise
Neprijde vam divny, ze tam neni skoro zadnej dej??Proste to vyskrtli.
Vito prijede po valce za joem a za 5 dni vas zavrou.Vylezete ven a udelate dalsich 5 misi v prubehu 2 tydnu(ve hre) a konec.
Prakticky zadnej rust v postaveni v rodine a zadne mise pro rodinu.Jen 1 cutscena, kde vas prej vzali....
To vse vyskrtali...
Mafia2 je brutalne osekana.Treba v uvodu na sicilii melo byt 8 MISI.Misto toho je tam 1 na 10min
Celej seznam vsech misi.Koukam, ze puvodne to melo byt cca 5x delsi.....
http://mafia2.scorpions.cz/clanek/vsechny-mise
Neprijde vam divny, ze tam neni skoro zadnej dej??Proste to vyskrtli.
Vito prijede po valce za joem a za 5 dni vas zavrou.Vylezete ven a udelate dalsich 5 misi v prubehu 2 tydnu(ve hre) a konec.
Prakticky zadnej rust v postaveni v rodine a zadne mise pro rodinu.Jen 1 cutscena, kde vas prej vzali....
To vse vyskrtali...
- olis
- Začátečník

-
no proste ubohost
ja kebize si kupim tuto hru asi by som ziadal nas5 peniaze pretoze to je ako keby kupujes 4 jadrovy procesor ale dostanes namiesto toho len 2 jadrovi alebo neviem proste aki priklad mam este uviest ale proste toto je este ovela horsie ako ked boli vsetci nasrati s prepacenim za zle optimalizovanu gta 4 toto je este horsie
- Weightlifter
- Začátečník

-
Však Vávra to chtěl udělat úplně přesně jako byla první Mafie, jen s jiným příběhem a lepší grafikou, bohužel teď už to není Illusion Softworks, ale 2K Games a tak si už vyskakovat nemůžou
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To mi nepříjde moc reálny že by v seznamu bylo nějakých +/- 200 misí a oni z toho vytáhli takovej zlomek. I když by ale ty mise byly už ve stádiu testování, pochybuju, že je někdy vydají. Přece nebude DLC jednotlivejch misí...to bych to měl hrát jako znova? A takhle několikrát? 5x? 10x? Nadruhou stranu pokud by byly placený, měl by z toho 2K solidní majlant, oproti tomu než když by ty mise vydaly v původní hře. No prostě prasečina... 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz