The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- PaulCZE
- Začátečník

-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Stará známá věc. Osobně používám to vybavení, které se mi líbí, na efektivitu příliš nedám (tento názor už tu předemnou několikrát padl). Lehkou ironií je, že se mi líbí téměř vše A jelikož lze skoro všechny zbraně a zbroje vylepšit příslušným kovářským skillem, je honba za jednotkami efektivity celkem bezpředmětná.
- rbclass
- Žlutá karta

-
toto sa mi obcas stavalo..
ako plnim downgar quesr a som na upirom hrade,deje sa to furt..
http://www.youtube.com/watch?v=d9emEsF52nU
ako plnim downgar quesr a som na upirom hrade,deje sa to furt..
http://www.youtube.com/watch?v=d9emEsF52nU
- Hladis
- Moderátor

Nikdy jsem na tohle nenarazil.
- PaulCZE
- Začátečník

-
S Dawnguardem to nemá co dočinění. Jde o známý bug s perkem "Kočičí reflexy". Ten se totiž po vykrytí nepřítelova mocného útoku občas nedeaktivuje a způsobí přesně tohle. Už jsem to párkrát zažil, stává se to hlavně při boji s několika nepřáteli.
- rbclass
- Žlutá karta

-
mas toho plny google
ale vypol a zapol som hru a je to ok zas
/
mne sa to zas stava len ked mam jedneho nepriatela
s velkou bandou by sa mi to hodilo 
/
mne sa to zas stava len ked mam jedneho nepriatela
- LoCo99
- Začátečník

na tohle jsem taky nikdy nenarazil přestože jsem ten perk na spomalení při obraně měl
ale věřim tomu
jeden mod tak i vypadá 
ale věřim tomu
- PaulCZE
- Začátečník

-
To je jediný z perků blokování, o který jsem nikdy zvlášť nestál. Při boji s více nepřáteli to neustálé hraní si na Matrix zachvíli začne rozčilovat 
- rbclass
- Žlutá karta

-
praveze je to vyhoda obrovska 
- LoCo99
- Začátečník

je no, ale tak co , skyrim a jeho mechanismy stejněj nemaj co dělat s realitou, aspon pak člověk právě nemusí nosit hnusný daedric brnění
- Hladis
- Moderátor

- rbclass
- Žlutá karta

-
tak som sa trocha pohral s kovacstvom..len uplny zaklad,s ocarovanim sa hrat nemozem,bo nemam vec na rozbitie furt 
a na lvl49 mam zbran co ma dmg 370..pri berseraku 740 ..
nie je to bohvie co,ale aj tak som velmi nepochopil usera vyssie,ze spomina ze zbran nad 200 pri mojom levly je overpowerd..skus hrat legendary..tam treba byt tank..zbroj dokopy mam len 1200 ..obcas ma sunda aj par sipov co ignoruju zbroj
a na lvl49 mam zbran co ma dmg 370..pri berseraku 740 ..
nie je to bohvie co,ale aj tak som velmi nepochopil usera vyssie,ze spomina ze zbran nad 200 pri mojom levly je overpowerd..skus hrat legendary..tam treba byt tank..zbroj dokopy mam len 1200 ..obcas ma sunda aj par sipov co ignoruju zbroj
- PaulCZE
- Začátečník

-
Jak jsem již poznamenal, hrát na Legendary při lvl 49 se mi zdá silně nevyvážené, proto to se snaží většina hráčů vyvážit retardovaně vysokou efektivitou zbraní. V tom pak není rozdíl, když hraješ na Velmistra s weapon DMG 185 a na Legendární s weapon DMG 370 - obtížnost hry bude stejná.
Mimoto, už jednou jsem se ti snažil vysvětlit, že efektivita zbroje končí hodnotou 567. Těch tvých "jen 1200" má stejné schopnosti ochrany, jako zbroj s kvalitou 567. Leč jak se zdá, marně, neboť já většinou něco zmíním a ty na to navážeš něčím uplně jiným
A nyní k věci. S tím charakterem, který jsem zmínil výše, hraju na Legendární obtížnost zhruba od 100. lvl. Prakticky celé DLC Dragonborn hraju na tuhle obtížnost. Zkusil jsem boj s Očistnou Číhavicí (Lurker Vindicator) na 103. lvl při požívání obouruční zbraně s DMG 170 bez očarování a zdálo se mi to docela vyrovnané.
Před nedávnem se mi podařilo získat Runovou válečnou sekeru (DMG 36), kterou jsem používal v kombinaci se Starobylým nordským krumpáčem (DMG 17). V rámci levelingu schnopností té sekery (kolik nemrtvých s ní zabiješ, tolik zranění sluncem nemrtvým způsobí) jsem ji požíval při boji se všechny typy nemrtvých. Boj trval sice déle, ale byla to správná "kuchačka". Asi jsem příliš trpělivý, nemám totiž potřebu silného nepřítele udolat do pěti sekund. To stejné platí i pro skupinky nepřátel. Osobně si chci souboje co nejvíce užít, protože mi jejich systém ve Skyrimu vyhovuje.
Mimoto, už jednou jsem se ti snažil vysvětlit, že efektivita zbroje končí hodnotou 567. Těch tvých "jen 1200" má stejné schopnosti ochrany, jako zbroj s kvalitou 567. Leč jak se zdá, marně, neboť já většinou něco zmíním a ty na to navážeš něčím uplně jiným
A nyní k věci. S tím charakterem, který jsem zmínil výše, hraju na Legendární obtížnost zhruba od 100. lvl. Prakticky celé DLC Dragonborn hraju na tuhle obtížnost. Zkusil jsem boj s Očistnou Číhavicí (Lurker Vindicator) na 103. lvl při požívání obouruční zbraně s DMG 170 bez očarování a zdálo se mi to docela vyrovnané.
Před nedávnem se mi podařilo získat Runovou válečnou sekeru (DMG 36), kterou jsem používal v kombinaci se Starobylým nordským krumpáčem (DMG 17). V rámci levelingu schnopností té sekery (kolik nemrtvých s ní zabiješ, tolik zranění sluncem nemrtvým způsobí) jsem ji požíval při boji se všechny typy nemrtvých. Boj trval sice déle, ale byla to správná "kuchačka". Asi jsem příliš trpělivý, nemám totiž potřebu silného nepřítele udolat do pěti sekund. To stejné platí i pro skupinky nepřátel. Osobně si chci souboje co nejvíce užít, protože mi jejich systém ve Skyrimu vyhovuje.
- rbclass
- Žlutá karta

-
Mne je jedno ze je obtiaznost stejna..ty neches mat co najlepsie veci na sebe ? Retardovane ? Skor logicky...
No mas pravdu..s armorom 600 mi da rovnaky demage ako s 1100..
Toto je akoze naco dobre? Naco je kovarina,naco je zlepsovanie veci ? Tymto ma teda skyrim poriadne nasral..
To ze budem mat lepsi armor bolo jednym s hlavnych motorov co ma hnalo, aby som to hral...
No mas pravdu..s armorom 600 mi da rovnaky demage ako s 1100..
Toto je akoze naco dobre? Naco je kovarina,naco je zlepsovanie veci ? Tymto ma teda skyrim poriadne nasral..
To ze budem mat lepsi armor bolo jednym s hlavnych motorov co ma hnalo, aby som to hral...
- PaulCZE
- Začátečník

-
Tak nejdřív jsem neměl pravdu a teď jí mám
Přesně, jak jsem se už jednou zmínil - používám to, co se mi líbí, nikoliv, zda-li je to to nejlepší možné.
Mimochodem, to ty jsi tvrdil, že bereš Skyrim jako hru, co se občas chová logicky, tak nekruť hlavou nad její nelogičností
Dopředu by tě mělo hnát to, co tvůj charakter skutečně dokáže, ne kolik cingrlátek má na sobě.
Přesně, jak jsem se už jednou zmínil - používám to, co se mi líbí, nikoliv, zda-li je to to nejlepší možné.
Mimochodem, to ty jsi tvrdil, že bereš Skyrim jako hru, co se občas chová logicky, tak nekruť hlavou nad její nelogičností
- rbclass
- Žlutá karta

-
este ze existuju mody co ten cap odstrania
a od hry to beriem ako podraz..clovek si naivne mysli,ze s lepsim armorom bude odolnejsi...
a moj charakter dokaze vylepsit veci,ktore vlastne nevylepsi
dokonca aj zbrane maju limit,hlavne ze superi su cim dalej silnejsi..len ja stagnujem a mozem si zvysovat akurat level..

a od hry to beriem ako podraz..clovek si naivne mysli,ze s lepsim armorom bude odolnejsi...
a moj charakter dokaze vylepsit veci,ktore vlastne nevylepsi
dokonca aj zbrane maju limit,hlavne ze superi su cim dalej silnejsi..len ja stagnujem a mozem si zvysovat akurat level..

- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Hoši, jak zpravím zaseknutí hry při alt tab? patch mám poslední a alt tabu se vyhnout nedá, jde to doufám nějak opravit?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- LoCo99
- Začátečník

musíš alt tab, alt tab + kliknout do okna, teda aspon tak jsem to měl já
- Hladis
- Moderátor

Hra se mi nezasekne, jen mizi kurzor po opetovnym nahozenim hry, ale na to jsou mody nebo novy verze ENB.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

@LoCo, díky, funguje to, ale není to moc pohodlné.
@Hladis, sry, nejsem zase takový nolifer, nevím, co je to ENB a když jsem naposled dával mód, tak už se hra nezapla, takže nebyl by nějaký odkaz na něco co funguje a neposere mi celou hru?
@Hladis, sry, nejsem zase takový nolifer, nevím, co je to ENB a když jsem naposled dával mód, tak už se hra nezapla, takže nebyl by nějaký odkaz na něco co funguje a neposere mi celou hru?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- rbclass
- Žlutá karta

-
aky je na to mod ?Hladis píše:Hra se mi nezasekne, jen mizi kurzor po opetovnym nahozenim hry, ale na to jsou mody nebo novy verze ENB.
ja vzdy ked idem na plochu a potom spat do hry,musim pouzit alt tab dvakrat
a kvoli enb mi nefunguje ingame chat..osd blbne