Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- nikkec
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
mam Nvidia a také bez problému ...
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam celkovo odohrate cca 35 hodin a nikdy mi to nespadlo iba co ma server vyhodi sem tam vtedy hra crasne do win obcas mi to robilo take zelene pasiky inac nic
vyjadrenie nvidie
Protože se to tu dnes rešilo tak bude možná lepší, když se to shrne do jednoho postu. PRO VŠECHNY MAJITELE OC VERZÍ KARET S PROBLÉMY S PADÁNÍM A NESTABILITOU V BF3 : Jedná se o problém, o kterém víme a není to problém ovladačů. Gigabyte jako první výrobce uvolnil novou verzi VBIOSU, která tento problém řeší. Někteří uživatelé hlásí, že downgrade frekvence jejich karty nebo flashnutí referenčního biosu pomohlo vyřešit celý problém. V každém případě se nejedná o problém všech OC karet. BF3 je hodně náročná hra, která vytěžuje dost GPU a tento problém se nemusí nikde jinde projevit. OC je prostě vždycky trochu riziko. Pokud bude něco nového, tak vám dáme vědět.
vyjadrenie nvidie
Protože se to tu dnes rešilo tak bude možná lepší, když se to shrne do jednoho postu. PRO VŠECHNY MAJITELE OC VERZÍ KARET S PROBLÉMY S PADÁNÍM A NESTABILITOU V BF3 : Jedná se o problém, o kterém víme a není to problém ovladačů. Gigabyte jako první výrobce uvolnil novou verzi VBIOSU, která tento problém řeší. Někteří uživatelé hlásí, že downgrade frekvence jejich karty nebo flashnutí referenčního biosu pomohlo vyřešit celý problém. V každém případě se nejedná o problém všech OC karet. BF3 je hodně náročná hra, která vytěžuje dost GPU a tento problém se nemusí nikde jinde projevit. OC je prostě vždycky trochu riziko. Pokud bude něco nového, tak vám dáme vědět.
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Butch
- Středně pokročilý

Tak dneska 5 hodin hrani a bez padu, ovladace 11.10
Porad vsude na foru reci ze Nvidia ma lepsi ovladace, ja mam od roku 2003 uz jen Atiny a temer zadny problem s ovladacema nikdy.
Porad vsude na foru reci ze Nvidia ma lepsi ovladace, ja mam od roku 2003 uz jen Atiny a temer zadny problem s ovladacema nikdy.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bude se něco měnit na vytváření čet?
často s kámošem někam vlezem a nejde nám dostat se do jedný čety, protože to je rozebraný
často s kámošem někam vlezem a nejde nám dostat se do jedný čety, protože to je rozebraný
- goelr
- Začátečník

me se jeste ani nepodarilo s kamosem v party si poradne zahrat...cety jsou des, to se musi prekopat...jinak taky 11.10 a bez padu
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Butch
- Středně pokročilý

Tak dost casto se mi stava, ze mam na musce protivnika, ale je moc daleko.
Ne az tak aby bylo nemozny ho trefit, ale zbran ma sileny rozptyl.
Kdyz nejsou rakety nebo ma dobre kryti tak neni sance ho s Eng zabit.
Jak je to treba u Assaulta nebo u Supporta? Maji lepsi musku na stredni vzdalenosti nebo je to stejny? Pochopil jsem ze casem treba jina hlaven nebo zbran na tom bude lepe, spis by me zajimalo jestli ten Assault to ma v tomto ohledu lepsi, podle me jo, ale jeste jsem nemel moznost a cas to testnout.
Snipera neresim, kempeni me nebavi - zatim.
Za amiky jedu s M4A1 a za rusaky zatim s AKS-74u
nebo mam blbe zbrane? Ja bych rekl ze ta M4A1 je hodne slusna a ta druha taky celkem.
Kdyz nejsou rakety nebo ma dobre kryti tak neni sance ho s Eng zabit.
Jak je to treba u Assaulta nebo u Supporta? Maji lepsi musku na stredni vzdalenosti nebo je to stejny? Pochopil jsem ze casem treba jina hlaven nebo zbran na tom bude lepe, spis by me zajimalo jestli ten Assault to ma v tomto ohledu lepsi, podle me jo, ale jeste jsem nemel moznost a cas to testnout.
Snipera neresim, kempeni me nebavi - zatim.
Za amiky jedu s M4A1 a za rusaky zatim s AKS-74u
nebo mam blbe zbrane? Ja bych rekl ze ta M4A1 je hodne slusna a ta druha taky celkem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- James.Sniper
- Začátečník

-
Squady mě taky hodně štvou, často s někým hraju a v 1/3 případů hrajeme každý v jiným squadu. 
Taky mám problémy s padáním hry. Často se mi stane, že se mi hra sekne a musím ji sestřelit nebo se mi objeví oblíbená obrazovka BSOD
ovladače mám nejnovější (už 3. v řadě) a pořád to samé...
Butch: já když hraju za medika (assault), tak se základní zbraní (M16A4?) se 4x scopem jsem schopen zabít na větší vzdálenost než s engineerem.
Taky mám problémy s padáním hry. Často se mi stane, že se mi hra sekne a musím ji sestřelit nebo se mi objeví oblíbená obrazovka BSOD
Butch: já když hraju za medika (assault), tak se základní zbraní (M16A4?) se 4x scopem jsem schopen zabít na větší vzdálenost než s engineerem.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musíte si v battlelogu vytvořit partu a pak se s ní připojovat na server aby jste byli ve stejným squadu.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a co se stane, když nebude četa kam se vejdem???
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to asi nikam 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To by měl Batllelog sám zahlásit, že se nevejdete.

S tím problém nemám, a to hraju za Enga s karabinami takřka pořád. Zkus si někdy místo full-auto přepnout na dávku nebo semi-auto a střílej po jedné, to ho na střední vzdálenost na pár ran trefíšButch píše:Tak dost casto se mi stava, ze mam na musce protivnika, ale je moc daleko.Ne az tak aby bylo nemozny ho trefit, ale zbran ma sileny rozptyl. Kdyz nejsou rakety nebo ma dobre kryti tak neni sance ho s Eng zabit.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm takže celý na pikaču. Rádi chodíme na servery kde sou tak 4 místa, což díky tomu nepůjde
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak by měl být 150mb patch copak opravuje?
- wallot
- Středně pokročilý

-
assault ma standardni utocnou pusku se kterou je dostrel a presnost na vetsi vzalenost mnohem lepsi nez u zbrani inzenyra ktery ma zbrane se zkracenou hlavni a tedy mencim dostrelem.Butch píše:Tak dost casto se mi stava, ze mam na musce protivnika, ale je moc daleko.
obecne je na delsi vzdalenost potreba strilet jednotlive ci v hodne malych davkach (2-3 rany)
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- durod
- Středně pokročilý

Ma tady nekdo tu levnou ruskou verzi z aukra? Nejsou zadne problemy?Aktualizace probihaji?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ve včerejší aktualizaci Originu už byla chyba s aktivací ruské verze opravena, tak by problém snad být neměl.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já ji koupil jako dar kámošovi a chodí mu od začátku, ikdyž se mu prvně nechtěla spustiit, pak mu to naskočilo a jede v pohodědurod píše:Ma tady nekdo tu levnou ruskou verzi z aukra? Nejsou zadne problemy?Aktualizace probihaji?
- James.Sniper
- Začátečník

-
Mám taky ruskou verzi a až na malý problémek při změně jazyka rus->en funguje bezproblému.
- Shift
- Začátečník

-
Můžu se vás všech zeptat kolik vám BF3 bere paměti RAM? A kolik paměti máte volné? Já to potřebuji srovnat
- wallot
- Středně pokročilý

-
1.4Gb ale po par MB to furt lezlo nahoru mam 12GB
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape