Dusan píše:Tento kousek, Enermax Revolution87+ 1000W Gold, si myslím že snad stačí?
To není o tom, jestli stačí nebo nestačí. Jde o zvlnění na 12V. Já měl Corsaira HX850, vyhodil jsem ho, dal AX1200 a šlo to pushnout úplně jinak.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Dusan píše:Tento kousek, Enermax Revolution87+ 1000W Gold, si myslím že snad stačí?

To máš pravdu, něco jsem si o tom teď stručně přečetl, ty jsi to nějak předtím měřil, než si ho vyhodil? nebo jsi to prostě dal na náhodu?Elkim píše:Dusan píše:Tento kousek, Enermax Revolution87+ 1000W Gold, si myslím že snad stačí?
To není o tom, jestli stačí nebo nestačí. Jde o zvlnění na 12V. Já měl Corsaira HX850, vyhodil jsem ho, dal AX1200 a šlo to pushnout úplně jinak.

Neměřil, na to potřebuješ osciloscop. Třeba Havli tu taky psal, jak mu stejné karty dávaly dost rozdílné OC s různými zdroji. Ono jednak není ASIC vše a za druhé a za další není od věci mít kvalitní a overkillnutej zdrojDusan píše:
To máš pravdu, něco jsem si o tom teď stručně přečetl, ty jsi to nějak předtím měřil, než si ho vyhodil? nebo jsi to prostě dal na náhodu?
No teď dalším, na Alze se objevila první použitá karta 980Ti od MSI, možná je to ta moje co házela ty artefakty, časově to sedí.

To se ani nedivím,já měl doma Evga i Gigabyte a Msi má prostě to chlazení TOP! Nemůžu si pomoct. Jako aby při 80% větráky nebyly téměř slyšet,to je prostě mazecBlue Storm píše:... nejvíc samozřejmě jdou MSI Gaming... ty tvoří tak 3/4 prodejů

Tak GTX980 mělo hlavně brutální cenu že.. pamatuju si, jak vyšla.. tak kámoš hned bral Zodac edici za nějakých necelých 17k..Blue Storm píše:Jen info k prodejnosti... nemůžu říkat konkrétní čísla, ale GTX 980 Ti se prodává mnohonásobně víc, než se prodává a prodávalo GTX 980. Za měsíc a půl se prodalo zhruba stejně GTX 980 Ti jako GTX 980 za její první dva kvartály. Celkem jsem čuměl, jak to lidi v ČR kupují...

To by asi chtělo zajít na ušní. Při 80% už je to teda pěkně hlučné!3tp2 píše:To se ani nedivím,já měl doma Evga i Gigabyte a Msi má prostě to chlazení TOP! Nemůžu si pomoct. Jako aby při 80% větráky nebyly téměř slyšet,to je prostě mazecBlue Storm píše:... nejvíc samozřejmě jdou MSI Gaming... ty tvoří tak 3/4 prodejů