ok nebudu protivaHEAD píše: Jo ale to bylo po oc..Stock 480 vypada hruzostrane v te hre proti GTX1060.
stock ref. takt moje karta
min: 33
max: 59
avg: 44
pkud máš někde 970ku stock tak porovnej
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

ok nebudu protivaHEAD píše: Jo ale to bylo po oc..Stock 480 vypada hruzostrane v te hre proti GTX1060.

Tak si povypinaj vsetko a nechaj iba DOOM a kochaj sa

To je skotsky youtuber, AMD fan. Vzhledem k tomu co vse uz vyprodukoval, bych ho bral s velkou rezervou, nehlde na to, ze je utrpeni ho s tim přízvukem poslouchat.Dusan píše: To komentuje a nahrál Raja Koduri.
Podle moji logiky, pokud si chci zahrat znovu starsi hry (ne historicky), tak se staci podivat na vykony, podporu a moznosti. U RX480 například pouziju horko tezko třeba kvalitni TRAA. Kazdej ma nejaky priority a u me třeba je problém při vyberu když vim, ze napr. (nejen) při Watch Dogs me s RX 480 budou cekat vetsi propady fps (obecny problém AMD pod DX11). Když se podivam na vyber mych her a pripadne budoucich, tak to vyzniva pro RX 480 nevyhodne, ale jelikož mam cas na vyber, ještě jsem nad tim hul nezlomil a skouknu co prinesou nereference. Jinak pod carou, na historicky hry mam 3DFxa a ATIny. Stary nV nemam myslim zadny, jelikož to byly krumplykocourmikes1 píše: takze podle tvoji logiky....

všimli jste si ta GTX vytěžuje znatelně víc procesor a "sežere" víc RAMky, viděl jsem to i na jiných porovnávacích videíchscootie007 píše:480 vs 1060 v gta5
Ako pekne si drzi 1060 boost na 1835mhz oproti 480 ktorej skacu freq ako hlas mutujuceho chlapca
https://www.youtube.com/watch?v=C9QhOOGm_2k
BTW: skoda (alebo nastastie?) ze pri 480 neukazuje aj teplotu a rpm fanu

Kedze ma vacsie fps tak samozrejme musi aj procesor viac zamakatFuWU píše:všimli jste si ta GTX vytěžuje znatelně víc procesor a "sežere" víc RAMky, viděl jsem to i na jiných porovnávacích videíchscootie007 píše:480 vs 1060 v gta5
Ako pekne si drzi 1060 boost na 1835mhz oproti 480 ktorej skacu freq ako hlas mutujuceho chlapca
https://www.youtube.com/watch?v=C9QhOOGm_2k
BTW: skoda (alebo nastastie?) ze pri 480 neukazuje aj teplotu a rpm fanu