-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše:Jenom ne defiance druidum. To bych se mohl jit jako tank už uplně zahrabat. Jestli je Shadow priest nuda nevim, ale sranda v instancich to je :roll:
Jinak healovat je dobry. Nemam zkusenosti z lvl 70, ale z mensich dungu. Je to podobny jako tankovani, ale si vic v klidu mi to pripada :roll:
Jinak nechtěl by sis promluvit s jednim palatem z guldy? Tvrdil nam, jak je imba. Je Retri a rika, jak ma imba dmg, vetsi nez warr. A korunu tomu nasadil tim, ze rekl, ze je lepsi nez warr proto, ze muze delat vsechno, healovat, tankovat a ma lepsi dmg. On to hezky vypsal a nechybela tam nejvic imba vec. Mam manu = sem lepsi :lol: To meli vsichni ohromy vytlem tak on jeste rekl, ze ma Lay on Hands. No to je heal sice silny, ale jednou za pul hodiny. Tim by toho v raidu uhealoval. :stupid: My mame DMG dealeru hromadu, ale healeri chybi. Tak kdyz uz nic jinyho, tak by mel "lepsi" postaveni. Ne, o je nejvic imba dmg.
heh typicky maly dite co nezna ani svoji klasu :)
palach je dobrej AOE tank na trash moby, urcite i dobrej off tank v 25kach na MT mu chybi veci jako shield wall last stand atd, na single target je nejlepsi tank war. na vetsi pocet je lepsi palat hodi pod sebe consekraci a ta to tankuje za nej :) no jeste holy shield a avenger shield. palata nehraju tak taky moc nevim, kamos je prot palat. Retri tedka celkem vylepsili po patchi ale ze da vetsi dmg nez war nic moc neznamena, tedka outlandovsky instance sou spis caster frendly, takze az predjede nejakyho locka/maga, rouga muze rict ze je dobrej, coz myslim, ze nedokaze (uz podle jeho kecu a urcite i zazracnym zelenym EQ, nebo tedka gladiator, ktery neni PVE ale na max. preziti. Palach je na heal hroznej oser, mackas 2 cudly a to doslova, palach prot ma problemy s manou, palach retri zase nejspis s manou, War ma rage a ta se mu generuje porad, cim vic dmg tim vic rage, utrel bych ho asi tim ze warovi rage nikdy nekdojde zato on bez many muze tak ocasit s s seal of wisdom a doufam ze naregeni manu... :). Navic pochybuju ze spravnou fury plechovku s kotlem AP nekdy predzene v dmg, fury war je jako sword rogue dava silenou white dmg, pamatuju na onyx jak kamos fury war stoupal v ktm nepekne vysoko a to v podstate jel jen na autoattak a spamoval harmstring ->procovalo z toho WF a musel zustat stat pac prot war nestihal :))) takze asi tak
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Blbne vam taky prepocet honoru?Treba vcera sem nahral 7600honoru, ale prepocetlo se mi jen 5600honoru..Takhle je to kazdej den vzdy minimalne o 500honoru min :evil:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm zatím se nikdo ohledně mojích postav neozval a može teda hrát jenom za svojého Priesta. :sad:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

LOVIT > no obcas ten Mind Blast hazim a vubec to nevadi...napriklad vcera na Grullovi jsem sypal vicemene jen MB a dotky pac na Mind fly musis bejt dost blizko a tam to boli :) Jinak co se healovani tyce tak momentalne je nejlepsi healer paladin. Alespon do doby nez priestum udelaj neco s manou pac ted je to proste ve srovnani s paladinem o nicem :( Kdyz k tomu prictu, ze palat ma jeste plate tak je to proste imba healer...

Jinak opravdu tvrdim, ze shadow priest v dungu neni vubec nuda, zvlast kdyz vyuzivas to co jsem napsal pred tim (fear, shackle, MC) Kdyz si to srovnas s jakoukoli jinou ranged dps class (snad krom huntra) tak je to vlastne vsechno stejny, proste nadotkujes a valis MB, pyroblast, Shadow bolt atp...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

HEAD píše:Blbne vam taky prepocet honoru?Treba vcera sem nahral 7600honoru, ale prepocetlo se mi jen 5600honoru..Takhle je to kazdej den vzdy minimalne o 500honoru min :evil:
A jak vis, kolik si nahral honoru? Jestli to bereš z toho co ukazuje primo interface blizzardu, to co vidiš, když dáš H, tak se ti žádné neztrácí. To totiž hodně přidává. Je to vidět na začátku BG. Pokud máš zapnuty HK killy do chatu, abys je videl, tak nekoho zabijes a ono to napiše třeba 20 honor gain. Když ale kouknež do toho "počitadla" tak uvidiš třeba 25. A když máš hodně honoru, tak ty odchylky sou i v řadu několika set až tisíc.

2Mr.Dirk: By me zajimalo co se ti stalo. Pravidelne informuj pls.

2Skeeter: S tema palatama by se taky melo neco udelat. Oni healuje strasne moc za malo many. Priest toho taky moc uhealuje, ale palati mi prijdou jako tankovi lepší a to i když nemají štít (myslim Power word: Sheild). Oni hodi ten svuj Blessing of Light a jenom z toho maji bonus na heal. Pak si daj Blessing of Wisdom a to je takovy mana regen ze on skoro nikdy nevymani. A na dlouhy boje maji tu slevu na manu o 50%. To když požívá kdy muže tak bohužel.
Priesti i pres to, ze maji hodne mana regen itemu mi pripadaji mene vytrvali. Skoda, ti meli byt nejlepši.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:2Mr.Dirk: By me zajimalo co se ti stalo. Pravidelne informuj pls.
Aktuálně mě došla odpověď že mám vymazat adresáře WFT, Interface, Cache ( jak kdybych to nezkusil už x-krát - samozřejmě bez výsledku ), ale ani to nepomohlo tak sem jim napsal znova. Jak říkal GM Kalzanni co se mě snažil pomoct: Vypadá to na horší technický problém. :sad:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Máš možnost zkusit se logout u nekoho jinyho? Imho to u tebe neni a muze za to Blizzard.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Máš možnost zkusit se logout u nekoho jinyho? Imho to u tebe neni a muze za to Blizzard.
Zkoušel sem to na druhém PC a dělá to to samé - Všechny postavy vytvořené před 2.3 blbnou, jinak v poho. Ale zas druhé PC má stejné připojení, takže ještě musím sehnat někoho kdo hraje na ofiku a to bude problém. :(
ETI
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ETI »

Pokud jsem správně pochopil problém Mr.Dirka, tak je to ten samý, který jsem postoval před mnoha měsíci. Měl jsem výhodu, protože hrajeme s bráchou oba dva, tak jsem si mohl zjistit, že u něj to jelo na 100%, ale u me prostě nic . GMka mi s tim nepomohli, resp. jedine co neustale opakovali bylo : " Use WoWrepair.exe " . Pomohlo to pouze jednou a to jen do nového patche, pak to začalo zase.

V mém případě byl 100% problém na mojí straně a nakonec to vyřešil nový počítač. Nyní to na Intelu běhá jako po másle, ale na tom AMDčku se tomu prostě nechtělo.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

ETI píše:...
To sem zkoušal taky, ale nic, takže bych problém viděl spíš u nich.
ETI píše:V mém případě byl 100% problém na mojí straně a nakonec to vyřešil nový počítač. Nyní to na Intelu běhá jako po másle, ale na tom AMDčku se tomu prostě nechtělo.
Spíš byl problém v softwaru nebo mezi monitorem a klávesnicí, pochybuju, že by na to platforma měla byť i 0.0000000000000001%.
ETI
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ETI »

Tak všechno je možný, k tomu problemu mezi židlí a monitorem bych se i přikláněl, ale 2 metry vlevo na druhe židli a u druheho monitoru už problém nebyl.

Samozrejmě jsem nechtěl říct, že za to může AMD, to jsem špatně podal.
Těžko říct, kde byl v mém případě problém, ale do teď to na tom starým PC nejede. Těžko říct proč, je nespočet možností a jak jsi napsal, výrobce CPU za to na 99.9999999999999999% nemůže. ( Doufám, že jsem trefil počet desetiného místa )
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Zdravím, chci se zeptat vás, machrů přes Wow. Když si založím novou postavu a se starou už hrát nechci, tak je asi možný poslat mailem peníze a věci tej postavě novej, než tu starou smažu, že? Zajímá mě, jestli tím třeba neporůším nějaký pravidla, abych nebyl za cheatera nebo tak něco. Může to mít nějaký důsledky ze strany GM?
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Jo mužeš poslat uplně všechno co tam postava ma. Penize, itemy, všechno kromě věci co má ta postava na sobě a co vzala bind when picked up. Ty sou soulbound a jdou prodat jedine vendorovi a pak poslat penize. Taky nejdou questovy itemy.

Pravidla by si porušil, kdyby si to poslal nekomu jinymu a on ti za to zaplatil. Kdyby si někomu poslal 5000G jenom tak, tak si nic neprovedl, kdyby si za to dostal 500USD tak jo.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

PzKpfw VI Tiger píše: A jak vis, kolik si nahral honoru? Jestli to bereš z toho co ukazuje primo interface blizzardu, to co vidiš, když dáš H, tak se ti žádné neztrácí. To totiž hodně přidává. Je to vidět na začátku BG. Pokud máš zapnuty HK killy do chatu, abys je videl, tak nekoho zabijes a ono to napiše třeba 20 honor gain. Když ale kouknež do toho "počitadla" tak uvidiš třeba 25. A když máš hodně honoru, tak ty odchylky sou i v řadu několika set až tisíc.
V cera se mi stala opacna vec.Koncil sem s 6000 honorem a druhej den sem mel 7200 :-D .Fakt zajimavy..
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

LOVIT píše:palach je dobrej AOE tank na trash moby, urcite i dobrej off tank v 25kach na MT mu chybi veci jako shield wall last stand atd
Hrával jsem docela dlouho v raidu kde MT byl palát. A odtankovat GL/ML/SSC/TK pro něj problém nebyl.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mr. Dirk píše: Spíš byl problém v softwaru nebo mezi monitorem a klávesnicí, pochybuju, že by na to platforma měla byť i 0.0000000000000001%.
No jeste zkus prenastavit sitovou kartu
Na webu blizzu je na to navod.

Pak taky preinstalovat drivery od sitovky.

Tutimu to myslim taky blbo. Dostaval castej DC ve velkych mestech, po patchi nevidel svou postavu ani kdyz 100x relogl ani kdyz smazal WFT.

Byly problemy se sitovkou, takze hw/sw

K tomu honoru.
Taky mi to nesedi a obcas dostanu tak o 500 mene cca...taky nechapu proc.
Uz se mi to stalo asi 3x . Jde o to ze u te postavy u pvp zalozky je ten honor napriklad ~8640 a druhy den vidim ze se pricetlo treba jen 8100.
Neni to prave kvuli tomu ~ ? Ze je to jako priblizne?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jo jo je to priblizne, kdyby to bylo presne, proc by pak mel byt prepocet o pul druhy rano? :) ja kdyz chci nejakou cilenou sumu honoru tak vetsinou pridam tak 10% navic tzn chci 5k -> ukazuje se mi 5,5 nebo radsi 6 a je to na jistotu
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše:...
Přeinstaloval sem ovldače k Wifi kartě, zkoušel nastavovat co šlo.
Problém je že to začalo dělal v Úterý na všech postavách vytvořených před 2.3.0 Kdyby na všech tak hledám problém u mě, ale toto bych viděl problém někde u blizzardu. No jak řekl včera druhý GM co se mě snažil pomoct: Napsat na fórum ( psal sem tam, ale nikdo neodpověděl ), zavolat telefonem na zákaznickou linku ( to abych si nachystal celkem dost peněz ) nebo napsat e-mail. No dneska zkusím ten e-mail. :(
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ta zakaznicka linka je tusim zdrarma...

btw > ted ctu v tvem podpisu o navratu k Ubuntu, nemuze bejt problem prave v tom linuxu ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Mr. Dirk píše: Zkoušel sem to na druhém PC a dělá to to samé - Všechny postavy vytvořené před 2.3 blbnou, jinak v poho. Ale zas druhé PC má stejné připojení, takže ještě musím sehnat někoho kdo hraje na ofiku a to bude problém. :(
Tohle klidně může být síťový problém u tebe nebo providera, měl jsem něco podobného a po několika týdnech laborování jsem zjistil, že je vadný router. A můj guildovní kolega měl totéž jen s tou obměnou, že problém byl u providera
vss Vodnik DrC+ (kp)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“