Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- DenyCZ
- Nováček

-
Re: Battlefield 3
Dporučujete mi hru koupit ? Je dobrá ? Jinak multiplayer chodí jak ?
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
multiplayer chodi perfektne aj 64 hracov ja doporucujem
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Vybalíš, pohled se přepne na obrazovku. Prijedeš s ním k vozidlu nebo M-COMu a buď opravuješ/poškozuješ vozidlo nebo "plantuješ"/"defusuješ" nálož na M-COMu. Při troše šikovnosti s ním odpravíš i kempujícího nepříteledzefo píše:ako sa pouziva ten robot u zenistu?
- RiCK
- Začátečník

Práve inštaluje "single player", nejaké veľké zmeny vo finálnej verzii MP oproti bete ? Stále premýšľam nad kúpou ..
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já za sebe musím říct, že sem hrál betu tak max hodku, chtěl zrušit předobjednávku jak se mě to nelíbíli.RiCK píše:Práve inštaluje "single player", nejaké veľké zmeny vo finálnej verzii MP oproti bete ? Stále premýšľam nad kúpou ..
Když to přišlo chtěl jsem to prodat. Vůbec se mě to nelíbilo a teď na to nedám dopustit
- kotas
- Středně pokročilý

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- RiCK
- Začátečník

No, singel je celkom oničom, fakt slabota. Ale engine a zbrane dobré
Len ma desí, že dajak často som narazil na neviditeľné (neprestreľné) steny, inak s brokovkou je to celkom zábava (rovnako ako v CS
)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- kotas
- Středně pokročilý

Len ma desí, že dajak často som narazil na neviditeľné (neprestreľné) steny
- mohu potvrdit, tohle se mi ani COD MW3 (single) nestalo, střílím a vlastně střílím pořád do stěny apod., ani když člověk více vykoukne - dělá to pořád, ne jen na některých místech, je toho asi plná hra
Ale nevím jak v MP, ale pochybuji, že tam to dělat nebude..
Rozhodně tím nechci vyvolávat nějaký flame, nebo tak, ale je to dost blbý, když chcete někoho zastřelit a vlastně střílíte pořád do stěny apod. a přitom na něho mířidly koukáte
tohle bylo zvykem u her o několik let zpět....
- mohu potvrdit, tohle se mi ani COD MW3 (single) nestalo, střílím a vlastně střílím pořád do stěny apod., ani když člověk více vykoukne - dělá to pořád, ne jen na některých místech, je toho asi plná hra
Rozhodně tím nechci vyvolávat nějaký flame, nebo tak, ale je to dost blbý, když chcete někoho zastřelit a vlastně střílíte pořád do stěny apod. a přitom na něho mířidly koukáte
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Kupte si originál, tohle dělal jeden z prvních "No-DVD patchů" 
- kotas
- Středně pokročilý

Krteq píše:Kupte si originál, tohle dělal jeden z prvních "No-DVD patchů"

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Hezká sbírka, ale BF3 tam nevidím. Neříkám že jsi "pirát", jen poukazuju na to, že ty problémy způsobuje nelegální verze. Není to problém hry samotné 
- kotas
- Středně pokročilý

Spíše to posrala nějak nVidia, protože předtím se mi hra po pár minutách zasekla a pomohl jen vypnout PC natvrdoKrteq píše:Hezká sbírka, ale BF3 tam nevidím. Neříkám že jsi "pirát", jen poukazuju na to, že ty problémy způsobuje nelegální verze. Není to problém hry samotné
- Fenous
- Začátečník

-
Ja to mam taky a mam ATI a samozrejme original, vetsinou se to stava kdyz je clovek nekde zalezlej a trochu vykoukne a ma normalne vyhled na nepritele pres miridla, pripadne nejakou mezerou v zabradli, ale jiskry jako kdyz clovek strili do toho zabradli to nehazi, a on proste nepadne a nepadne.
- durod
- Středně pokročilý

jsem total mp lama,nekdy jsem hraval fear,jinak nic. Ale battlefield jsi nemuzu nechat ujit, je to konecnce hra,ktera me total vtahuje
mam zopar otazek.
Ktere povolani a mod je pro zacatecniky nejlehci,nechci hned kazit nekomu conquest. Ktere servre doporucujete, kde hraji tak "normalne", spise takticky a ne "urrrááá" na bodáky?
Jak se vystupuje z vozidla,mam to namapovane na "F" ale nemuzu vystoupit?
chtelo by to nejaky mp tutorial
mam zopar otazek.
Ktere povolani a mod je pro zacatecniky nejlehci,nechci hned kazit nekomu conquest. Ktere servre doporucujete, kde hraji tak "normalne", spise takticky a ne "urrrááá" na bodáky?
Jak se vystupuje z vozidla,mam to namapovane na "F" ale nemuzu vystoupit?
chtelo by to nejaky mp tutorial
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Fenous
- Začátečník

-
Nespolehej u tyhle hry nato, ze kdyz mas neco namapovanyho na urcity tlacitko, ze to taky na tohle tlacitko bude fungovat.
- kotas
- Středně pokročilý

tak to je přesně ono, možná jsem to předtím špatně popsalFenous píše:Ja to mam taky a mam ATI a samozrejme original, vetsinou se to stava kdyz je clovek nekde zalezlej a trochu vykoukne a ma normalne vyhled na nepritele pres miridla, pripadne nejakou mezerou v zabradli, ale jiskry jako kdyz clovek strili do toho zabradli to nehazi, a on proste nepadne a nepadne.
- keistown
- Žlutá karta

-
Ma nekdo zkusenost s ruskym klicem? Treba na gamerkeys.net je za 25USD. Kdosi tu psal ze se to musi aktivovat pres VPN a pak se anglictina prehazuje nekde v registrech.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Hrál jsem skoro dva roky (nebo jak dlouho je venku) Bad company 2, kde to nebylo nejhorší, ale ve trojce jsem jako totální lůzr, hňup a budižkničemu. Čekal jsem, že po zkušenostech z BBC2 to bude OK, ale už to hraju druhej den a nevidim nějaký zlepšenídurod píše:jsem total mp lama,nekdy jsem hraval fear,jinak nic. Ale battlefield jsi nemuzu nechat ujit, je to konecnce hra,ktera me total vtahuje...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- durod
- Středně pokročilý

keistown píše:Ma nekdo zkusenost s ruskym klicem? Treba na gamerkeys.net je za 25USD. Kdosi tu psal ze se to musi aktivovat pres VPN a pak se anglictina prehazuje nekde v registrech.
neni problem, nemusis aktivovat pres VPN...Teda aspon kdyz koupis klic na aukru(cca 400.-)
Normalne naistalujes Origin, zadas product key a stahnes hru. Pote prepises soubory cca 800MB balikem-co ti prodejce posle spolu s klicem,zmenis 2 soubory v registru a hrajes hezky cesky
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, taky sem jeden kupovalk pro kamoše a normalně hraje přez VPN se aktivovala beta před of. spuštěnímdurod píše:
neni problem, nemusis aktivovat pres VPN...Teda aspon kdyz koupis klic na aukru(cca 400.-)
Normalne naistalujes Origin, zadas product key a stahnes hru. Pote prepises soubory cca 800MB balikem-co ti prodejce posle spolu s klicem,zmenis 2 soubory v registru a hrajes hezky cesky