Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
DenyCZ
Nováček
Nováček

Re: Battlefield 3

Příspěvek od DenyCZ »

Dporučujete mi hru koupit ? Je dobrá ? Jinak multiplayer chodí jak ?
dzefo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzefo »

multiplayer chodi perfektne aj 64 hracov ja doporucujem
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

dzefo píše:ako sa pouziva ten robot u zenistu?
Vybalíš, pohled se přepne na obrazovku. Prijedeš s ním k vozidlu nebo M-COMu a buď opravuješ/poškozuješ vozidlo nebo "plantuješ"/"defusuješ" nálož na M-COMu. Při troše šikovnosti s ním odpravíš i kempujícího nepřítele :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Práve inštaluje "single player", nejaké veľké zmeny vo finálnej verzii MP oproti bete ? Stále premýšľam nad kúpou ..
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

RiCK píše:Práve inštaluje "single player", nejaké veľké zmeny vo finálnej verzii MP oproti bete ? Stále premýšľam nad kúpou ..
Já za sebe musím říct, že sem hrál betu tak max hodku, chtěl zrušit předobjednávku jak se mě to nelíbíli.
Když to přišlo chtěl jsem to prodat. Vůbec se mě to nelíbilo a teď na to nedám dopustit :-)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

:!: Zapoměl jsem napsat, že s posledníma beta ovladačema (tedy nVidia GeForce 285.79 Beta Driver) mi jee BF3 konečně už normálně a plynule :!: .
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

No, singel je celkom oničom, fakt slabota. Ale engine a zbrane dobré :) Len ma desí, že dajak často som narazil na neviditeľné (neprestreľné) steny, inak s brokovkou je to celkom zábava (rovnako ako v CS :twisted: )
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Len ma desí, že dajak často som narazil na neviditeľné (neprestreľné) steny
- mohu potvrdit, tohle se mi ani COD MW3 (single) nestalo, střílím a vlastně střílím pořád do stěny apod., ani když člověk více vykoukne - dělá to pořád, ne jen na některých místech, je toho asi plná hra :-) Ale nevím jak v MP, ale pochybuji, že tam to dělat nebude..
Rozhodně tím nechci vyvolávat nějaký flame, nebo tak, ale je to dost blbý, když chcete někoho zastřelit a vlastně střílíte pořád do stěny apod. a přitom na něho mířidly koukáte :mrgreen: tohle bylo zvykem u her o několik let zpět....
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Kupte si originál, tohle dělal jeden z prvních "No-DVD patchů" :lol:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Krteq píše:Kupte si originál, tohle dělal jeden z prvních "No-DVD patchů" :lol:
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Hezká sbírka, ale BF3 tam nevidím. Neříkám že jsi "pirát", jen poukazuju na to, že ty problémy způsobuje nelegální verze. Není to problém hry samotné :roll:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Krteq píše:Hezká sbírka, ale BF3 tam nevidím. Neříkám že jsi "pirát", jen poukazuju na to, že ty problémy způsobuje nelegální verze. Není to problém hry samotné :roll:
Spíše to posrala nějak nVidia, protože předtím se mi hra po pár minutách zasekla a pomohl jen vypnout PC natvrdo :( Poslední BETA ovladače fungují, ale zase od té doby mám občas ve hře problém - když na někoho střílím, jakoby přes stěnu a to mi ofic. WHQL nedělalo, taky jak jsem psal přímo do vlákna k těm BETA driverům, problém mám i z resetování ovladačů ve 2D. Na 275.xx vše funguje jak má, vyjádření nVidia je, že používám nereferenční kartu a je to tím, tak proč to všem dříve fungovalo, na to mi už nedokázali odpovědět :D
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Ja to mam taky a mam ATI a samozrejme original, vetsinou se to stava kdyz je clovek nekde zalezlej a trochu vykoukne a ma normalne vyhled na nepritele pres miridla, pripadne nejakou mezerou v zabradli, ale jiskry jako kdyz clovek strili do toho zabradli to nehazi, a on proste nepadne a nepadne.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jsem total mp lama,nekdy jsem hraval fear,jinak nic. Ale battlefield jsi nemuzu nechat ujit, je to konecnce hra,ktera me total vtahuje :lol:

mam zopar otazek.
Ktere povolani a mod je pro zacatecniky nejlehci,nechci hned kazit nekomu conquest. Ktere servre doporucujete, kde hraji tak "normalne", spise takticky a ne "urrrááá" na bodáky?

Jak se vystupuje z vozidla,mam to namapovane na "F" ale nemuzu vystoupit?

chtelo by to nejaky mp tutorial :)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Nespolehej u tyhle hry nato, ze kdyz mas neco namapovanyho na urcity tlacitko, ze to taky na tohle tlacitko bude fungovat.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Fenous píše:Ja to mam taky a mam ATI a samozrejme original, vetsinou se to stava kdyz je clovek nekde zalezlej a trochu vykoukne a ma normalne vyhled na nepritele pres miridla, pripadne nejakou mezerou v zabradli, ale jiskry jako kdyz clovek strili do toho zabradli to nehazi, a on proste nepadne a nepadne.
tak to je přesně ono, možná jsem to předtím špatně popsal :arrow:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ma nekdo zkusenost s ruskym klicem? Treba na gamerkeys.net je za 25USD. Kdosi tu psal ze se to musi aktivovat pres VPN a pak se anglictina prehazuje nekde v registrech.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

durod píše:jsem total mp lama,nekdy jsem hraval fear,jinak nic. Ale battlefield jsi nemuzu nechat ujit, je to konecnce hra,ktera me total vtahuje :lol:...
Hrál jsem skoro dva roky (nebo jak dlouho je venku) Bad company 2, kde to nebylo nejhorší, ale ve trojce jsem jako totální lůzr, hňup a budižkničemu. Čekal jsem, že po zkušenostech z BBC2 to bude OK, ale už to hraju druhej den a nevidim nějaký zlepšení :oops: . Ještě, že zabírám aspoň ty vlajky a netoulám se tak po spodcích tabulek... Chce to prostě trénink ;).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

keistown píše:Ma nekdo zkusenost s ruskym klicem? Treba na gamerkeys.net je za 25USD. Kdosi tu psal ze se to musi aktivovat pres VPN a pak se anglictina prehazuje nekde v registrech.

neni problem, nemusis aktivovat pres VPN...Teda aspon kdyz koupis klic na aukru(cca 400.-)

Normalne naistalujes Origin, zadas product key a stahnes hru. Pote prepises soubory cca 800MB balikem-co ti prodejce posle spolu s klicem,zmenis 2 soubory v registru a hrajes hezky cesky :)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

durod píše:

neni problem, nemusis aktivovat pres VPN...Teda aspon kdyz koupis klic na aukru(cca 400.-)

Normalne naistalujes Origin, zadas product key a stahnes hru. Pote prepises soubory cca 800MB balikem-co ti prodejce posle spolu s klicem,zmenis 2 soubory v registru a hrajes hezky cesky :)
Přesně tak, taky sem jeden kupovalk pro kamoše a normalně hraje přez VPN se aktivovala beta před of. spuštěním
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“