wallot : Penetraci ti ukazuje zbarveni prostredni tecky (kterou muzes zmenit) barva se meni od zelene po cervenou (pres ruzne oranzove zlute atd ... podle barvy mas stupen penetrace) cervena = nemas sanci . zelena = 100% prostrelis... a odstiny mezitim se but blizi k zelene nebo k cervene.(standartni zamerovac mi prijde naprd je takovy nevyrazny a na nekterych mapach jde blbe videt)
LoCo99: Nejjednodusi sou pry Rusaci nebo nemci ale jejich tanky vypadaji hnusne ... takze doporucuji US nebo Fratiky.
DAveDOG : No KV5 nevim nevim ... vcera sem ji rozstrilel s M6 . Pomala,pomalu nabiji,a jak psal Jeltik ... muzes strilet skoro od boku a trefis weakspot.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
CyberDeath: Ty vybíráš tanky podle vzhledu? Já teda spíš podle parametrů ... na co ti je pěkný tank, který není tak dobrý. Za němce je dobré jít na Tigera I, Má levné náboje a Tiger II je tisíckrát lepší než VK4002 Ausf. A
Pomalý nieje (so 100% posádkou a bez obmedzovača je už celkom schopný), nabíja relatívne rýchlo (+/- 7sec. s nabijákom, s BIA skillom ešte menej). Čo sa týka weakspotu, treba sa kryť, no. Treba si uvedomiť, že bočný pancier má hrúbku 160mm. a zadný pancier 140mm. preto ak je KV-5 kus šikmo, tak aj s IS-3 s BL-9 sa mi ho niekedy podarí zozadu dingnúť KV-5 je super tank, len treba s ním vedieť hrať.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard : He kdyz sem zacinal tak sem nevedel nic ... takze sem sel podle toho ktere tanky semi vic libily ale vzhledem k tomu jake maji Amici tanky od T29 nahoru tak sem si nevybral tak spatne.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
T29 je super tančík, T32 tiež (hlavne zpredu veľmi často dingá), M103 papier, T110 úžasný
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
od T29 to musí být fakt dobré. Já jsem zatím u M4 a dělám ho elitního, pak pujdu na Jumba. M103 jsem s Tigerem I dával rany za 270 ... Včera jsem nepochopitelně drtil Tigera II s Tigerem I ... celkem jsem mu dal cca 750 dmg. a on mě 2x dingnul a nic neubral ani za 5 min. dalšího hraní, pak tam vletěla naša T34 a byl tuhý
Vřele doporučuju jít na USA artyny ... masakr! Teda až na M7 Priesta ... to je šit všech šitů! Ale s M41. To je kalba. Včera jsem dal 6 killu (muj novy rekord s arty - jaký máte vy nej?)
Blizzarde, edituj príspevky pokiaľ tvoj príspevok je posledný. Inak najviac killov mám asi s M40 alebo S-51, 7 alebo 8, teraz neviem.
RiCK píše:Blizzarde, edituj príspevky pokiaľ tvoj príspevok je posledný. Inak najviac killov mám asi s M40 alebo S-51, 7 alebo 8, teraz neviem.
co tím myslíš? jako opravit chyby? jsem to nepochopil
Jeltík: mě se moc rusi nelíbili kvůli pohyblivosti děla. U amíků možeš s dělem hodně do stran a mají velký dmg a rozptyl - proc se ti líbí malý rozptyl, aspoň jich více poškodíš, když trochu mineš.
s dělostřelectvem se tak nějak kempí už z podstaty , teda kromě městskejch map, kde jsi schopnej na ránu zlikvidovat kde co.
vzal sis lehkej tank, to je průzkumník, základ je být pořád v pohybu, využívat terénu ke krytí, celou hru to nebude jiné, můžeš se pokusit vniknout do základny a tam zlikvidovat arty... ale většinou budeš fugovat jako tank co ukazuje ostatním nepřátele a ty je pak likvidují..ideální případ tedy, s lehkým tankem dost často zepředu neprostřelíš, takž pohyb a střílet ze stran nebo ideálně zezadu
Tak sem to zas po par mesicich nainstaloval je to porad stejne spatny a navic se mi zda ze vydelavam min penez.Bez premia se da poradne vydelat snad jen s tier5.Uz s Tier7 medium za blbou hru clovek bud prodela a nebo nic nevydela.Driv se dalo do tieru8 celkem pohodovne bez premka hrat.
Stejne retardovanej MM.
Stejne retardovane spoting.
Stejne retardovany spoluhraci.
Nic se nezmenilo.
LOVIT : no tak jasně, jenže já nemam ještě nárok na tank kterej by přejel ostatní, předjedu možná tak loltraktor, teď budu mít T-46 a to si asi taky nepomůžu, pak už začínaj použitelný tanky.... prostě sem to pochopil tak že musim odehrát hodně neúspěšnejch bitev abych se k něčemu dostal.
vôbec, kľúdne aj s MS-1 s najlepším delom, so 100% posádkou a rôznou výbavou sa dá dominovať v bitve