ROFLMatias píše:s tim tak uplne nesouhlasim, ten celeron na 2ghz prekonal v jednom benchmarku 4800+X2 skousel jsem to s kamosem....
Kazdopadne urcite si nech spell efekty na max. Treba u nejakych bossu je to nutnost abys videl co casti.
Moderátor: Baneshee

ROFLMatias píše:s tim tak uplne nesouhlasim, ten celeron na 2ghz prekonal v jednom benchmarku 4800+X2 skousel jsem to s kamosem....

Přibývají, stačí se podívat na http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/index.html a vybrat si ty, které jsou recommended. Občas se tam sice objeví i nějaký starší, ale zpravidla jsou to nově spuštené servery. A když se podíváš na takový server na wowjutsu.com, tak i vidíš kdy tam guildy začaly progress na raidechkaimaster píše:chtěl bych se po dlouhé době zase vrátit k WoW, tak se chci zeptat jestli pořád přibývají servery?, protože chci jít na nějakej málo rozjetej.

Tak za dnešek mám asi za sebou 5x eye a 2x wsg a ani jedna vyhra...PzKpfw VI Tiger píše:Ja dneska hral dva EOTS, jeden sme vyhrali a druhy prohrali proti premadu. Ale ze by horda nedokazala nic vyhrat? Nejlepsi zkusenosti mam z AB. Tam je to casto 5:0,4:1 a tak. Nejhorsi je AV.

to je moc pekny, taky zrovna potrebuju nafarmit 27K, ale je to desny, chtelo by to AV vikendButch píše:Tak jsem si vcera udelal osobni rekord ve farmeni honoru
Za cca 16 hodin AV 18800 honoru
Mam uz AV plny zuby