World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

Na kedy sa očakávajú české tanky? Zrovna som chcel zmazať hru keď som si spomenul na ČS lajnu.

//Tak som si zapol hru, dal si zopár bitiev s WZ-120. 20-40fps, mostly nehrateľné, predal som WZtko, kúpil si KV-1 a grindím free xp a kredity na ČS lajnu. Vleziem do bitvy, nahodím blbé kecy "will anyone buy me a premium tank, please?" a maník mi kúpil Dicker Maxa :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

já hral včera po delší době a je to furt to samý - díky aspon za ten mod nadvlády s těma X tankama - to je aspon trošku vyrovnaný pokud teda nejste v týmu noobu který jedou na zníčený tanky a nekrejou vlajku když s ní ujíždim :D
s Intelem na věčné časy
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

No domination je asi to nejstupidnější, co se kdy ve WoT objevilo :sleepy: Nehledě na ty úžasné perky, které se objeví za každou 3,14čovinu... Call of Duty hadra
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Koupil jsem si zpátky E 75 a ST-1, dobrý mršky na troll, k E 50 ještě Panter mit 8,8, není špatnej jako přisrabenej sniper.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nadvládu jsem si zapnul jednou, dostal jsem odznáček a od té doby jsem to nehrál. Přijde mi to o ničem, taková bezduchá přestřelovaná. A honit se po mapě za vlajkou mě nebaví.

Ty stužky oznamující co jsem právě udělal mi ale přijdou fajn. Speciálně u light misí jsem rád, když vím, že ten spot byl můj. V pdostatě už si jich ani moc nevšímám a nevadí mi.

...

Btw, včera jsme potkali jednu uber četu fialek, o hráči FuzzyPowa jsem z více stran slyšel, jakej je to namyšlenej debil, tak jsem rád, že dostali na prdel a ani si moc nezahráli :)

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Btw full gold na začátku jsem to jel kvůli té misi, kdyby měl někdo zas problém s goldspamem :D
Goldnoob team proud member!
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Včera se mi konečně povedlo splnit "ST-12 Podpalovač", s T-34-1 jsem zapálil borsiga (HE). Pak taky TT-12 s M103 a TT-13 solo s 110.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Gold noooob :!: :!: :!:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

7ERBDFTM7D - deň premka
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

citace: ..."Neplatný bonusový kód. Zkuste to prosím znovu"...
pavel2003
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od pavel2003 »

nazdar borci,a sorry že se vám pletu do případné(plodné) konverzace ale musím se snad pochlubit páč jsem se po delší pauze znovu vrhl do víru WoT a to po těžké dvoudenní víkeddové vopici :mrgreen: nicméně jsem překročil os. hodnocení sedmi tisíci body a stále stoupá :P se ví mnoho vopičáků(bez urážky) je lepších ale i tak sy myslím že snad za trochu chvály by to stát mohlo :wink:
PS: jen TD na střed si pro přemíru alkoholu v krvi ještě nevěřím. Tož lovu zdar.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nevím, len to niekto postoval na streamu a podľa ohlasu ostatných to fungalo. Možno platnosť kódu vypršala, dunno.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Nadvláda to je fakt fail. Zapnul jsem to jen jednou, kvůli medaili.

To mě i víc bavily rallye s tanky a fotbal s tanky (kde jsem udělal rekord 17 výher v řadě a řádně naexpil posádku).

Rick: české tanky ve hře přece už dávno jsou. Pod německou vlajkou :-D
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

jo fotbal byl hodně luxusní, s týmem jsme dali myslím 27 nebo 29 výher v řadě.. a tato byla jedna nejrychlejší.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Id-IcdZReSM
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Včera jsem si zvedl rekord v počtu fragů na bitvu na 12 ... E25 a Prochorovka jdou prostě k sobě. Jako bonus jsem splnil i TD misi na T55 v nastřílení 4x svých HP.

http://wotreplays.com/site/1979259#self

Kód: Vybrat vše

Vítězství!
Bitva: Ohnivý výběžek
Vozidla: E 25
Získáno zkušeností: 4 991 (x2 za první vítězství každý den)
Získáno kreditů: 92 238
Úspěchy v bitvě: Válečník, Velká ráže, Poolova medaile, Pascucciova medaile, Vzorný tankista: "Hrdina"
WN8: 11 987 (100) 
...

Nedávno další Kolobanov, ale zahráno to bylo příšerně, do toho mě ještě trolilo dělo. A protože se mi nikdy nestalo, že bych nějaký ruský medko úplně vystřílel z munice, tak jsem samozřejmě nesledoval kolik mi zbývá a vítězství mi darovala afk T34ka ...

http://wotreplays.com/site/1975815#arct ... inux-t-62a

Z toho zajímavého možná ještě Ace s TE5kou - http://wotreplays.com/site/1975968#self :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

gg thellwin

zkoušim dneska myšku na test serveru a musim říct že je to sice docela zábavný, ale proti devítkám dost naho*no

ten pancíř to sice má, ale jakmile zvětřim někoho kdo nestojí v "side scrap kurzu" a začnu manevrovat tak sem jak autobus co se snaží otočit na místě

zaroven neumim rozlousknout tradiční dilema high end němců - 12 cm nebo 15cm laufík, ikdyž ted by ta 150 mm měla mít lepší penetraaci bez goldu ne ?

btw : tohle je normální http://i.imgur.com/p7mGfdZ.png ?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je to normální, řešením je zrušit si to Náborov centrum a nebo se uklidit do nějakého klanu :)

Za sobotu a neděli jsem najezdil 150k XP na Leo PTA a vyexpil Leo 1. Akorát na něj nemám kredity :(
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Víkendová akce "2x zkušenosti za vyhranou bitvu" jsou fajn. EXPy přibívají o sto šest. Taky jsem vyexpil E-50M ale zatím na ní nemám peníze :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

posraný RNG, přes půl murovanky mě člověk s 1k bitvama a 200 WN8 trefí za jízdy 3x s KV-1 do weakspotu na mojí AT 2

vyjmečně proti mě nespamujou všichni HEATy z hovnic tak maj všichni neuvěřitelný štěstí, dneska mam z asi 15 her 3 výhry
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

enjoy :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“