je nějaké omezení při osazení všech paměťových banků? Omezené taktování, frekvence pamětí apod....
Při dnešních cenách ramek uvažuju o 4x1GB
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Moderátor: Eddward
no jo, už jsem našel i radu na serveru výrobce, tak tam mrknurousini píše:Oddělej bočnici a čti! Já to našel do minutyKoloblesk píše:jak zjistím jakou mám revizi desky ? zkoušel jsem everesta i cpu-z a všude mi to ukazuje jen x.x, díval jsem se i na desku, než jsem ji dával do case, ale taky jsem to na ni nenašel, jde mi o to kvůli upg. biosu, nebo je to jedno ? děkuji za rady
v manualu ani nikde jinde jsem info o snizeni frekvence nebo zmene casovani nenasel pri pouziti 4 moduluAspon píše:Dotaz pro majitele:
je nějaké omezení při osazení všech paměťových banků? Omezené taktování, frekvence pamětí apod....
Při dnešních cenách ramek uvažuju o 4x1GB
zdarec, měl bych malou prosbičku O-)HK-47 píše:Ahoi,
nevšiml si někdo z majitelů P35 DS3, kde se v biosu nastavuje časování pamětí. Já se ho prostě nemůžu dohledat. Mám revizi desky 1.0 a bios z 05/14/07.
Díky
Jinak s deskou je po týdnu provozu spokojenost. Akorát čipset by nemusel tolik topit. Mám Core2Duo E6550 na 3,15GHz, ramky A-Data 800+ EE na 900MHz bez pádu, zamznutí atd. Zátěž provedena dohráním Dirtu a Lost Planet při max. detailech
takže pokročilejší nastavení odemkneš při vstupu do biusu CTRL+F1, a potom to je MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) a nastav si System Memory Multiplier (SPD) ukazovalo podtim 1066MHzzdarec, měl bych malou prosbičku O-)
můžeš mi plz napsat nastaveni procu aby ti jel na tak vysokou frek? cely den hledam nejake rady ale nic. Taky mam paměti 1066 a deska mi zobrazuje jen 800 ddr2. Pomůže mi nový bios? dik moc
asi nejpodstatnější rozdlíl je podpora 1600MHz FSB a PCI-E 2.0ale nevím jestli to za tu cenu stojí, nebo jestli to nepude rozchodit na týhle P35 když nemá problém s 500MHz FSBmd6600 píše:mám skočit do klasiky P35 ,nebo přihodit litřík na novej X38 ,nějaký podstatný rozdíly v tom nevidím ,konkrátně myslím X38.DS5 od Gigabyte , jsem na to lama
1000kc?Nevim ale p-35 stoji 3500-3600 a X38 4900-5000 to neni 1000kc.Mel jsem stejny dilema a nakonec vyhrala p35.md6600 píše:mám skočit do klasiky P35 ,nebo přihodit litřík na novej X38 ,nějaký podstatný rozdíly v tom nevidím ,konkrátně myslím X38.DS5 od Gigabyte , jsem na to lama
rev 1.0 má na PCI záslepku vyvedené 2xSATA + napájení, takže připíchneš hadr jako prd. Rev 2.0 má na bracketu serial/paralel port, ale asi ne 2xSATA...robuTEKK píše:cau. nevi nahodou nekdo z vas jakej je rozdil u tyhle desky mezi revizi 1.0 a 2.0 ? Co jsem postreh tak to ma neco spolecnyho s LPT a COM portem, ale nejak vic toho nevim..
EDIT : Jo aha.. tak co koukam na stranky Gigabytu, tak tam podle obrazku a specifikace zmizel ten LPT a COM port a jsou misto nej USB. U revize 1.0 je dost USB na tech pridavnejch "vecech" do PCI zaslepky a u 2.0 jsou takhle resen LPT a COM... Taky podle obrazku ma 2.0 8 SATA konektoru, ale to je asi blbost, protoze ve specifikaci pisou porad u obou jen 6 konektoru. No tak kdyby vas jeste neco napadlo, tak to sem klidne napiste
jaký ITE? nevím co myslíš, pls vysvětli to lamě, tuhle regulaci ve speedfanu nepobírám, sem tam našel v nastavení několik desek a to eště kromu nforce 2Flegy píše:a vybral si spravnej ITE? jinak me speedfan taky nejak odmita chodit. stejne je to nej regulovat ruco/poloautomaticky regulatorem