JJ, na to je treba mit pri skirmishi pripravenou aspon jednu jizdu, ktera proti katapultům vyjede - nebo nejaky ty bonusový jednotky (jizda, orli atd.). Oni to posílaj v celkem pravidelnych intervalech a nic moc víc nevymyslí, takze je to porad kolem dokolaLuke píše: Zkusil jsem skirmish sám proti dvěma compům, asi po 15 min jsem měl pod hradbama hordy!!! Kde to tak rychle postavili. A když jsem začal prorážet, tak přijeli katapulty a bylo..! Zbabělci!
LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Po 15 min hraní jsem měl jednu jízdu, která sice vyjela, ale skrz tu hordu se dostal jeden konák!!! A pak sejmuli i jeho.Sentenced píše:JJ, na to je treba mit pri skirmishi pripravenou aspon jednu jizdu, ktera proti katapultům vyjede - nebo nejaky ty bonusový jednotky (jizda, orli atd.). Oni to posílaj v celkem pravidelnych intervalech a nic moc víc nevymyslí, takze je to porad kolem dokolaale stejne me to baví.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jestli hraješ proti hard protivníkum, tak ti tam posilaj jeden katapult za druhym (Mordor), ja hraju prevazne proti nekolika medium a ty posilaj vzdycky 2
Takze s obranou castlu neni problem .... Kdyz prijedou s prvnima, tak uz mivam ten bonus Rohanský jizdy a ta se s nima v celku v klidu vypořádá a pošle je do pekel 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale když hraješ za rohan, tak máš tuším akorát ty elfíky a ty jsou proti katapultům na prd.Sentenced píše:Jestli hraješ proti hard protivníkum, tak ti tam posilaj jeden katapult za druhym (Mordor), ja hraju prevazne proti nekolika medium a ty posilaj vzdycky 2Takze s obranou castlu neni problem .... Kdyz prijedou s prvnima, tak uz mivam ten bonus Rohanský jizdy a ta se s nima v celku v klidu vypořádá a pošle je do pekel
- FOX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
¨FOX píše:No druhym kouzlem jsem ho teda zabit nemohl kdyz jsem ho nemel.
Gandalfa jsem mel teprve na 1 levelu a s jednim kouzlem.
S Balrogem to bylo spise o behani nez o mlaceni do nej ale zvladl jsem to dik za rady...
Cože na prvnim lvl. Tam jsem ho měl min na 3!
- FOX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Luke píše:¨FOX píše:No druhym kouzlem jsem ho teda zabit nemohl kdyz jsem ho nemel.
Gandalfa jsem mel teprve na 1 levelu a s jednim kouzlem.
S Balrogem to bylo spise o behani nez o mlaceni do nej ale zvladl jsem to dik za rady...
Cože na prvnim lvl. Tam jsem ho měl min na 3!
Nj uz je to tak ale ted ho myslim mam po Balrogovi na 5 a vsechna kouzla.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
¨FOX píše:Nj uz je to tak ale ted ho myslim mam po Balrogovi na 5 a vsechna kouzla.
No všechny kouzla rozhodně ještě nemáš. Počkej si na jeho "modrou smrt"
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo, já hraju za Gondor. TAm jsou ty bonusy lepší, bych rekl.Luke píše:No jo, ale když hraješ za rohan, tak máš tuším akorát ty elfíky a ty jsou proti katapultům na prd.Sentenced píše:Jestli hraješ proti hard protivníkum, tak ti tam posilaj jeden katapult za druhym (Mordor), ja hraju prevazne proti nekolika medium a ty posilaj vzdycky 2Takze s obranou castlu neni problem .... Kdyz prijedou s prvnima, tak uz mivam ten bonus Rohanský jizdy a ta se s nima v celku v klidu vypořádá a pošle je do pekel
Za Rohan jsem si vzdy vytvořil jejich jizdu a pokusil se ji udržet na živu.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bonusy má Gondor rozhodně lepší. Hlavně jízda je skvělá.Sentenced píše:Tak to jo, já hraju za Gondor. TAm jsou ty bonusy lepší, bych rekl.
Právě, pořád se o ni musíš starat, jinak se nechaj pobít. A tady mi právě moc chyběj tlačítka typu: zůstan na místě apod.Sentenced píše:Za Rohan jsem si vzdy vytvořil jejich jizdu a pokusil se ji udržet na živu.
- FOX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2Fox: No me spíš vadí, ze pri zoomu na ty budovy delaj lidičky porad to samy - jasne je to prkotina, ale aby na tržišti jedna zenská nakupovala pul roku kohouta, to se mi moc nelíbí
2Luke: Já prave za Rohan skoro nehraju, pac bonusy potrebuju k životu - bez nich tezko vyhrávám, a rohan má prd
Zase maj slušnou jizdu lučistníku, ktera umí pekne potrapit.. je to tezky.
Jako hrače za Rohan se te zeptam - čim teda probůh ten hrad bráníš ?? Ja to včera zkoušel a oni jak nemaj ty katapulty na hradbách, tak je to peklo, dostal jsem tezce naprdel. Bez katapultů masakrujicích potulný příchozí neni radosti !!!
2Luke: Já prave za Rohan skoro nehraju, pac bonusy potrebuju k životu - bez nich tezko vyhrávám, a rohan má prd
Jako hrače za Rohan se te zeptam - čim teda probůh ten hrad bráníš ?? Ja to včera zkoušel a oni jak nemaj ty katapulty na hradbách, tak je to peklo, dostal jsem tezce naprdel. Bez katapultů masakrujicích potulný příchozí neni radosti !!!
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Sent: Právě, že těžko.
Mám obsypaný hradby elfíkama a když přijede nějaký nekalý element (katapult), tak otevřu bránu a rohani vyjíždí. Když hraju proti jednomu hardu, tak je to v klidu, ale proti dvěma hard mi tu jízdu zmasakrujou. Tak zase zavřu brány, postavim jízdu znova, ale to už elfíci nestíhaj a hrad mám obklíčený. A pak už je jenom masakr. Jen mě štve že je comp tak hloupej, že jde jen bránou a neudělá si "dveře" třeba bokem. 
K čemu je vlastně to hodnocení??
K čemu je vlastně to hodnocení??
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hodnocení ?? Myslíš to ve skirmishi ?? To by me taky zajímalo, uz mam dost bodů, ale zadnej koegicient například farem se nepridal
Víc jednotek taky ovladat nemůžu, takze mi prijde uplne k hovnu.
Aspon me teda nemusí mrzet, ze se mi ty body nepřičítaj kdyz hraju bitvu 2vs2 a mam u sebe v týmu PC, pak se to totiž bere jak kdybych tu bitvu vuůbec nehrál, to taky nepotěší.
Proto me tady ten skirmish baví min nez v generals, musí se tu dlouho čekat
Prvních 15 minut nedelam vicemene nic, jen čekam az se to rozjede. Pomohlo by bud víc penez nebo tak 2x rychleji vydelávat prachy. Škoda.
Aspon me teda nemusí mrzet, ze se mi ty body nepřičítaj kdyz hraju bitvu 2vs2 a mam u sebe v týmu PC, pak se to totiž bere jak kdybych tu bitvu vuůbec nehrál, to taky nepotěší.
Proto me tady ten skirmish baví min nez v generals, musí se tu dlouho čekat
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, to je to hodnocení. Myslel jsem, že třeba budu mít hrdiny na vyššim lvl, ale prd.Sentenced píše:...
No s těma penězma je na tom Gondor rozhodně líp, než Rohan. A Mordor má skřety zadarmo.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jak je na tom Gondor líp??
Jediný, čeho jsem si všim bylo to, že Gondor má víc míst pro stavbu (tušim), takze muze hned ze zacatku udelat víc farem, jakmile zajmeš nejaky další mista, tak uz se rozdíl stírá...
Asi dneska zkusim "civil war mod"
a vydrtim Rohan
To jsem jeste nezkoušel.
Jeste ke skirmishi - Mordor mi prijde jako daleko tužší protivník nez Isengard.
Asi dneska zkusim "civil war mod"
Jeste ke skirmishi - Mordor mi prijde jako daleko tužší protivník nez Isengard.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak třeba má Gondor to tržiště! Dostává bonusy k farmám a kovárnám. TO konáci nemaj.
To jsem vlastně taky ještě nezkoušel. Může to být zajímavý.
Tak to každopádně, Mordor je rozhodně tužší protivník, než isengard. Už jen kvůli těm kapapultům a skřetům zadara!
To jsem vlastně taky ještě nezkoušel. Může to být zajímavý.
Tak to každopádně, Mordor je rozhodně tužší protivník, než isengard. Už jen kvůli těm kapapultům a skřetům zadara!
- Sebo
- Nováček

Tak to hodnocení pokud vím je tam jen proto, abyste měli dobrý pocit z toho že jste dobříLuke píše:K čemu je vlastně to hodnocení??
2Luke: No nemyslím si že Mordor je těžší něz Isengat. Mordor nemá nic proti lučištníkům a Šmajdalfovi, ale Isengat má Lurze s tím jeho zastavovacím šípem a to pak gandalf moc šancí nemá pokuď nemá 10 level
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to mi je pěkně na prd!Sebo píše:Tak to hodnocení pokud vím je tam jen proto, abyste měli dobrý pocit z toho že jste dobří. Je tam u něho napsané hodnocení u zla je druhý level myslím havěť, třetí si nevzpomínám a čtvrtý je Horský trol aspoň doufám.
Mordor má hordy, takže když dojdou peníze, tak posílá tuny skřetů a každý jim jednou podlehne.2Luke: No nemyslím si že Mordor je těžší něz Isengat. Mordor nemá nic proti lučištníkům a Šmajdalfovi, ale Isengat má Lurze s tím jeho zastavovacím šípem a to pak gandalf moc šancí nemá pokuď nemá 10 level. Ale stejně nejraději hraju za Mordor mají nice Troly.