Návrhy na články
- Mtss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návrhy na články
mohl by nekdo udelat recenzi tohoto notebooku?
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=93623
rozhodne si myslim ze dokaze nabidnout rozhodne vic jak recenzovany Lenovo IdeaPad za mene penez
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=93623
rozhodne si myslim ze dokaze nabidnout rozhodne vic jak recenzovany Lenovo IdeaPad za mene penez
PC:Intel Core i7 3770k, AS-Rock P67 Professional, Kingston HyperX 2x4GB Ram DDR3 1600 dual channel, 240GB HyperX, R9 290, Seasonic X-660W, 3x Acer 22", LG BD-RE GGW-H20L, Harman/Kardon AVR2000, Inifinity Kappa 7.2i
NAS + KODI: A4-5300, 6GB Ram, 4x4TB WD Green via Adaptec 3405 Raid 5
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Premyslim o nem, ale momentalne uz mam nejake kousky doma. Nicmene tak do mesice by test byt mohl
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- IceQ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
co takhle test notebooku Acer Aspire TimelineX 5820TG ??15,6" ,Core i5 , ATI 5650, 4 GB DDR3 RAM v tenkém notebooku kde vyrobce slibuje vydrz pres 8 hodin na 6-clankovou baterii a k tomu cena 20 tisic? podle me by spoustu lidi zajimal vykon/vydrz atd...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76270
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76270
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
o testu nejakeho notebooku z rady TimelineX premyslim delsi dobu a uz jsem se i se zastoupenim Aceru bavil o moznosti zapujcky, ale asi pujdu do mensiho 14" modelu 4820TG s velmi podobnym HW.
o testu nejakeho notebooku z rady TimelineX premyslim delsi dobu a uz jsem se i se zastoupenim Aceru bavil o moznosti zapujcky, ale asi pujdu do mensiho 14" modelu 4820TG s velmi podobnym HW.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Klopklop
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
"mini HT ARM anyka 32 bit"
"mini HT VIA ARM 8500"
Netbook za 1500,- O tomto by mě hodně recenze zajímala. Přehrávání videa z Youtube, DivX,... Většinou jsou to všecko nabídky na Aukru. Vozí to k nám Poláci.
Budu rád když se na to PCTuning mrkne (p. Tomáš Šulc nebo p. Václav Vlček).
Ještě doplnění, jedná se o novější řady (přeznačkované) firmy "MenQ International Limited" (China) a produkty řady "EasyPC".
Nejedná se mi o nějaký extra test, spíš ukázku možností co běží na Windows CE 5.0 nebo Linuxech.
// OndraSter - zde případně můžu nabídnout své služby, k WinCE mám blízko a můžu toho sehnat dost o WinCE architektuře.
"mini HT ARM anyka 32 bit"
"mini HT VIA ARM 8500"
Netbook za 1500,- O tomto by mě hodně recenze zajímala. Přehrávání videa z Youtube, DivX,... Většinou jsou to všecko nabídky na Aukru. Vozí to k nám Poláci.
Budu rád když se na to PCTuning mrkne (p. Tomáš Šulc nebo p. Václav Vlček).
Ještě doplnění, jedná se o novější řady (přeznačkované) firmy "MenQ International Limited" (China) a produkty řady "EasyPC".
Nejedná se mi o nějaký extra test, spíš ukázku možností co běží na Windows CE 5.0 nebo Linuxech.
// OndraSter - zde případně můžu nabídnout své služby, k WinCE mám blízko a můžu toho sehnat dost o WinCE architektuře.
- Mtss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
prosil jsem tu pred nejakou dobou o recenzi aceru 1420p, ovsem ten se jiz u nas nejak neda koupit. Co teda takhle recenci acer 1425p? na prvni pohled je to to same v blede modrem akorat drazsi 

PC:Intel Core i7 3770k, AS-Rock P67 Professional, Kingston HyperX 2x4GB Ram DDR3 1600 dual channel, 240GB HyperX, R9 290, Seasonic X-660W, 3x Acer 22", LG BD-RE GGW-H20L, Harman/Kardon AVR2000, Inifinity Kappa 7.2i
- flanker
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
určitě by mě zajímala recenze oblíbených i3 5xx vs Athlonů X3 jakožto jejich hlavních konkurentů.
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Chystáme test SSD disků. Všichni, co máte toto téma ve sledovných prosím s názory sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=18&t=158797 Díky.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- heroik
- Začátečník
Zdravím, je to již více než měsíc co jsem si od vás přečetl parádní newsku která se mi moc líbila, a už tehdy jsem se těšil na nějaké pokračování, jenže stále jsem nikde nic nenašel
Jedná se o toto: http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -minulosti
viz konec článku
Nebo se pletu ?
Zajímalo by mě aspoň, jestli se na tom pracuje nebo už je to nadobro pohřebené ?
Dekuji předem za odpověď.

Jedná se o toto: http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -minulosti
viz konec článku
Já bych to určitě uvítal, a očividně nejsem sám, ale v diskuzi jsem se dočetl, že ty grafiky jsou nesehnatelné, to už se opravdu nedá nikde sehnat ? Vždyť takového "harampádí" se musí všude možně válet tunyUvítali byste do budoucna retrotest těchto ultimátních řešení?

Zajímalo by mě aspoň, jestli se na tom pracuje nebo už je to nadobro pohřebené ?
Dekuji předem za odpověď.
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,heroik píše:...
V planu takovy clanek stale je a aktivne o nem premyslim. Bohuzel jsem na nej zatim nemel dostatek casu a stale nevim, kdy presne se k tomu clanku dostanu. Snad alespon potesi informace, ze momentalne aktivne pracuji na nejvetsim testu GK v historii magazinu, ktery by mel vyjit pristi tyden, bude v nem celkem 23 grafickych karet (mezi nimi treba i starsi 8800 GT a HD 3870 pro srovnani s aktualnimi modely, coz se trochu k tematu vaze). A natestovat takovou obri sadu GK vazne neni legrace.
Co se tyce shaneni vsech GK do testu, je to vetsi problem, nez se zda. Karty si totiz pujcujeme od PR oddeleni a velkych ceskych internetovych obchodu, ktere tyto modely uz mit nebudou. Budu to tedy muset resit nejakou komplikovanou metodou typu nakup techto GK zde na foru v bazaru, pripadne zadost smerem k ctenarum o zapujceni na par dni.
- heroik
- Začátečník
Tak ok 
Ten velký test bude určitě plusem pro magazín, nedávno jsem něco takového hledal.. ale podobný jsem našel jen na EHW z dob kdy ještě nebyla venku řada HD4xxx
Tudíž aspoň že tak
..

Ten velký test bude určitě plusem pro magazín, nedávno jsem něco takového hledal.. ale podobný jsem našel jen na EHW z dob kdy ještě nebyla venku řada HD4xxx

Tudíž aspoň že tak

- Koldus
- Nováček
-
PC v oleji
Zdravim
Už dlouho si čtu na vše co se ukáže na PCT, ale nenašel sem nic o PC v oleji. Rád bych se o tom něco víc dozvěděl, jestli to mí vliv na životnost, nebo nějaké omezení a i jak je to se zárukou? (Hodně o tom přemejšlim a nejsem sám si myslim)
http://www.youtube.com/watch?v=6sP45uBj4-k

http://www.youtube.com/watch?v=6sP45uBj4-k
- Woyta
- Středně pokročilý
A koukas obcas na forum do sekce chlazeni?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Malda.st
- Nováček
-
Zdravim, bylo by mozne otestovat MSI N460GTX Hawk Talon Attack? K tomu pridat jeste mereni v sli? Pripadne otestovat MSI N480GTX Lightning? Dekuji
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,
recenze N460 GTX HAWK (a spolecne s ni N450 GTS Cyclone) je uz kompletne cela v systemu. Puvodne mela vyjit dnes, ale kvuli zajimavejsimu tematu jsme ji posunuli na zitra.
recenze N460 GTX HAWK (a spolecne s ni N450 GTS Cyclone) je uz kompletne cela v systemu. Puvodne mela vyjit dnes, ale kvuli zajimavejsimu tematu jsme ji posunuli na zitra.
- Malda.st
- Nováček
-
Skvela prace
Dekuji

- McWatt
- Nováček
-
Dobrý deň,
istý čas som vaším pravidelným čitateľom, v poslednej dobe ma zaujali hlavne články o grafických kartách (díky za ne:).
Trocha ma ale mrzí, že v testoch neuvádzate nejaký benchmark, ktorý by testoval výkon GP-GPU (možno som si ho len nevšimol, resp. nespoznal - v tom prípade sa vopred ospravedlňujem). Iste, asi to väčšinu "hráčskych" používateľov priveľmi nezaujíma, ale určite by sa niekoľko záujemcov ako ja našlo.
Myslím, že nejaký väčší test grafických kariet z hľadiska výpočetného výkonu (CUDA, Stream, OpenCL) by mohol byť celkom zaujímavý.
PS: Sám sa momentálne chystám zostaviť nový PC, a GPGPU testov je na internete ako šafranu. Ak sa nejaká nájde, ide spravidla o porovnanie niekoľko málo (a starších) grafických kariet (napr. GTX480 s radou GTX2--). Porovnanie aktuálnych kariet sa mi nájsť nepodarilo (pripúšťam však, že to, že som ich nenašiel, ešte neznamená, že neexistujú:).
istý čas som vaším pravidelným čitateľom, v poslednej dobe ma zaujali hlavne články o grafických kartách (díky za ne:).
Trocha ma ale mrzí, že v testoch neuvádzate nejaký benchmark, ktorý by testoval výkon GP-GPU (možno som si ho len nevšimol, resp. nespoznal - v tom prípade sa vopred ospravedlňujem). Iste, asi to väčšinu "hráčskych" používateľov priveľmi nezaujíma, ale určite by sa niekoľko záujemcov ako ja našlo.
Myslím, že nejaký väčší test grafických kariet z hľadiska výpočetného výkonu (CUDA, Stream, OpenCL) by mohol byť celkom zaujímavý.
PS: Sám sa momentálne chystám zostaviť nový PC, a GPGPU testov je na internete ako šafranu. Ak sa nejaká nájde, ide spravidla o porovnanie niekoľko málo (a starších) grafických kariet (napr. GTX480 s radou GTX2--). Porovnanie aktuálnych kariet sa mi nájsť nepodarilo (pripúšťam však, že to, že som ich nenašiel, ešte neznamená, že neexistujú:).
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
uvital bych clanek na tema cenzura na pct magu ze stran vedeni 

- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Mam takovy dojem, ze v tomto topicu neni uplne prostor k breku nad tim, ze jsem dostal ban za delani bordelu, flame a OT (co z toho to bylo ve tvem pripade, nevim).
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji udělat test záložních zdrojů.
Viděl jsem takový test na http://www.tomshardware.com/reviews/apc ... ,2785.html ale chtělo by to udělat test nějakých zařízení dostupných u nás.
Zajímalo by mne srovnání záložních zdrojů do 4.000Kč http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... 508O35A0WC
Díky
Viděl jsem takový test na http://www.tomshardware.com/reviews/apc ... ,2785.html ale chtělo by to udělat test nějakých zařízení dostupných u nás.
Zajímalo by mne srovnání záložních zdrojů do 4.000Kč http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... 508O35A0WC
Díky
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6