Vsetko Gigabyte GV-NX88T512HP - skusenosti, rady, nazory
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- MORFEUS
- Začátečník

takt VGA
nevím jak si vše měříš ale já si hlídám teploty přes EVEREST home edition
klidně ti hodím link jestli ho nemáš
a poslední gamer HUD si stáhni na www.gigabyte.com
najdi si svoji grafiku a je to v download jako utilita 
Home PC CPU-Intel Core i5 750@4 Ghz, RAM-Corsair XMS3 (4X 2GB) 8 GB, 1600 Mhz DDR3, MB-MSI P55 - GD80@200 Mhz BCLK,VGA-GTX 460 2GB ,HDD-Seagate Baracuda 500 GB SATA-2
NoteBook Lenovo IdeaPad G780 Dark Metal
- MORFEUS
- Začátečník

gamer HUD
Jinak ten můj nepřepínal na 2D a 3D !!! taktoval oboje zároven !!!
Home PC CPU-Intel Core i5 750@4 Ghz, RAM-Corsair XMS3 (4X 2GB) 8 GB, 1600 Mhz DDR3, MB-MSI P55 - GD80@200 Mhz BCLK,VGA-GTX 460 2GB ,HDD-Seagate Baracuda 500 GB SATA-2
- imdisabled
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
2 morf:no prave!ten posledni jsem si smozrejme stahnul a neni tam prepinani, ale jukni na prvni stranku tohodle threadu na ten screen...je tam prepinani dole....a tuhle verzi shanim:)
jinak everest pouzivam...jenom tam kde nejsou cidla si pomaham hmatem:)
co ten rivatuner nevis jak na ty pameti?
diky zdar
jinak everest pouzivam...jenom tam kde nejsou cidla si pomaham hmatem:)
co ten rivatuner nevis jak na ty pameti?
diky zdar
CPU: Athlon64 X2 4200+ 2200@3036Mhz(11x276), RAM: CORSAIR 2x1GB 1012Mhz(5-5-5-12-2T),
MB: ASUS M2N-SLI Deluxe, GK: GIGABYTE 8800GT 512MB (770/1890/2040 Mhz) ,HDD: Samsung 320GB SATAII
MB: ASUS M2N-SLI Deluxe, GK: GIGABYTE 8800GT 512MB (770/1890/2040 Mhz) ,HDD: Samsung 320GB SATAII
- MORFEUS
- Začátečník

gamer HUD vs. RIVA TUNER
RIVA TUNER nepoužívám a na gamer HUD,nevím k čemu potřebuješ taktovat 2D a 3D zvlášť ? ? ? já hraju momentálně na originál frekvenci grafiky nemám problém z výkonem ani v CRYSIS ! ! ! nevím co máš za EVEREST ale já vidím v něm i teplotu pamětí grafiky,včetně jádra a okolí grafiky ! ! !
- tx3rf
- Začátečník

-
Takze, poprvy mam problem s touhle grafikou. Potrebuju vazne pomoct, vidim to spis na reklamaci... bohuzel.
Problem spociva v tom, ze grafika bezi pouze bez pridavnyho napajeni. Jakmile pripojim napajeni ke grafice, tak se celej pocitac nerozjede, zdrojem to neni, zkousel jsem to i na tom 430W Coolermasteru a dela to to samy, bez napajeni jede, ale s napajenim ne. Netocej se ani vetraky, proste jenom skubnou a konec. Deska nahodi akorat CPU INIT.
Nevim ani jak poradne se to stalo, lital sem po netu jako obvykle a najednou celej pocitac zhas, myslel sem si, ze to je vypadek elektriky, ale zjistil sem, ze mi svitej LEDky na desce a klavesnici..
Rikam, zdrojem to neni, ten mam ozkousenej, jak seasonic, tak coolermaster dela to samy.. Sem docela bezradnej
nevim co s tim mam delat, jeslti to mam poslat na reklamaci.. fakt nevim. Napada Vas neco?

Problem spociva v tom, ze grafika bezi pouze bez pridavnyho napajeni. Jakmile pripojim napajeni ke grafice, tak se celej pocitac nerozjede, zdrojem to neni, zkousel jsem to i na tom 430W Coolermasteru a dela to to samy, bez napajeni jede, ale s napajenim ne. Netocej se ani vetraky, proste jenom skubnou a konec. Deska nahodi akorat CPU INIT.
Nevim ani jak poradne se to stalo, lital sem po netu jako obvykle a najednou celej pocitac zhas, myslel sem si, ze to je vypadek elektriky, ale zjistil sem, ze mi svitej LEDky na desce a klavesnici..
Rikam, zdrojem to neni, ten mam ozkousenej, jak seasonic, tak coolermaster dela to samy.. Sem docela bezradnej
- JuriG
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- tx3rf
- Začátečník

-
tys ji mel z alfy? doufam ze ne... to bych taky asi cekal tech tricet dni..JuriG píše:Tak tak odesla ti grafikato same se mi stalo
Dnes sem si prinesl novou GK vyreklamovanou presne po 30-ti dnech
Talheta karta nema pameti od Samsungu tak uvidim jak poslape
Preju odne nervu a zdaru pri reklamovani !
- D.U.K.E.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
mám menší trable s touto kartou a to sice, že když chci instalovat nové ovladače (jako napřiklad teď z posledního DVD LEVELu), tak mi to vyhodí hlášku, že nebyl nalezen podporovaný hardware....a když hledám ovladače na nvidia.com, tak poslední co pro tuto kartu ofic od nvidie jsou z prosince 2007 ve verzi 169.21
mám menší trable s touto kartou a to sice, že když chci instalovat nové ovladače (jako napřiklad teď z posledního DVD LEVELu), tak mi to vyhodí hlášku, že nebyl nalezen podporovaný hardware....a když hledám ovladače na nvidia.com, tak poslední co pro tuto kartu ofic od nvidie jsou z prosince 2007 ve verzi 169.21
- durod
- Středně pokročilý

D.U.K.E. píše:Zdravím...
durod nekdy SZ píše: stahni klasicke 174.16 a na http://www.edisk.cz/stahni/91811/nv4_di ... .91KB.html jsem hodil upraveny inf soubor. STaci naistalovat ovladace, pote ti hodi hlasku, ze jsou nekompatibilnji, pote do rozbalene slozky s ovladaci prekokopiruj modifikovany inf soubor a spust rucne instalaci, a uz to pude
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak koukam na vysledky na 3dmark stranky.. a tam sou lidi co maj treba 20,000 bodu s 8800GT ale maj 4.5ghz CPU .. takze myslite, ze s 3.0ghz cpu nema smysl nic lepsiho brat?
ten clovek ma ve vysledkach vsude kolem 90fps
treba tady http://service.futuremark.com/resultCom ... ultType=14
ten clovek ma ve vysledkach vsude kolem 90fps
treba tady http://service.futuremark.com/resultCom ... ultType=14
- JuriG
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- 3ghz cpu vseobecne staci na cokolirodier píše:a jeste neco
mam ted viz podpis (e2200 @ 3.0ghz) myslite, ze bych z ty karty dostal vic, kdybych koupil 4jadro? ono to preci jen moc her nevyuziva co..
- ano her opravdu uzivajicich quad core moc neni
- existuje tlacitko, jmenuje se edit, ale to by takova kapacita ceskych for snad mela vedet...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Friedman
- Nováček

-
Re: sekání grafiky ve hře
Ahoj,Wakizashi píše:SEKALA myslíš jako zamrzala komplet, nebo jen zasekávala FPSMORFEUS píše:nazdárek,tak sem si taky pořídil tuto grafiku s posledním zalmanem a od začátku se mě sekala ve hrách na které je až moc výkoná i v novích hrách... a to sem instaloval ovladače s CD a potom od výrobce GIGABYTE poslední ovladač 169.21 se stejným výsledkem ?!!! ani my to test v 3D Marku nedokončilo nebo se směšným výsledkem 7800 bodůale už mám po problému
na stránkách NVIDIA.COM sem si stáhl verzi ovladače 169.44 BETA pro všechny grafiky řady 8800 . . . bylo rázem po problému a jede jak má
takže moje rada je pokud se vám to seká tak ten ovladač 169.21 přeinstaluj te na verzi 169.44
a neřešte žádný Bios nebo co ještě.....
mám čerstvě gigabyte 8800GT 512MB (typ B - oranžový) a zapojení se mi občas sekl celej kompl (ovl. 169.21 WHQL). Nebylo to při vytíženém stavu - jen 2D, teplota v pohodě...
S původní grafikou 7900GS vše fungovalo na 100%.
Začal jsem zkoumat čím to je. Podtaktoval jsem paměti z 920 na cca 700. Trochu se to zlepšilo - možná to byl jen pocit...a pak zkusil beta ovladače - dle rad.
Mám 175.16BETA, vrátil jsem frekvence do původního stavu. Už se vše zdálo OK, ale během dneška zase jedno zamrznuti. Na komplu jel jen Strong DC a NVIDIA MonitorView. Mám AMD 6400+ zaplej Cool and Quiet, při opětovném náhledu do logů MViewu teplota všeho OK. Zdroj LC POWER 550W (sice nic moc značka, ale dostatek energie.)
Hlavní je, že při zátěži šlape perfektně, při změně frekvence z 2D do 3D a naopak to není....možná jen haluz....na reklamaci mi to příjde příliš brzo...
Máte ještě nejaký zkušenosti s tím mrznutím?
- Friedman
- Nováček

-
Tak další zkušenost...mrzne to i při vytížení....je to naprosto nahodilé...podtaktoval jsem ji na default tzn. GPU -600, RAM 900 a stále stejný výsledek - ZATUHNE PC.Friedman píše:Ahoj,Wakizashi píše: SEKALA myslíš jako zamrzala komplet, nebo jen zasekávala FPS
mám čerstvě gigabyte 8800GT 512MB (typ B - oranžový) a zapojení se mi občas sekl celej kompl (ovl. 169.21 WHQL). Nebylo to při vytíženém stavu - jen 2D, teplota v pohodě...
S původní grafikou 7900GS vše fungovalo na 100%.
Začal jsem zkoumat čím to je. Podtaktoval jsem paměti z 920 na cca 700. Trochu se to zlepšilo - možná to byl jen pocit...a pak zkusil beta ovladače - dle rad.
Mám 175.16BETA, vrátil jsem frekvence do původního stavu. Už se vše zdálo OK, ale během dneška zase jedno zamrznuti. Na komplu jel jen Strong DC a NVIDIA MonitorView. Mám AMD 6400+ zaplej Cool and Quiet, při opětovném náhledu do logů MViewu teplota všeho OK. Zdroj LC POWER 550W (sice nic moc značka, ale dostatek energie.)
Hlavní je, že při zátěži šlape perfektně, při změně frekvence z 2D do 3D a naopak to není....možná jen haluz....na reklamaci mi to příjde příliš brzo...
Máte ještě nejaký zkušenosti s tím mrznutím?
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Reinstalloval si system po vymene grafiky? Skusil by som ju v inom PC alebo to otestovat na cistej instalacii windowsu alebo i s inymi ovladacmi.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- MORFEUS
- Začátečník

Přesně tak,přeinstaluj
Windows a dej tam ovladače z toho CD
a bude po problému . . . Mě to teď šlape parádně 
Windows a dej tam ovladače z toho CD
- Friedman
- Nováček

-
Taky jsem o tom přemýšlel... o té reinstalaci Woken....asi to bude poslední pokus před reklamací...ovladačů jsem vyzkoušel již víc a nic.MichiGen píše:Reinstalloval si system po vymene grafiky? Skusil by som ju v inom PC alebo to otestovat na cistej instalacii windowsu alebo i s inymi ovladacmi.
Jen pro upřesnění, ten kompl se mi sekl včera třeba 1x za 12hodin. Zatím jsem vyzkoušel "sestřelit" všechny diagnostické procesy NVIDIE - nTUNE, no uvidíme.
- MORFEUS
- Začátečník

Já sem měl stejné problémy jako ty
a taky sem zkoušel vše možné
i sem flashoval Bios ale vyřešilo se to až po reinstalu XP