Jaké tlačítko myslíš?J!P píše:Vyšel další testovací build Opery 10.10 (1778).
info a download zde: http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... moar-bilds
EDIT: podle changelogu by měl být konečně opraven bug, kdy po restartu opery se nezobrazilo tlačítko s menu. Toto mi ve finální opeře 10 strašně leze na nervy.
Opera 10
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Opera 10
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- J!P
- Nováček

Tlačítko s menu. Jde o to, že když skryjete menu pomocí volby "soubor -> Zobrazit lištu s menu", tak se vám zobrazí tlačítko, pomocí kterého se dostanete do menu.
Ale v opeře 10 se po restartu opery toto tlačítko často pak nezobrazí a není se jak dostat do menu.
Ale v opeře 10 se po restartu opery toto tlačítko často pak nezobrazí a není se jak dostat do menu.
- RiCK
- Začátečník

S novým notebookom som prešiel aj na "nový" prehliedač
len je tu jediným problém ...
V predcházdajúcej Opere mi v poriadku šlo prihlásiť sa v e-ak terazmailovom kliente. Avšak teraz mi to ani za boha nejde. Všetko robím rovnako, ale nie a nie sa prihlásiť na e-mailové konto. Nemal niekto z vás podobný problém, resp. riešenie ? Ďakujem, RiCK.
V predcházdajúcej Opere mi v poriadku šlo prihlásiť sa v e-ak terazmailovom kliente. Avšak teraz mi to ani za boha nejde. Všetko robím rovnako, ale nie a nie sa prihlásiť na e-mailové konto. Nemal niekto z vás podobný problém, resp. riešenie ? Ďakujem, RiCK.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký mail používáš? Máš na mysli webmail nebo mail v Opeře?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- RiCK
- Začátečník

Mail v Opere. Mám ho na azete (azet.sk). Hneď ako dokončím podpis, skúsim sa pripojiť na iný mail.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Ospravedlňujem sa, chyba bola medzi NB a stoličkou 
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám 2 problemy:
1.když jdu na stránky kde to pomně chce potvrdit certifikát, třeba t-zones, tak mě to otravuje semtam ikdyž už jsem ho dříve potvrdil a uložil tu volbu.
2.Chci změnit heslo které má uložené opera v sobě na školní portál (musíme si tam měnit heslo co rok a ted ho tam musím ručně vypisovat), je někde možnost smazat uložené jméno a heslo pro danou stránku? Abych ho mohl uložit znova.
1.když jdu na stránky kde to pomně chce potvrdit certifikát, třeba t-zones, tak mě to otravuje semtam ikdyž už jsem ho dříve potvrdil a uložil tu volbu.
2.Chci změnit heslo které má uložené opera v sobě na školní portál (musíme si tam měnit heslo co rok a ted ho tam musím ručně vypisovat), je někde možnost smazat uložené jméno a heslo pro danou stránku? Abych ho mohl uložit znova.
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- zombux
- Odborník PCT

ad 2) na jeden web jde uložit víc loginů, pak při autologinu ti dá na výběr který login použít. samozřejmě je pak v menu jde mazat - tuším že to je v Tools > Preferences > Forms > Password manager
ignorelist: kremrole a dezoláti
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stala bolest Opery :/ Mam naprosto stejne zkusenosti T-zone, zcu.cz, ...<big>lama píše:Mám 2 problemy:
btw Vratim se k debate o ekvivalenci Opera adBlocker == FF adBlock.
napr. jak v Opere zablokovat hyper otravnou reklamu nahore na strance-doufam ze nezmizi? /zkoumat zprasenej zdrojak opravdu nechci/
novinky.cz
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- zombux
- Odborník PCT

rclick do stránky, vybrat content blocking, a pak kliknout na reklamu - na tom přece nic není ne?
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zombux: ono jich tam cykluje trochu víc a Opera blokuje jinej kód (jen ten flash)
Do pravý klik => blokovat přidej
http://ad.seznam.cz/*
a je to cajk
Do pravý klik => blokovat přidej
http://ad.seznam.cz/*
a je to cajk
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasne, diky.
//Proc Opera nema v zakladu url balck-list
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- zombux
- Odborník PCT

osobně používám tenhle, jen jsem ho ještě trochu upravil, blokoval mi toho občas až moc
http://my.opera.com/LorenzoCelsi/blog/b ... dblockplus
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Má, ale tohle byl generovaný JS tuším.yuri.cs píše:Jasne, diky.
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Taková zvláštnost. Opera 10 mi pořád zůstává nad ostatními okny "Always on top". Asi jsem slepej, ale nikde v nastavení nemůžu najít jak se to vypíná. neví někdo?
edit: tak dneska to náhle přestalo, WTF?
edit: tak dneska to náhle přestalo, WTF?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Ryck
- Začátečník

Dobry den, mel bych dotaz, v opere 10.10 mi nefunguje vyhledavani googlem (teda takto: je jedno jestli zadam text nahoru do pole vedle adres baru, nebo otevru google.com, stejne se mi nedari nic vyhledat, pise to ze nic nenasel, pricemz v IE i Google Chromu na stejne zadani toho najde spoustu). Avsak kdyz prepnu na obrazky, nebo jakoukoli jinou sluzbu google krome webu, tak neni s vyhledavanim problem... Cim to muze byt zpusobeno? (Ve FW jsem nic nezakazoval, delalo to i pred nastavenim - v defaultu)
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- beardie
- Středně pokročilý

vysiel rls 10.01, build 1844, dost velky skok (10.00 mala 1750)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Sinpa
- Mírně pokročilý

Už jsem z toho na prášky ... od té doby co jsem nahodil Win7 mi každou chvilku spadne opera 10 (zkoušel jak 10, tak poslední betu - stejné).
Tak 9.64 to dělá taky, ale Chrome jede OK - čím to?
Kód: Vybrat vše
Informace o verzi
Verze
10.10 Beta
Sestavení
1833
Platforma
Win32
Operační systém
Windows NT 6.1
Java
Sun Java Runtime Environment version 1.6
Hlasový modul
Modul není načten
Identifikace prohlížeče
Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; cs) Presto/2.2.15 Version/10.10Kód: Vybrat vše
Microsoft® Windows Media Player Firefox Pluginapplication/asx
video/x-ms-asf-plugin
application/x-mplayer2
video/x-ms-wm wm
audio/x-ms-wma wma
audio/x-ms-wax wax
video/x-ms-wvx wvx
video/x-ms-wmv wmv,wmx
video/x-ms-asf asf,asx
application/x-ms-wmp
C:\Program Files\Opera 10.10 Beta\program\plugins\np-mswmp.dll
Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Libraryapplication/asx
video/x-ms-asf-plugin
application/x-mplayer2
video/x-ms-wm wm
audio/x-ms-wma wma
audio/x-ms-wax wax
video/x-ms-wvx wvx
video/x-ms-wmv wmv,wmx
video/x-ms-asf asf,asx
C:\Program Files\Opera 10.10 Beta\program\plugins\npdsplay.dll
Java(TM) Platform SE 6 U15application/x-java-applet
application/x-java-bean
application/x-java-vm
application/x-java-applet;version=1.1.1
application/x-java-bean;version=1.1.1
application/x-java-applet;version=1.1
application/x-java-bean;version=1.1
application/x-java-applet;version=1.2
application/x-java-bean;version=1.2
application/x-java-applet;version=1.1.3
application/x-java-bean;version=1.1.3
application/x-java-applet;version=1.1.2
application/x-java-bean;version=1.1.2
application/x-java-applet;version=1.3
application/x-java-bean;version=1.3
application/x-java-applet;version=1.2.2
application/x-java-bean;version=1.2.2
application/x-java-applet;version=1.2.1
application/x-java-bean;version=1.2.1
application/x-java-applet;version=1.3.1
application/x-java-bean;version=1.3.1
application/x-java-applet;version=1.4
application/x-java-bean;version=1.4
application/x-java-applet;version=1.4.1
application/x-java-bean;version=1.4.1
application/x-java-applet;version=1.4.2
application/x-java-bean;version=1.4.2
application/x-java-applet;version=1.5
application/x-java-bean;version=1.5
application/x-java-applet;version=1.6
application/x-java-bean;version=1.6
application/x-java-applet;jpi-version=1.6.0_15
application/x-java-bean;jpi-version=1.6.0_15
application/x-java-vm-npruntime
C:\Program Files\Opera 10.10 Beta\program\plugins\npjp2.dll
Shockwave Flashapplication/futuresplash spl
application/x-shockwave-flash swf
C:\Program Files\Opera 10.10 Beta\program\plugins\NPSWF32.dll
Microsoft® DRMapplication/x-drm nip
C:\Program Files\Opera 10.10 Beta\program\plugins\npwmsdrm.dll
Adobe Acrobatapplication/pdf pdf
application/vnd.adobe.xdp+xml xdp
application/vnd.adobe.xfd+xml xfd
application/vnd.adobe.x-mars mars
application/vnd.fdf fdf
application/vnd.adobe.xfdf xfdf
C:\Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\Browser\nppdf32.dll
Shockwave for Directorapplication/x-director dcr,dir,dxr
C:\Windows\system32\Adobe\Director\np32dsw.dll
Google Updaterapplication/x-vnd.google.cominstctrl.13 rts
C:\Program Files\Google\Google Updater\2.4.1536.6592\npCIDetect13.dll
Tak 9.64 to dělá taky, ale Chrome jede OK - čím to?
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky mam s Operou hrozný problémy, dřív mi spadla jednou za uherskej rok, teď je to několikrát denně. Některý stránky padají pravidelně. Windows 7 si s Operou evidentně moc nerozumí. Snad na tom někdo zapracuje.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2