Trek píše:Takže s tím antialiasingem a nvidií a sli.
Je novej sli update, ve kterym je profil pro ME2.
Antialiasing ve sli blbne (v některejch místech je propad fps).
Vyřešil jsem to tak, že používám multi-gpu antialiasing (32x), kterej jde a neblbne, protože při něm se multi-gpu deaktivuje. Ve 32x je to naprosto vyhlazený. Pokud by někdo chtěl screenshoty, tak můžu dát.
Mohl bych tě poprosit o screeny s a bez AA (pokud možno stejnou pasáž)?
Díky.
Ted jsem si hodil na stul 1680x1050, protoze to bezi konstantne s 32xAA 62 fps (bez syncu kolem 100fps), takze to chvili budu hrat v nizsim rozliseni a pak zas 1920x1200.
co nevidite, jak nevidite
jak jsem to zacal hrat,rikam jsi, ze siknul by se AA, ale bohuzel moje GPU nesouhlasi ,nebot nema na to vykon. Jinak bez AA hra splape na plne koule. 1680x1050
jedinej lolec si ty, mohl by sis na stul take hodit mozek ? porad si hazis na stul nejaky super uber giga monitory, hrajes to s 32AA, ale to ze si chtel importovat mrtvolu a divil ses ze pri importu ma stejnej xicht, to je teprve lolec, a ne to ze bez AA a s 32AA to zadnej imba markatni rozdil neni
Mozno by ten rozdiel bolo trochu lepsie vidno keby sa vypol ten film grain filter.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
No najviac je ten AA viditelny uplne hore na strope, aj na objektoch je vidiet rozdiel ale aj tak to vyzera tak nejak divne zubato, aj ked menej zubato. Skus vypnut to zrnenie obrazu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
hele ty mas radeon, tak si to muzes zapnout sam ne
jinak zduraznuju, ze ten 32xAA pouzivam jen protoze to pro nvidie blbne, az to daj do kupy tak budu pouzivat 8x popr. 8xQ, mezi 8xQ a 32xAA je rozdil, ale zanedbatelnej
samozrejme se to da hrat bez AA, ale jak ME1, tak ME2 maj ty hrany hrozny
32xAA v pohybu nepoznas, takze je to celkem zbytecnost... a machrovat tu porad s deseti monitory je fakt dmnc...
"asi bych mel vytahnout z pod stolu tu 24''... ta 19'' je fakt slaba "
Ted jsem si hodil na stul 1680x1050, protoze to bezi konstantne s 32xAA 62 fps (bez syncu kolem 100fps), takze to chvili budu hrat v nizsim rozliseni a pak zas 1920x1200.
Proč si s tímhle výkonem nedownsampluješ obraz? To je mnohem lepší než 32xAA který je dle mě zbytečný. A taky by si mohl vypnout to zrnění (nikdy jsem nepochopil na co to tam je vypadá to s tím hrozně)
Takhle to má vypadat http://www.pcgameshardware.com/aid,7041 ... xels/News/
To s tema jadrama je slusny ikdyz ted uz mi je to skoro na nic
31h 13m
28lvl soldier. Posledni souboj byl dost trapnej.
Jeste si dam druhe kolo s Adeptem z prvniho dilu, zatim jsem s nim hral chvilku a podle me to bude mnohem jednodussi nez to vse strilet hrubou silou. Ikdyz antimaterialni snajperka je super.
Teda vy mate starosti. Rozdil v tom AA je, ale minimalni. Rozhodne ne takovy, abych misto hrani bloumal, jak to zapnout.
Jinak vcera dohrano na advanced obtiznost (ta jedna hned za normal) z vojakem z ME1. Cas 32h 56min. Na konci nikdo neumrel.
Ted jsem prenesl infiltratora z jednicky a projedu to jeste jednou na jeste vyssi obtiznost. Celkove ale jsem zklamany. Ta zjednoduseni jsou az moc velka. Navic mi ted hra dala 50k surovin navic, 220k penez navic a vsechny heavy zbrane z predchoziho hrani za to, ze hraju podruhe. Wtf? Ja nic takoveho nechtel!
P.S. Kdy se dozvime, jak vypada Tali pod tou maskou? Jsem se tesil tady a zase prd
P.P.S. Hmm, mam dvoujadro a Normandy se i tak nahrava za 3 sekundy bez nejakych uprav. To se tyka ctyrjader, nebo mam kliku?