Vacil píše:no já tim myslel, že se asi bojej napsat 1.03, nebo nwm proč to udělali jako novej build 1.02
Jinak divný .. instalace mi napsala, že 1.02 už mam a tim to haslo.
tak se podive jve hre ne jakou mas verzi
Moderátor: Baneshee

Vacil píše:no já tim myslel, že se asi bojej napsat 1.03, nebo nwm proč to udělali jako novej build 1.02
Jinak divný .. instalace mi napsala, že 1.02 už mam a tim to haslo.

Taky to tak chapu ... ale nejak mi prislo ze staci to low a potom to je takovy podobnyVacil píše:No na asi desátej pokus se to povedlo. (předtim to i ve hře ukazovalo starou verzi ..)
Pátral sem, ale nenašel sem, co jakej stupeň vyhlazování znamená ..
Předpokládám že Low = 2x AA, Medium = 4xAA atd?

... už v ArmA1 se ti děla podobná věc např. u nastavení stínů na normal (počítá cpu) a nastavení na vysoké či velmi vysoké (už počítá gpu)... ovšem to byl rozdíl skutečně kapitální... na mém PC v podpisu i více než 10fps v průměru.PersonalComputer píše:... ano, opravdu-zvýší-nikoliv sníží a to na 33FPS ! Nevím proč...

Zalezi na tom, jak je clovek narocnej.Treba me by nestacilo mit kolem 25fps(koukal sem do benchmarku a dava ti to 27fps na vysoke detaily a to ani nahodou neni to nejnarocnejsi z army2).V kampani ti to musi padat pravidelne hluboko pod 20fps..Pochyst píše: ...jinak co tu píšete že něvěříte těm co tvrdí že jim to na šrotech jede vcelku dobře tak tím si nejsem jistý, když to posoudím dle svého šrotu tak hra jede opravdu dobře i ve vysokém nastavení... pokud nevlezu do členitějšího města nebo není na mapě hromada AI... pak ten procák co dá Pí na 1M za 17s jde do kolen![]()
Musím vymyslet jaký upgrade... Nehalem nebo jen nějaké čtyřjádro... třeba 9300 do stávajícího šrotu?

Jj, ArmA1 běží v plném i s AA (4-8x podle ostrova atd.), ale dvojka běží každý den jinak. Jeden den v lokacích kde jsem měl včera mezi 30-40 mám dneska třeba 20-32. Bez nového CPU kampaň ani rozehrávat nebudu.HEAD píše:Pochyst píše: Ja mam v benchmarku 37fps a stejne mi to nestaci-v kampani se fps pohybuje 20-30.Pokud nemam minimalni fps aspon na 30, tak je to pro me nehratelny.kazdej je proste jinej a vsadim se, ze na srotech typu athlon maji 15fps na louce a rikaj, jak to maj krasne plynuly...

Safra otestuj to pořádně! : )Tomco píše:Tak sem si stahnul demo az vim co me ceka jelikoz sem si hru objednal zacatkem tydne z Anglie ( spolecne s Crysis maximum edition) a zustal sem v nemem uzasu jak prasacky je ta hra optimalizovana. Vetsinou dyz zapnu hru, tak zamirim do video options, vse co se da na maximum a neresim a ejhle tady to proste nejede:)
Pri vsem na very high jede i7 nataktovany temer na 4300Mhz na maximum ( vytizeni jader se pohybovalo kolem 90%) to sem opravdu cumel:)
Na porovnani pri GTA4 je vytizeni procesoru max 40% a to beha stable 50-60 fps.
Dalsi vec co me nadzvedla ze zidle je, ze hra nevyuziva SLI ani z 1%. Pri hrani mela prvni VGA 82 stupnu a druha 52 stupnu.
No uvidime co finalni verze... v pondeli snad dorazi.