Jinak to ovládání predátora a vetřelce mi přijde fakt divné, vždycky za ně dostávám na prdel, ale jakmile vezmu mariňáka a začnu pulsní puškou rozdávat headshoty (po šesti letech v Counter-Striku ještě něco pamatuju), tak vždycky skončím první s 2x větším skóre než ten druhý. Za mariňáka se mi to prostě líbí nejvíc, přijde mi i nejsilnější (když člověk umí alespoň trochu aimovat, za aliena se musí umět hýbat, no a za predátora je v prdeli tak jako tak).
Alien vs Predator (next-gen)
Moderátor: Baneshee
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: Alien vs Predator (next-gen)
Deyw: mě to teď začlo fungovat tak, že jsem si prostě přes to menu vybral zbraň a když jsem ji potřeboval odpálit, tak jsem prostě zmáčk kolečko na myši.
Jinak to ovládání predátora a vetřelce mi přijde fakt divné, vždycky za ně dostávám na prdel, ale jakmile vezmu mariňáka a začnu pulsní puškou rozdávat headshoty (po šesti letech v Counter-Striku ještě něco pamatuju), tak vždycky skončím první s 2x větším skóre než ten druhý. Za mariňáka se mi to prostě líbí nejvíc, přijde mi i nejsilnější (když člověk umí alespoň trochu aimovat, za aliena se musí umět hýbat, no a za predátora je v prdeli tak jako tak).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- vendo007
- Začátečník

imo, stacilo by keby nedali ten MP ako deathmatch ale ako klasicky, teda ze alieni spolu marinaci spolu atd to by bol narez hned vacsi
"Real power can't be given. It must be taken."
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To demo je ale fakt dementní : )
Hra samotná je super, ale třeba jsem našel další chybu dema - prostě mi nefungujou čísla na volení zbraní. Např. za mariňáka u sebe mám pistoli, a ta nejde navolit - takže jsem musel do menu, místo 1 si to hodit na 1 na numpadu, a najednou můžu používat pistoli! Prostě nepochopitelnej bug. Nemůžu se dočkat plný : ).
Hra samotná je super, ale třeba jsem našel další chybu dema - prostě mi nefungujou čísla na volení zbraní. Např. za mariňáka u sebe mám pistoli, a ta nejde navolit - takže jsem musel do menu, místo 1 si to hodit na 1 na numpadu, a najednou můžu používat pistoli! Prostě nepochopitelnej bug. Nemůžu se dočkat plný : ).
To je samozřemé, ono obecně nikdo moc nechápe proč rebellion vydal takhle dementní demo tak skvělý hry, asi o tom rozhodoval nějakej suit.vendo007 píše:imo, stacilo by keby nedali ten MP ako deathmatch ale ako klasicky, teda ze alieni spolu marinaci spolu atd to by bol narez hned vacsi
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
me se teda vubec nelibi animace postav...
ps: co to je za demo, dyt ja nemam v menu ani popisky, jen me tam jezdi zluta cara, ovladace nove...
ps: co to je za demo, dyt ja nemam v menu ani popisky, jen me tam jezdi zluta cara, ovladace nove...
- Deyw
- Začátečník

hele neznate nejakou steam komunitu na avp ?? aby sme hrali spolu demo cesi
to by taky ty hre pridalo 
- Weightlifter
- Začátečník

-
- GlaDOS
- Nováček

-
Sice fakt, že hraju na 3 letém komplu ale z mých zkušeností vím, že ještě zvládá novy a novější hry (Dead Space, Modern Warfare 2, Stalker CoP), ale tohle demo je strašně neoptimalizovany. Výše uvedené hry dávám na rozlišení 1024*768 na střední až vysoké detaily, ale tady museli kompromisy stranou a všechno šlo na nejnižší, aby to nesekalo. Teď už se to dá hrát, ale o nějaké plynulosti taky není řeč. Takže na to, jak to vypadá to neni moc dobře optimalizovany. I tak mě ale hra bavila, jen štvala ta konzolovost, jinak jsem si demo užíval. Na plnou se těším a doufám, že demo má opravdu starý kód a v plné budu moci nastavit detaily alespoň na střední a hra bude plynulá. Z tohoto dema ale nemůžu dělat žádny závěry o tom, jaká bude hra. Počkám si na recenze a uvidím. A i když optimalizaci nezlepší, počkám na nový komp.
- facility
- Začátečník

-
- vendo007
- Začátečník

neviem v com je problem, regnes sa stiahnes a zahras, cele mi to trvalo asi 20minutfacility píše:ako to tu pozeram este dobre ze som to nesosnul ....skoda casu .....z registraciu na steamu...
preco nedali jednoducho Demo na singla a stacil by aj 1 level
Ale i tak poslednu dobu ty hry za prd stoja...
"Real power can't be given. It must be taken."
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak som to demo skusal ked to konecne v pohode bezi a nemusim cakat niekolko dlhych minut kym to najde hracov a nie je to spatne, no zrovna tato mapa v tom deme mi moc nesadla, dufam ze v plnej budu lepsie mapy. Grafika sa zda ze splna co je u tejto hry dolezite a to je atmosfera, hral som za aliena a predatora a k zvukom som nemal nejake vyhrady, ak je to fakt rok stare tak verim ze full hra bude este lepsia a ziaden trapas sa konat nebude. Vyzera to solidne.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- korynkaaa
- Nováček

-
Lidi vy mě přijdete jako dementi...omg... Multiplayer se nadá srovnávat se singlem ! Jak někdo může říct, že to je na prd hra ??? Na jakémkoli webu se dočtete, že hra je značně ořezaná, že tam je pouze DX 9, že classy umí třetinu toho co ve full hře (animace při stealth killu, při brutálním killu, jsou zde vynechaná komba.....), že pro jednoduchost deathmatche byli vyřazeny některé možnosti (alien -> přepínaní vidění, predator -> zmatení pomocí hlasu, marine -> světlice). Také vám musí bejt jasný, že v MP mapě nebude tma jako v pytli, aby se ti lidi neviděli. A hraní za aliena je opravdu nejtěžší, ale jakmile se to naučíte (lézt po stěnách a využívat jeho schopností, které jsou také ořezané) hra vás začne bavit. Toto demo je na nic tak maximálně, né hra, navíc demo slouží jenom k tomu, aby jste se seznámili s ovládáním class a okusili pár jejich schopností....
Jenom doufám, že samotná hra bude mít dedikované servery a že se to nebude hrát přes Steam.
Jenom doufám, že samotná hra bude mít dedikované servery a že se to nebude hrát přes Steam.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vetsina z nas se prave s demem plne seznamilo, proto tu piseme, co tu piseme.... ono kdyby v intru bylo mimo te veci, ze tam je jen dx9, jeste to ohledne 10 mesicu stare verze a buhvi co jeste nedodelaneho, tak to spusta lidi pochopi. takhle neco vydat, tvarit se, ze je to supr, mi prijde padly na hlavu 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Deyw
- Začátečník

nahodou je to supr
nevim..me se ta grafika libi...
i hratelnost,ale je vtom bordel jak je to deathmatch 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
korynkaa - hra samotná BUDE mít dedicated servers, a BUDE se hrát přes steam (obsahuje steamworks).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Deyw
- Začátečník

sakra ja uz se tesim az bude plna...bozeee
jinak nevite jestli sou secky zbrane v demu ? nebo jich bude vic ?? pac predator jich moc nema vtom demu 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
přečti si post od uživatele korynka a vše ti bude jasnější 
- Deyw
- Začátečník

no podle schema ovladani/zbrani sou secky vtom demu
mozna je to stary schema..a docela je husty tohle z BW: Rebellion se omlouvá za Aliens vs. Predator demo (na pc) ted cumim na avpgalaxy a je tu Rebellion Sorry for PS3 Demo Problems..
docela masakr...citim pruser
jinak to schema je tu: http://img136.imageshack.us/img136/9066/xboxp.jpg
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Otazkou je proc vubec vydavat takovehle demo?! Demo by melo obsahovat highlighty ty hry, aby presvedcilo kupce. Kdyz nekdo prohlasi, ze je to rok stara beta bez featur, tak mi fakt neni jasny, proc by normalni vydavatel vypoustel takovyhle splacaniny demo s pompou do sveta...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Protože SEGA.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Protože plná bude taky propadák, tak nečekejte zázraky ..Paul píše:Protože SEGA.