Viz. TweakTown - Kingpin Cooling Single GPU Competition with LN2 by Deanzo
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Já spíš čekám na to, až někdo ukáže Hemlocka na taktech 1000/1500MHz, jelikož to prý nebude žádný problém...Krteq píše:Radeon HD 5870 na 1380MHz![]()
Viz. TweakTown - Kingpin Cooling Single GPU Competition with LN2 by Deanzo
V diskuzi dotyčný stále trvá na svém, že to není problém a kdo mu odporuje, tak je nazván "černou ovcí PCT". Tak proč tolik radosti u single karty na 1380MHz, když Hemlock utáhne v pohodě 1500MHz (dle autora článku na titulce)....Mirek Kočí píše:Předpokládám, že karta bude schopna běžet na vskutku závratných frekvencích a hodnoty 1 GHz pro jádro a rovných 6 GHz pro paměti nebudou žádný oříšek.

da se na krabici podle serii poznat, jake bude def. leagake ?Shit píše:Nevím jak HD5770, ale u HD5870 existují 2 alternativy, lišící se nižším/vyšším leagake resp. defaultním napětím.durod píše:Asi mas pravdu, HD5770 a 5870 jdou taktovat lepe
HD5870 s def. napětím 1,162V (resp. s novým BIOSem 1,174V) "netopí", ale na druhou stranu nejdou nijak dobře taktovat. Můj zmetek (5870/1,174V) má maximum 880/1280MHz (s původním BIOSem při 1,162V to bylo 870/1270MHz) při defaultní voltáži, při 1,25V sice zvládne "až" 925MHz, ale to už začíná topit a větrák být slyšet.
Kousky s defaultní voltáží cca 1,12V jdou taktovat mnohem lépe, někomu chodí s defaultní voltáží 1,12V jádro i přes 950MHz...

Nevím, netuším, ale mám obavy, že ne.raym0n píše:da se na krabici podle serii poznat, jake bude def. leagake ?

dexterav píše:inak po flaši toho nového biosu bola karta v podstate kaput

Asi při nedokonalé odinstalaci Catalystů.. Vyčisti zbytky Catalystů v "nouzáku" Driver Sweeperem.dexterav píše:..možno sa niekde vlúdila chybička

Někde musíš dělat chybu, tento BIOS je na 100% funkční...dexterav píše:mno obávam sa že všetko som urobil![]()
idem na to a dám vedieť
tak nič

Jakou verzi Catalystů používáš? Já jedu stále na 8.663.1 beta5@Hemlock.dexterav píše:.. naskočí okienko že ovládače sú síce ok ale zato nemám ati gk ...

dexterav píše:dokonca som stiahol všetky verzie toho biosu a nič