Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od G19:DD »

Proč do testovaných grafik nezařadili zrovna tu mojí ?...
Jinak bych si nebyl tebou tak jistý, protože na "ultra" to s největší pravděpodobností nespustíš.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

O HD 5970 bych neměl strach ta to rozjede v pohodě. Ale já si myslím že ani HD 6870 by neměla mít problém na vysoké detaily bez AA :) No uvidíme jaké budou oficiální doporučované parametry a jak to nakonec pojede.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Vlasto, ber to tak, že tohle byla pouze Trial Alpha pro otestování síťové stránky hry (komunikace clienta/hry se servery, ladění kódu atd.) a spousta features byla povypínaná (např. pokročilá destrukce atd.).

Na nejvyšší nastavení myslím bude HD 6870 citelně pokulhávat. Však si zkus pustit Battlefield: Bad Company 2 na nejvyšší nastavení (DX11, vše ON, AF 16x, AA 8x) a uvidíš jak půjde výkon do kolen. Je pravda, že Frostbite 2 se oproti Frostbite 1.5 celkem dost liší, ale vzhledem k tomu co se šušká po fórech si přidej k náročnosti BF: BC2 tak 10 - 20% a jsi zhruba tam, kde bude BF3.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak na HD 6990M kterou hodlám koupit která právě vychází z HD 6870 běžel BBC2 na ULTRA sice né 8x AA ,ale 4x AA a average byl 59fps na HD 6990M v 1080p aspoň tak notebookchcek.com uvadí.
Proto dělám závěry že na HD 6990M či HD 6870 ta hra musí jet v avr 40fps+ bez AA. No uvidíme přeci jen Battlefield 3 nabídne mnohem víc než BBC2.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Vlastimil98: nechces si vyber ty grafiky, a vseho s tim souvisejici, nechat na dobu, az to vyjde? nektere lidi uz nebavi v kazdem tvem postu cist, jak se ptas, jak to pojede na tamty ci ony karte a jak doufas, ze to pojede super... :?

Navic v tom testu jsou nektere textury na low... Aspon mne to tak prijde... takze asi tak :|
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vlastimil91 né 98 :) Už budu tedy mlčet o grafice.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

To co ukazala ta alfa je ale (aspon mi to prijde) hodne orezana verze a oproti tem promo videum bych se nedivil kdyby finalova verze sla na polovinu fps alfy
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

jenom vam sem postnu neake svoje postrehy takze, hral sem alphu cely den a na moji sestave viz popis to jelo naprosto v pohode minimalni fps co jsem zaznamenal byli kolem 70 a prumerne sem mel porad tak tech 100, vyuziti obou GPU temer porad na 99% takze CF skaluje prekvapive dobre (ovladace 11.8 preview), vyuziti CPU kolem 60-70% kazde jadro, je patrne ze v nastaveni vse na high me brzdila grafika coz je u pretaktovane 5970 celkem sila :D narozdil od ostatnich me prekvapila celkova stabilita hra mi za cely den spadla snad jenom jednou a to bylo jeste pri alt+tabovani do jineho okna takze celkem spokojenost
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Sakeus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sakeus »

nekde na youtube nebo kde jsem cetl ze alpha jede jen na dx9 jestli je to pravda tak se nedivim ze 5970 jede v poho
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

neni pravda alpha je DX11 + very high graficke nastaveni
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

.. bez Hi-res textur, s očesanou destrukcí atd. :) Rozhodně to není "Very high". Jak jsem psal a jak uváděl Demize (DICE gameplay designer) na Twitteru, Alpha verze byla hodně očesaná kvůli testu síťové stránky hry. To byl hlavní účel Alpha testu.
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

jeste doplnim s kamarady jsme delali takove mensi srovnani jak komu alpha jede shrnuti je tady :

Uber
https://picasaweb.google.com/1020796504 ... 4288910866
THUBAN x6 3.8GHz 50% load GTX285 GPU 100% load VRAM 100% load FPS 50-80

dsL
http://img687.imageshack.us/img687/1273/highbf3.png
i7960@3,2GHz CPU Load 95%-100% GTX580 Load 95%-100% FPS 70-100

Skull6
http://postimage.org/image/2lcof1gzo/
i7-950@3,1GHz CPU Load 75%-80% GTX560Ti Load 97%-100% FPS 50-100

Skverty
http://imgupload.sk/viewer.php?file=680 ... 827987.jpg
Pentium Dual-Core E6300 @ 2.8Ghz CPU load 100% GPU load 78% HD 4650 FPS 18-55

D[o]N
http://img841.imageshack.us/img841/7241/beznzvuxbq.png
Phenom II X2 560BE @ 3.3GHz CPU load 100% GPU load 56% 8800GT FPS 20-50
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Interview s Andym McNabem (bývalý člen RGJ a SAS, nyní poradce DICE pro BF3) ze serveru EuroGamer.net. Zprostředkoval DoomCZE
Jak se podílíš na Battlefieldu 3?
Na hře pracuji v několika různých rovinách. Požádali mě, abych se podíval na scénář a zjistil, jestli jsou motivace a věci, které se v něm stanou, ospravedlnitelné. Byla to spíše jenom odpověď na otázku, než že bych v tomto ohledu něco vytvořil.

Dále radím různým týmům, které dělají různé aspekty různých levelů a zaměřuji se na vzhled, aby všechno vypadalo tak, jak má. Na internetu se můžete podívat na katalogy tanků, ale na co se zapomíná je jejich posádka. Je to jejich domov, žijí v něm, takže si ho přizpůsobují k obrazu svému. Snaží si dopřát pocit, že je to všechno v pořádku.

Dále taktika, co lidé dělají a důvody, proč to dělají a přenést to do motion capture studia. Herci chtějí vědět, proč dělají něco nějakým způsobem a proč říkají různé věci. Vojenské vyjadřování je vždycky progresivní, není to “co se snažíme udělat”. Je to “co uděláme je…” – všechno jsou to pozitivní věci. Snažíme se o tom mluvit a vysvětlit proč se to děje, takže když herec dělá své dvě nebo tři věty z dialogu, má k tomu okolnosti a také samozřejmě drží zbraň reálně, takže to vypadá, že to dělá už léta.

Změnil jsi něco na Battlefieldu 3?
Určitě, co se týče tankových útoků. Už jsem mluvil o posádkách, jak žijí. Když projíždějí opevněním, velkou pouštní pevností, je to přesná replika jednoho, které je na hranici mezi Irákem a Iránem.

Jsou to velké opevnění pro celý prapor. Vypadá to jako něco ze středověku. Bavili jsme se o velkém tankovém útoku a pamatuji si, že tak čtyři roky zpátky jsem letěl kolem hranice, protože dělám tyhle věci pro Ministerstvo obrany. Letěli jsme přes tyto opevnění, které jsme používali deset let během války mezi Irákem a Iránem. Udělal jsem si nějaké fotky. Když jsem se vrátil do Británie, hrabal jsem se v laptopu a snažil se najít je a poslat do DICE.

Takže ve hře máte přesnou repliku jednoho tohoto opevnění, které je na hranici Iráku a Iránu. Nebyl jsem si jistý, jestli to ve hře nakonec použijí, ale když jsem se tam za čas stavil, bylo to tam. Bylo to opravdu skvělé.

V jakém stavu byl Battlefield 3, když jsi ho poprvé uviděl?
Tihle kluci vědí, co dělají, delají to už léta v různých hrách. Co chtěli bylo ale uvést vše na pravou míru. Základ už tam byl. Krásné je to, že narozdíl od filmů můžete stále všechno měnit a přizpůsobovat a všichni taky chtějí. Takže to bylo dobrý.

Dělal jsi nějaký motion capture?
Ne, nedělal. Když máš herce a kaskadéry na místě, tak s nimi jenom všechno projdeš. Na několika reklamních materiálech bylo, jak jsem ve studiu dělal nějaké maličkosti.

Stejně bych vypadal v tom obleku směšně.

Přinesla ti práce na Battlefieldu 3 zpět nějaké vzpomínky?
Když se hra odehrává v Iránu, tak je to pocit podobný tomu ze zálivu. Asi milion a půl lidí bylo v té válce zabito. A mnoho městských oblastí v Teheránu mi připomíná dny, kdy jsem byl ještě obyčejný voják, běhali jsme po ulicích v Severním Irsku. Taktika, to jak se chováte v městském prostředí je jiné než venkovské prostředí. Bylo to docela dobré, protože jsem se snažil dávat příkady z praxe, proč hoši na zemi dělají určité věci, takže si to mohli dát do kontextu.

V reálném životě není válka nic pěkného, ale ve hře se nedá jít tak daleko. Jak moc „příšernější“ mohl Battlefield 3 ještě být?
Nemyslím si, že je to o tomhle. Snažíme se udělat to zábavné. Určitě se nesnažíme říct, že skutečná válka vypadá zrovna takhle. Snažíme se lidem přinést zábavu, ze které ale máte správný pocit, protože když se díváte na film nebo hrajete hru je velice lehké si myslet “je na tom něco špatně, sice nevím co, ale je to špatně”. Všechna naše snaha se snaží všechno toto eliminovat. Ale má to být zábavné, ne dokument.

Dnešní hry připomínají skutečný život. Jsou herní vydavatelé zodpovědní ohledně toho, co se snaží zobrazit?
Myslím, že jsou. Když se podíváte na všechno, čemu jsou dneska lidé vystaveni: vemte si devídiletého chlapce, který se vrátí z venku domů a zapne televizi. O půl šesté v podvečer tam může vidět vraždy a znásilnění. Nebo může vidět somálské děti doslova umírat před očima. Lidé jsou dneska vystaveni mnohem většímu množství traumat, než kdy předtím.

Hraješ Call of Duty?
Jasně, hrál jsem je všechny. A dostávám v nich na prdel. Mám několik vnuků mezi devíti a čtrnácti lety a dostávám od nich pokaždé na frak.

Je to jenom jednorázovka nebo budeš na Battlefield hrách pracovat ještě v budoucnu, na čtverce, pětce, šestce?
Doufám, že ano. Všechno záleží na tom, jak se hře povede. Zatím to vypadá dobře. Mám ten proces velice rád. Vývoj je hodně flexibilní a podílí se na něm úplně každý. Je to zábava a užívám si to.

Je to tvůj první herní projekt?
Ne. Ať už jsou to knihy nebo média obecně, stále mi přicházejí nabídky na spolupráci. Ale v devíti z deseti případů jsou na hov*o. Semtam se ale objeví něco zajímavého, důvěryhodného a samostatného. Neuspokojí mě, když mě jenom zavolají na spolupráci doufajíce, že to sám vylepším. Tohle (Battlefield 3) už vylepšené bylo, takže jsem se připojil k něčemu, co už vlastně vyhrálo.

Kolik ti EA platí?
Na to mám přesnou odpověď: málo! Bohužel mě tady ale nikdo z EA neslyší! Ne, je to v pohodě a ještě k tomu můžu strávit spoustu času ve Stockholmu. Je to fantasické.
Viz. battlefield-3.cz
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Tak limotovaná edice objednána, akorát to asi půjde přez ten origin že? Taky by to už mohli sjednotit, kdo má mít milion různých programů, přihlašování a hesel k nim, aby si stáhnul hru
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

to ma tiež serie, ale čo narobíš :|
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pokud jsem se nějak nepřepočítal v čase, tak dnes v 16:00 SEČ začne přímý přenos z prezentace EA na Gamesconu :)

http://live-event.ea.com/gamescom/
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Spamer už nahlásený ...
Live stream každopádne sledujem :)

//
MP gameplay na konci bol perfektný, už sa nemôžem dočkať !
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No prostě mazec... pro ty, kteří neměli to štěstí skouknout trailer "LIVE"

Battlefield 3 | Caspian Border Gameplay
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Kdo hraje tu alfa verzi?Taky bych si to rad zahral :-D .
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ta byla pouze do konce července. Teď si musíš počkat až na veřejnou BETA verzi (někdy začátkem října).

Mimochodem, všimli jste si na videu počtu vlajek o které se bude bojovat? Při tom počtu hráčů a velikosti mapy to bude fakt "EPIC" :)

//Tak další z prezentovaných videí. Tentokrát Co-op gameplay ze singleplayerové mise.

Battlefield 3 Co-Op Campaign Gamescom 2011 Gameplay
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“