Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

martonelli píše:Ako nehnevaj sa Flanker,ale urobeny test je silne "AMD frendly".Ak chces testovat objektivne,tak bud testuj vsetky platformy na default taktoch vyrobcov /asi zbytocne ludi to na pctuningu moc nebude nezaujimat/,alebo nastav rovnake podmienky pre vsetky cpu t.j. pokial fx 8120 a X6 T1100 tlacis na vzduchom uchladitelne max a potom tam hodis "decentně přetaktovaný " 2600K na 3,8ghz /vlaste default asus turbo/ ,tak to je skutocne ako dratom do oka.Decentny pretakt 2600k je cca 4,2-4,5ghz a na "krv" je cca okolo 4,8-4,9ghz viacmenej totozne z FX./to by urcite zaujimalo valnu cast publika pctuningu/.Zial v mojich ociach si tymto testom celkom klesol /doteraz som ta povazoval za objektivneho amd fanusika/,toto skor pripomina amd pro masaz.flanker píše:Tak zbytek po OC jsem konečně zpracoval a doměřil Thuban. Jen mi u něj nešel MaxFlops a Hash...
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 1#p8228141
PS:Teraz som si vsimol,ze Flankerova FX 8120 je 95W /teda ak to nie je preklep/ a vacsina testov na spotrebu sa robili z 125W 8150, 8120.Ci dany rozdiel spotreby neprameni prave z lepsieho 95W flankerovho kusu t.j. lepsej spotreby u neho. /proti recenzovanych 125W/

asi by nebylo špatný sem hodit, jakej bios desky jsi použil, já to moc nesleduju, ale DD hodně naráží na problém biosů a v tom má možná pravduBlue Storm píše:Takže, přináším měření z Arma 2 Free a Lost Planet 2.....

tak si daj do názvu vlákna iba pozitívne reakcieflanker píše:nemají tam verzi Adobe...Nicméně, ve většině testů si v Adobe (5-ková řada) vede dobře. To nelze zpochybnit, mně to pak prostě připadá, že jakmile se najde něco dobrého, hned je tu snaha najít pravý opak na jiném webu. Jenže takto je to všude-každý web má jiné metodiky a cokrát se výkon v recenzích liší i ve hrách (a to ne se slabými gf kartami a nebo nízkými rozlišeními). Je to jen a znovu zbytečné téma na flame, co tu prostě nechciVždy jde udělat objektivně test tak,aby vyhrál procesor A nad B a nebo naopak i B nad A. CPU si je (a nejen CPU) vhodné vybírat dle nejčastějších apliakcí/her, co kdo upřednostňuje a nemůžeme někomu říkat, že je to jinak. Platí to u grafik a recenzenti na to často upozorňují (dle hry jaké máte v oblibě a dle rozlišení), platí to i pro CPUčka.

MTR se skládá ze 3 typových úloh viz. obrázek, který jsem postoval.nou píše:to asynchronne nacitavanie textur nema nic spolocne s MTR. ono sa proste nacpe nacitavanie z pomaleho disku a rozpakovavanie tych dat do druheho vlakna. rendrovacie vlakno si potom tieto rozpakovane/dekodovane data prevezme a nahra do DX.webwalker píše:Tady jsem "vyšťoural" ještě něco o Multithreaded Renderingu:
MTR evidentně nemá přínos jen u DX11, ale částečně také v DX9/10.
To, že AMD dosud nemá podporu v Catalystech je opravdu smutné.
to ze AMD nema doteraz MRT treba pripisat aj tomu ze to zatial podporuje jedna jedina hra. takze to proste nema taku prioritu. taky hotfix pre Rage podla mna potesil viac hracov nez zapnutie MTR. ale ano mali by na tom pracovat.

Tak tomu bohužel jedexterav píše:Tam je ale hlavny problem podpora softu. Na papiery super ale bez softu je to k ničomu

nejen AsRock, také Gigabyte http://extrahardware.cnews.cz/forum/vie ... 55#p277455DOC_ZENITH píše:Máš pravdu sorry, nevěděl jsem že Asrock má s Nforce i AM3+....