Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Loki5567
- Moderátor
Re: Zaklínač 3
Tak jsem si to video stáhnul a masakr hra
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D // MB: MSI MAG X670E Tomahawk // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 4x16GB 6000Mhz@6000 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3080 Gaming X Trio // Storage: Corsair SP510 480GB + Corsair SP510 960GB + Crucial Opal 1100 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: EK Quantum Velocity + EK-Quantum Vector RTX 3080 + SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NeXxXos X-Flow 360 + EK-CoolStream PE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM //
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stahnul sem si video a uz se HW narocnosti nebojim.
GK104 by to mela dat v pohode na max.Vykreslovani do dalky je slusne orezany.A to co je na scene neni nic s cim by si dnesni karty neporadili na max pokud to bude aspon trochu optimalizovany.
BTW to hrali na konzolich nebo PC?Protoze to hrali na gamepadu.
GK104 by to mela dat v pohode na max.Vykreslovani do dalky je slusne orezany.A to co je na scene neni nic s cim by si dnesni karty neporadili na max pokud to bude aspon trochu optimalizovany.
BTW to hrali na konzolich nebo PC?Protoze to hrali na gamepadu.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- Loki5567
- Moderátor
Myslím si že na PC, ale měl k tomu připojený pouze gamepad, často se to dělá. Jinak, taky jsem se koukal na tu grafiku a myslím si, že to nebude tak náročné pokud to dotáhnou do konce a to vykreslování je udělané opravdu pěkně a načítá se tak, aby se to neškubalo/nebylo vidět/HW naročnost.
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D // MB: MSI MAG X670E Tomahawk // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 4x16GB 6000Mhz@6000 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3080 Gaming X Trio // Storage: Corsair SP510 480GB + Corsair SP510 960GB + Crucial Opal 1100 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: EK Quantum Velocity + EK-Quantum Vector RTX 3080 + SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NeXxXos X-Flow 360 + EK-CoolStream PE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM //
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Je to PC verze s gamepadem, tak jak to budu hrát já, hezky na TV. Vypadá to fantasticky, ten LoD není ani zdaleka tak rušivej jak bych se obával. Ale hlavní je atmosféra, dialogy..a to je prostě bezkonkurenční.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník
No, tohle mě přesvědčilo o tom abych si koupil a dohrál oba předchozí Zaklínače, abych byl v obraze s příběhem
PS5 | LG OLED CX55
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Jestli jsi kompatibilní poznáš na tom že při čekání na trojku přečteš ságu.
Člověk má pak trochu jiné vztahy s postavami, a to nemyslím jen Geralta ale třeba i Ciri o které jen hráči slyší tuším až teď.
Člověk má pak trochu jiné vztahy s postavami, a to nemyslím jen Geralta ale třeba i Ciri o které jen hráči slyší tuším až teď.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- mungo
- Začátečník
-
No, tak som sa s pekne dlhou prestavkou dostal k tomu, ze som dohral W2
A na w3 som teda este zvedavejsi, zvlast na to, ako to napoja na w2 a ktore rozhodnutia riadne olutujem (dufam, ze ponechanie Cynthie nazive v Loc Muinne nebude mat za nasledok pouzitie biologickej zbrane cisarom ...).
A vztahy s postavami po hrani a citani knih?
Preco je hlavny zaporak sagy chudak Vilgefortz, ked Emhyrovi var Emreis nesiaha ani po clenky? To len kedze sa ma v dalsej casti objavit.
Aspon si mozem cakanie kratit dohravanim dalsich koncov a konecne zabitim Letha - na prvykrat som sa nedokazal donutit k rozhodnutiu ho zabit. Sorry za maly OT.
Btw., ked uz je rec o tom, na com a ako to hrali - neviete, ci sa vrati vo W3 zameriavaci kurzor? Nejak som mal v dvojke mensiu kontrolu nad bojom, nez jednotke, najma teda skupinovom boji.
A na w3 som teda este zvedavejsi, zvlast na to, ako to napoja na w2 a ktore rozhodnutia riadne olutujem (dufam, ze ponechanie Cynthie nazive v Loc Muinne nebude mat za nasledok pouzitie biologickej zbrane cisarom ...).
A vztahy s postavami po hrani a citani knih?
Preco je hlavny zaporak sagy chudak Vilgefortz, ked Emhyrovi var Emreis nesiaha ani po clenky? To len kedze sa ma v dalsej casti objavit.
Aspon si mozem cakanie kratit dohravanim dalsich koncov a konecne zabitim Letha - na prvykrat som sa nedokazal donutit k rozhodnutiu ho zabit. Sorry za maly OT.
Btw., ked uz je rec o tom, na com a ako to hrali - neviete, ci sa vrati vo W3 zameriavaci kurzor? Nejak som mal v dvojke mensiu kontrolu nad bojom, nez jednotke, najma teda skupinovom boji.
- zumpar1234
-
Vzhladom na prepracovany bojovy system mi nedava zemeriaveci kurzor v novsich dieloch zmysel. V jednotke bolo potrebne vyklikavat na nepriatelov tu staci sekat hlava nehlava...
- mungo
- Začátečník
-
Tak to som nieco prehliadol, pretoze situacie typu:
"Uskok, otocenie obrazu, aby nepriatel bol uprostred, klik a Geralt udiera mecom v povodnom smere do prazdna"
neboli tak zriedkave. A ked som chcel klasicky dorazit najoslabenejsieho nepriatela (nez som mal skupinovy utok z talentov), tak to moc neslo. "Uzamknutie" nemam rad, odkedy mi Geralt so smrtou na jazyku, skakaval doprostred hufu nepriatelov za tym uzamknutym.
Takze ako budu vyzerat boje v 3-ke, zmeni sa nieco na sucasnom ci minulom bojovom systeme? V tom videu bol suboj s vlkodlakom, kde to vyzeralo, ze hodne manevruju, kym zasadia 1-2 rany a hned unik pred protiutokmi.
Co sa mi zdalo byt o to zaujimavejsie, pretoze v 2-e som si suboje s bossmi netvorov moc neuzil.
(i.e. krabopavuk sa uzamkol so Zoltanom do rohu a mne zostalo ho uz len zaklat)
"Uskok, otocenie obrazu, aby nepriatel bol uprostred, klik a Geralt udiera mecom v povodnom smere do prazdna"
neboli tak zriedkave. A ked som chcel klasicky dorazit najoslabenejsieho nepriatela (nez som mal skupinovy utok z talentov), tak to moc neslo. "Uzamknutie" nemam rad, odkedy mi Geralt so smrtou na jazyku, skakaval doprostred hufu nepriatelov za tym uzamknutym.
Takze ako budu vyzerat boje v 3-ke, zmeni sa nieco na sucasnom ci minulom bojovom systeme? V tom videu bol suboj s vlkodlakom, kde to vyzeralo, ze hodne manevruju, kym zasadia 1-2 rany a hned unik pred protiutokmi.
Co sa mi zdalo byt o to zaujimavejsie, pretoze v 2-e som si suboje s bossmi netvorov moc neuzil.
(i.e. krabopavuk sa uzamkol so Zoltanom do rohu a mne zostalo ho uz len zaklat)
- CruiserCZ
- Nováček
-
Zaklínač 3 bude pecka !! Dvojku jsem hrál, jedničku ne. Hlavně kvůli grafice, tu nepřekousnu ať je příběh sebelepší
- Hladis
- Moderátor
Jednicka není uplna tragedie po graficky strance a da se na to zvyknout. Hral jsem ji po letech ted nedavno. Zastaraly kabatek jde znat, ale da se na to bez problemu zvyknout.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na max detaily v OTS módu je celkem solidně vypadající. Jsou tam i vyloženě nádherný místa.CruiserCZ píše:Zaklínač 3 bude pecka !! Dvojku jsem hrál, jedničku ne. Hlavně kvůli grafice, tu nepřekousnu ať je příběh sebelepší
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- CruiserCZ
- Nováček
-
Co je OTS mód ?
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Over the Shoulder, pohled přes rameno.
- CruiserCZ
- Nováček
-
Aha, možná tomu nakonec dám šanci
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Se podívej na screeny co jsem udělal před mnoha lety:
http://i6.minus.com/ibr4SEvlEi2okE.jpg
http://i7.minus.com/ibiy5ayOsI6k93.jpg
http://i3.minus.com/ibxiMxR8KCVgHO.jpg
http://i3.minus.com/ibyjJX9zfxCVke.jpg
Rok vydání hry 2007. Na tu dobu, a na fakt že je to engine z 2002, z toho vytáhli skoro zázraky.
http://i6.minus.com/ibr4SEvlEi2okE.jpg
http://i7.minus.com/ibiy5ayOsI6k93.jpg
http://i3.minus.com/ibxiMxR8KCVgHO.jpg
http://i3.minus.com/ibyjJX9zfxCVke.jpg
Rok vydání hry 2007. Na tu dobu, a na fakt že je to engine z 2002, z toho vytáhli skoro zázraky.
- Hladis
- Moderátor
Mohli by udelat nejakou specialni edici. Stacilo by zmenit charaktery, at se ty ksichty porad neopakuji, zlepsit kvalitu a velikost textur a pridat nejaky efekty. Jenze to asi nikdy nepujde, protože Aurora engine ma technicky omezeni a uz tak z toho vytahli asi maximum. Jinak k jednicce je vlakno tady http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=40456
- Hladis
- Moderátor
Intro ze hry https://www.youtube.com/watch?v=IqxXm-633yo
No teda cekal jsem něco lepšího. Tomuhle chybi nejaka pointa, minipribeh a silny impuls. Dvojka mela intro tedy lepsi.
No teda cekal jsem něco lepšího. Tomuhle chybi nejaka pointa, minipribeh a silny impuls. Dvojka mela intro tedy lepsi.
- Marek4
- Červená karta
-
dnes jsem si našel čas a koukal na 30 minut gameplay, teda natěšený jsem nehorázně , snad si to na ultra zahraju, spíše budu jen chodit a kochat se
- Marek4
- Červená karta
-
http://www.hrej.cz/novinky/2014/11/06/z ... dlc-34479/
16 DLC zdarma... aneb CD projekt vemte si mé peníze, to chci
16 DLC zdarma... aneb CD projekt vemte si mé peníze, to chci