Kingdom Come: Deliverance

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)

Příspěvek od TODD3465 »

Tak se mi podarilo prihlasit na forum prez mejl pouzitej na Kickstarteru. Tak snad bude Alfa bez problemu ale radeji jeste projdu jejich forum.
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Stream z alpha verze
http://www.twitch.tv/mazarin1k
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jo a já si dneska zbytečně přivstal v 5 ráno protože můj klíč na alfu nikde, zamrzí. Snad to daj do kupy než budu doma z práce.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Já mam staženo, po práci se do toho pustim.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ta hra vyzera ozaj krasne panove :thumbsup:

Neda sa mi registrovat na forum :sad:

Čas pripojenia vypršal

Server 172.17.0.2 má príliš dlhú odozvu.

Server môže byť dočasne nedostupný alebo zaneprázdnený. Svoj pokus opakujte neskôr.
Ak sa nedá načítať žiadna stránka, skontrolujte pripojenie počítača k sieti.
Ak sú počítač alebo sieť chránené bránou firewall alebo serverom proxy, uistite sa, či má Firefox povolený prístup k webu.
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Tak jsem si zahrál zatím 30 minut. Grafika krásná, bugy kam se člověk podívá, ale s tím se v alfě počítá. Na nejvyšší nastavení to na mé sestavě skáče mezi 37 - 48 FPS, samozřejmě v závislosti na počtu obyvatel/slepic/objektů na scéně.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Pozeram videa a ozaj parada ...
Ale asi odolam a kupim az hotovu hru na Steame
Hoci odolat, bude tažke :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

je to vic cpu nebo gpu zavisly? na prvni pohled bych rekl,ze gpu,ale zdani muze klamat
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak rychlý test za mnou. Jede to v 1080p/very high kolem 45fps, což je na neoptimalizovanou alphu slušné, doufám že z plné těch 60 vytáhnu. Hra vypadá úžasně, nejlepší je fakt ten les, něco tak reálně a krásně vypadajícího se jen tak nevidí. Bugy samozřejmě jsou, nejvíc bije do očí ta růžová voda (v lese je celej potůček růžovej, ve vesnici jen z určitýho úhlu). Ale zas na to že to na AMD kartách nebylo vůbec testováno tak jsem čekal horší výsledky.
Vtipně to při prvním spuštění spadlo cca minutu po startu hry, ale při druhém spuštění to bylo těch 30 minut co jsem se procházel stabilní. Vytížení grafiky konstant 99% a zabraná grafická paměť 1.7GB.
Ovládání na gamepadu bez problému, za což jsem rád, můžu to hrát na TV.
Jsem extra extra rád že jsem backnul a těším se na plnou. Díky bohu že to žádnej publisher neukradl pro sebe, bychom tenhle otevřenej dev model neměli a pravděpodobně by hra ještě ani nebyla odhalená :)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Video nejaky bude ?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

na youtube mas tech videii spoustu,ja koukal treba na https://www.youtube.com/watch?feature=p ... KpOcLAgaHw (desne me sralo jak mlatil do klavesnice) a nebo treba tady http://www.games.tiscali.cz/video/games ... ome-244281 cesky
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Těším se .. myslím, že to bude můj šálek kafe. Líbí se mi, že to dělají přes tak, jak chtějí oni a nesnaží se zavděčit každému tzn. běžnej casual, který chce získat co největší publikum. Jsem rád, že opět v čr vzniká pořádná AAA hra.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Alfajk píše:na youtube
No prave na YouTube. Paul je milovnik nekopresovanych videi. Gameplay Dobrovskyho jsem videl a tech bugu tam....... :)
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

na gamersyde jsou videa v nejlepší kvalitě: http://www.gamersyde.com/hqstream_kingd ... 17_en.html
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No zas takovej odvaz ta grafika není jak každej slintá, nepřipadá mi to o moc lepší než Crysis z roku 2007, vzhledem k tomu, že to má vyjít v roce 2016 :D tedy skoro o 10 let později..
PS5 Pro | LG OLED CX55
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Mne sa pači ,
Ta grafika tej hre proste pristane
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Nevím no, jako chápu že to je alfa verze, ale nechápu smysl toho vydávat takovejhle paskvil kde nic nefunguje. Když už něco chtěli vydat pro předplatitele, tak měli udělat nějaký pořádný tech demo s vyšperkovanou grafikou, aby předvedli jak hra bude vypadat a ne takovou slátaninu, která ukáže jenom bugy. Jakej má smysl, že tam jsou zabugovaný hnusný npc a střílení lukem, když nejdou ani otevřít dveře?
Kdyby vydali čistě tech demo, prázdnou mapu s grafikou ze který by se každej posadil na prdel tak to bude daleko lepší....
PS5 Pro | LG OLED CX55
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Jo, každej developer ti řekne, že nezná nic lepšího, než když se blíží nějaká výstava a musí přerušit harmonogram kvůli nějakým dementním demům či trailerům .) Vydali to tak, aby s tím měli co nejméně práce navíc. Časem z toho plnohodnotné demo vznikne updatovaním, ale teď je to dobré akorát na report config/FPS.

EDIT: Jinak ve hře je nejrealističtější kvokání slepic, jaké jsem kdy slyšel :D
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hladis píše:
Alfajk píše:na youtube
No prave na YouTube. Paul je milovnik nekopresovanych videi. Gameplay Dobrovskyho jsem videl a tech bugu tam....... :)
Já video chtěl udělat a hodit ho na gamersyde. Jenže ta hra je brutálně náročná a já jí nedal na SSD. Jakmile jsem zapnul nahrávání frapsem tak framerate tanknul k 20ti a stuttering everywhere, plotnovej disk to nedával.
Ale na gamersyde už nahráli krásný 1080p/60fps video anyway :)

Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Riku píše: Kdyby vydali čistě tech demo, prázdnou mapu s grafikou ze který by se každej posadil na prdel tak to bude daleko lepší....
Tady nebudu souhlasit. Vesmes se nejedna o prepalenou efektni akci, kde je plno nesmyslných barvicek a prepalena saturace. Tady je snaha o nejaky realnejsi vzhled. Samo plno věci tam nemaji dodelanych a jdou tam videt zjevny graficky bugy, ale nejaky barvickovy orgie snad od ty hry nikdo neceka. Me se zpracovani krajiny libilo.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“