Pepa1 píše:Pánové už jste někdo dostal nápad pustit si původní film a pak hrát tuto hru ?
Chtěl bych to zkusit (kvůli atmosféře) vzhledem k tomu, že film už jsem viděl hooodně dávno
Urcite si pozri aspon jednotku. Najlepsie DC verziu a potom hned si pusti hru. Takto som to robil ja
Mr Lucas píše:Rozhodně to nebude na škodu. Mě hra přivedla na myšlenku podívat se na všechny 4 díly v prodloužených blu-ray edicích - ty jsem ještě neviděl.
Ja som si pozrel len prve dva. Ani po rokoch som totizto neprisiel na chut tretiemu dielu. O paskvile s cislom 4 uz ani nehovorim. Ale to je subjektivne. Niektory zboznuju aj trojku.
Jeltík píše:Dobrej návod, jak se u hry dají ještě víc využít Pampers.
Možná bych ještě zkusil pustit Promethea, aneb jak to vlastně začalo
Pre mna Prometheus bol sklamanim roka. Nemalo to ani hlavu ani patu. Ridley sa mal od toho radsej drzat dalej a zastavat funkciu max ako producent.
Vlastik80 píše:... cena padá, až bude slušná také pořídím, zdá se dle Vašich popisů že jde o celkem dobrou hru, ale nedoporučujete tedy hrát na nejvyšší obtížnost
Mne sa nezda zeby na Hard to bolo nejako extremne narocne. Horsi je len zaciatok kym sa clovek otuka a zvykne si na pritomnost aliena. Myslim si, ze aj na easy cloveka dostane kedykolvek. Asi sa len nemusi tak privelmi zakradat. Ja tuzim tuto hru vyskusat cez oculus, aspon na hodinku. Hoc by som sa aj posr@l ale chcem to zazit
Oproti tomu hard je len prechadzka ruzovou zahradou
Ale to je len moja domienka.
No a aby som tu hru len nechvalil a aby ma nepodozrievali, ze som plateny tak vymenujem par veci co mi na hre vadi.
Irituje ma hlavne fakt, ze alien uplne ignoruje androidov. Este som ho nevidel zeby nejakeho sundal. Casto ich vidam ako sa spolu prechadzaju. Mozno sa poznaju zo skolky? Je to dost na hlavu.
Alien tiez ignoruje ostatnych ludi ak nie som v ich blizkosti. Akokeby jeho vrazdiace instinkty boli spojene z mojou pritomnostou. Nevadi, ze zbyli prezivsi sa o 20 metrov dalej veselo vypravaju, alien hlada len a len mna vo vedlajsej miestnosti. Samozrejme ked tam k nim hodim nieco(k ludom) ako napriklad tu zvukovu navnadu tak sa alien pomaly vezme a otuka to. Cas od casu niekoho aj zabije. Rozhodne sa vsak nejedna o to zeby lovil aj ich.
Dalej co mi vadi je ten dupot co vydava. To je ako keby sa hnalo chodbou stado koni. Zrejme autory chceli naznacit jeho pritomnost aj zvukovo ale podla mojho nazoru to mali nechat cisto na detektor. Sem tam nejaky buchot ked vylieza alebo lezie do sachty by bolo ok. Ale ked sa tam promenaduje s dupotom ako nasrana slecinka tak mi to dost vadi. To si mohli odpustit.
Chyba mi tiez, ze nezalieza za mnou do podlahovych sachiet. ani do tych irisovych na stenach. Neviem ci som mal furt to "stastie", ze ma neprenasledoval ale nezda sa mi, zeby vobec do nich liezol. Bud vyuziva ventilacky na stropoch alebo si len chodi po miestnostiach.
AI ludi je dost mizerne. Bud su skriptovany alebo ich cykly chovania su iplne mimo. Nahodim priklad ked som vliezol do ovladacej miestnosti a chovala sa tam zenska(cupela) tak jej amanda vravela nech sa schova a nech ide po tichu. Ta cela od strachu, ze "ok". Hned nato sa postavila a vykracala z izby ako keby sa nechumelilo. Uz som len cakal kedy si zacne aj piskat. Samozrejme ked ja prejdem len okolo automatickych dveri a tie sa otvoria tak hovado je hned pri mne
Nepaci sa mi tiez, ze postoj androidov je viditelny uz z dialky. Ked maju oci cervene tak su nepriatelsky a ked biele tak je to ok?
Tiez sa to tam nehodi.
Textury na niektorych miestach su dost slabe. Tiez niektore tiene hlavne tie ktore vykresluju luce svetla su zubate az des. Niektore efekty dymu su len 2d. Chybajuce AA je vidiet na kazdom kroku a hlavne na lesknucych povrchoch.
Zatial asi tolko. Sice toto vsetko moze zniet velmi negativne v hre si to clovek az tak nevnima kedze sa snazi prezit. Ale je to tam no.
Uz len zmienim, ze aj ten login do pocitacov je az na facepalm ako pomaly sa to nacitava. Sice to vychadza asi z predlohy ale nepochopim, ze obdobie ked ludia cestuju vesmirom krizom-krazom moze spolunazivat z pocitacmi z rychlostou starych pentii 2
Ale toto by som uz mohol vycitat aj samotnemu filmu.
P.s. je to cisto len moj nazor z hrania AI na hard. Vase skusenosti ci pripomienky mozu byt ine. Netuzim po tom aby kazdy zdielal moj nazor. Takze kludne mi mozte oponovat.
Oh, a hra urcite tazi aj z neuspechu prepadaku menom Colonial Marines. Davy po tom "skvoste" su ochotny dalsej podarenejsej verzii z univerza vela veci odpustit. Mozno casom budeme hladiet na tuto hru inac.
P.s.2 ak sa niekto docital az sem tak mam mensi tip na zbieranie ingrediencii na crafting. Kedze inventar je limitovany a nemozete nazbierat milion ingrediencii naraz, tak sa s tym da trochu vybabrat. Staci vojst do craftovacieho menu zvolit si item, hoc aj je na max, a tam potom natukat potrebne materialy. Tie sa potom odcitaju od vasich zasob a mozte pozbierat viac. Takto potom spravite s kazdym moznym typom itemu a hned mate zasoby na nule. A potom ked dozbierate zvysok uz len dodate k planu a mate hotovu vec ked ju budete potrebovat. Jednoduche a dost uzitocne.