Dying Light (PC/konzole)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dying Light (PC/konzole)

Příspěvek od RaZZoR »

Za 4 hodiny se nikam nedostaneš, to je tak čas se rozkoukávat po prostředí a zhruba se sžít s ovládáním a stylem hry. Nechtěl bys třeba mít za dvě hodiny dohráno? Já se naopak rád zabavim hromadou dalších úkolů, prozkoumáváním všech zákoutí, hraju už tejden, každej den mi to zhltne pár hodin a sem v 50% příběhu. Teď v polovině hry sem se dostal do dalšího města a ani zdaleka nemám to první prolezlý a zkompletovaný. S tim jak se odemykaj schopnosti je hraní lepší a zábavnější. Dnešní nalinkovanej standardní koridor a 5h doba hraní mi přijde jako výsměch a tomu se Dying light úspěšně vyhnulo. A jo, zombie je víc druhů, než na začátku.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

To je, ale hlavně bombery si molhli odpustit.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Řeknu ti to asi takhle - mám odehráno asi 15 hodin a zatím to za ty prachy nestojí
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mě to baví hodně, ačkoli mě to taky občas nasere, třeba když kosim zombíky mačetou, padaj po desítkách a mezi nima se objeví ten vybuchující hajzl a šlus. I když mám už zdraví 3x vylepšený, stejně sem tuhej.
Malý náměstíčko, pár zombíků.. tak jedem.. :twisted:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

/edit - ty savy a checkpointy, to je fakt na přesdržku. Ukončil sem hru v druhym městě, a po loadu se objevim v prvnim, na tom nejvzdálenějším místě od vchodu do druhýho města. wtf kurva :crazy:
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Ne, nechtěl bych mít za 2 hodiny dohráno. Jen jsem se ptal jaké dojmy na vás hra dělá, vesměs koukám dobré a to je dobře, prostředí se v rámci možností tedy mění a zrůdičky také. Jsou tam něco jako bossové? Díky, jsem jen zvědavý a až bude hra levnější, tak pořídím. Jistě to má své mouchy, ale to má každá hra...
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Já jsem v 80% a zatím jsem potkal jednoho takového Bosse, ale ten se pak začne objevovat v dalším městě ve větším počtu, takže vyložene unikátní asi nejsou. Byl to prostě jen velkej zombík, ale říkám, v další části hry tam byl znovu jako vedlejší ukol ve měste.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Nasel nekdo nejakou zbran co mela vetsi dmg nez cca 250 ? hru sem dohral ale nejak sem uplne minul ,jak tu nekdo zminoval mec s 800dmg.... :?
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

no ja sem po upgdadech na lvl 22 vymacknul z krumpace asi 400dmg :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

treba brokovnice ma hned od zacatku asi 1586dmg, nebo tak nejak
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

jo to ma ale je skoro nepouzitelna :)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Postupně s levelema přibejvá i damage. Mám u zbraní dmg průměrně 700, po upgradu mám jakejsi srp i s 1100 dmg.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Na brokovnici sem zapomel,tu sem nasel,ale ze sem sel jen po hlavni pribehove lince,tak sem to dohral na nejakem 12-14lvl.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak za poslední dva dny nahráno 16 hodin v co-opu s kamarádem :-D

A o víkendu pokračujeme. Opravdu pecka, děláme všechny sidequesty, challenge, main questy společně.
Zatím nejlepší zbraň co mám je orange katana s DMG kolem 450. Ale rád občas používám i střelný zbraně, maj dobrej feel a dávat headshoty je sranda.
Ten challenge pro Jeffreyho s rozsekáváním zombies vejpůl sekerou je těžkej jak sviň, ani na 10 pokusů jsme ho zatím nedali.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Hromový kladivo :)
Obrázek
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

To je pěkný humus ty screeny, takový to divný rozostření nebo co to je... dá se to vypnout?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

wtf jak je ta první část, slums, super, tak ta druhá, old town, je ještě lepší ? Lepší questy, krásnější prostředí..techland se fakt pochlapil. Ty questy fanzone nebo magic fortress byly moc kvalitní.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mám nahráno 45h a nejsem na konci, mám asi 85%. Starý město vypadá skvěle a připomíná mi Itálii :mrgreen:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jojo, je to takový krásný evropsko-turecký město :)
Já mám nějakých 35 hodin, completed 80% total a 53% story. Je cool že jak jsme první část hráli v co-opu, tak jsem si zvykl že když mě sejmou tak mě kamarád vyléčí, teď jak hraju old town v singlu tak najednou musím být o dost opatrnější, ikdyž už volatiles dávám na dvě rány, tak když se jich sejde víc tak se stejně můžu jít klouzat :) a je potřeba zdrhat, nebo aspoň hodit UV flares.

RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Přehnaná sebedůvěra mě taky už párkrát zabila. Normální zombíky kosim klidně po čtyřech jednim švihem mačetou, ale v noci se na mě sesypali a nestačil sem se ohánět a nebo zdrhnout.
Tak dohráno v čase 48h. Konec mě pěkně nasral, stupidní quicktime event, mačkat wasd jak vocas, místo nějakýho gradujícího boje s výbuchy, stíháním Raise a podobně. :angry2:

Ukřižovanej :twisted:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“