Jinak MFAA funguje bez problemu, ale na 60FPS GTX970 nestaci.Pri jezdeni mestem mam kolem 50Fps na GTX970 1500/8000 vse max.
Chtelo by to tu 980TI
Moderátor: Baneshee

Max detaily + 4xMFAARaZZoR píše:Dejte někdo pár screenů na max detaily.

Zkus vyjet mimo město někam do lesaHEAD píše:Se mi zda, ze nejlepsi AA je FXAA.Nezere vykon a vyhlazuje jako 4x MSAA
Jinak MFAA funguje bez problemu, ale na 60FPS GTX970 nestaci.Pri jezdeni mestem mam kolem 50Fps na GTX970 1500/8000 vse max.
Chtelo by to tu 980TI

Já to již vyřešil - stačí zapnout vsync a je po problému...Marek4 píše:nevite jestli uz resi to sekani mysi v menu a pri pohybu na mape ?

Můžeš hrát i na 2jádru i3 a budeš na tom líp než s 8jádrem od AMDMeridius píše:Bože...když to tady čtu, tak se nedivím, že si lidi kupujou konzole....A když vidím, že to chce opravdu 4jádro od Intelu za bratru 5,5k....Uff...kam jsme se to dostali....

sorry za blbou otázku, ale ovladače pro GTA5 máš?PKBO píše:Chmmm, tak na sestavě z podpisu jen s R9 290 nic moc, s 2x MSAA a FXAA 1920x1080 dropy klidně na 22 FPS při honičkách ve městě. Jsem zvědavej na 980..

V menu i ve hře. V control panels jsem nic nenastavoval. Half vsync mod nemám zapnutý. Stačí když v nastavení vsync vypnu a ihned zapnu a už to běží 60 fps a ne 30.Eddward píše:po zapnuti v menu alebo aj v hre bezi 30fps ?
nemas nastavene half vsync ?