tak to vubec fesacku! V Riddickovi uplne obycejny textury sten(me to znechutlo celou hru). Doom, ten je komplet vymakanej a vybornej!Dawe111 píše:Těžko říci, jestli nemáš v pořádku zrak, chápání, nebo grafiku, ale Riddick byl od Doom3 graficky lepší o 1000% i když jede na stejném enginu a ubohost typu HL2 se s ním a jeho kvalitami vůbec nedá srovnávat.Demon píše:Dohráno !!!
Graficky na stejný úrovni jako Doom3 a Half-Life 2,ale hratelností mě Riddick
chytnul o něco víc než Half-Life 2 ( Doom 3 byla nuda ).
The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay
Moderátor: Baneshee
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Můj názor:AlesShi píše:tak to vubec fesacku! V Riddickovi uplne obycejny textury sten(me to znechutlo celou hru). Doom, ten je komplet vymakanej a vybornej!Dawe111 píše: Těžko říci, jestli nemáš v pořádku zrak, chápání, nebo grafiku, ale Riddick byl od Doom3 graficky lepší o 1000% i když jede na stejném enginu a ubohost typu HL2 se s ním a jeho kvalitami vůbec nedá srovnávat.
Chronicles of Riddick je výborná hra s perfektní atmosférou, kterých dnes už opravdu moc není. A grafika byla na svou dobu také velice solidní. Doom 3 byl proti tomu skutečně nuda (datadisk nevyjímaje). V ID software by potřebovali vyměnit designery. Co dokázalo uchvátit v roce 1993, dnes už mnohé neuchvátí...
show must go on..
- J X P
- Středně pokročilý

- kotas
- Středně pokročilý

Taky do toho nechci kecat, ale RIDDICKa jsem dohral trikrat, proste bozi hra a atmosfera!! Graficky engine taky super, kam se hrabe nejaky DOOM3, proste blbost
Ale to uz je do OT!
Ale to uz je do OT!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jukob
- Nováček

Mna ten Riddick tiez fakt nadchol, ale vzhladom nato, ze som ho mal a hral asi pred pol rokom, si z toho uz moc nepametam...
Iba viem, ze som sa zasekol niekde pre koncom hry v nejakych sachtach kdesi v podzemi a nedokoncil som tu hru...
Ale inak to bola fakt haluz, hlavne to vazenske prostredie sa mi pacilo
Iba viem, ze som sa zasekol niekde pre koncom hry v nejakych sachtach kdesi v podzemi a nedokoncil som tu hru...
Ale inak to bola fakt haluz, hlavne to vazenske prostredie sa mi pacilo
In love with trance
- kotas
- Středně pokročilý

No i kdyz Doom3 patri mezi nekolik desitek mych originalek, jednoznacne je lepsi Riddick.. A to z toho duvodu, ze film Chronicles Of Riddick jsem videl nejmene 5x a je to jeden z mych nejlepsich filmu 
Naposledy upravil(a) kotas dne úte 17. dub 2007, 22:26, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- snapcase
- Začátečník

a nezabudajte na skvelu hudbu. v CoR:EFBB je ten lajt motiv uzasny. do dnes si ho pamatam...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪
- PavelD
- Začátečník

-
- kotas
- Středně pokročilý

Tak jsem tuhle božáckou hru dohrál už na potřetí
Nevíte někdo jestli se nechystá pokračování? Tahle hra je jedna z mých nejlepších her a i napotřetí jsem si skvěle užíval
Prostě ve Starbreeze Studios jsou machři - třeba takové ENCLAVE je taky šupa, ale na RIDDICKA to nemá

Nevíte někdo jestli se nechystá pokračování? Tahle hra je jedna z mých nejlepších her a i napotřetí jsem si skvěle užíval
Prostě ve Starbreeze Studios jsou machři - třeba takové ENCLAVE je taky šupa, ale na RIDDICKA to nemá

- Hijacker933
- Začátečník

doom 3 je skvela hra,špiněj ji jen ti ,kteri se neumeli vzit do jeho atmosfery,ona to totiz neni jen rubacka,obzvlast na nightmare dostava uplne jiny rozmery. Jinak riddick ma lepsi grafiku, ostrejsi textury,shadery a hl2 je graficky zastaralej v porovnani s Doomem a Riddickem,kdo to nevidel tenkrat tak to vidi ted 
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Dr.Evil
- Začátečník

Ja myslim ze je to normalni... proste si vyslechnes ten rozhovor a oni te soupnou zpatky do cely, ze ktery pak stejne zas utecesPavelD píše:mám problem po bytvě s abotem v jeho bytě mi zčerná obraz a slyším jen rozhovor čím to může být
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
hmm...nejaky problemy s grafikou..si pamatam, ze mi to kedysi tiez hra robila, ked so mal prilis pretaktovanu VGA...PavelD píše:mám problem po bytvě s abotem v jeho bytě mi zčerná obraz a slyším jen rozhovor čím to může být
skus ju ju dat na default, pripadne restartnut hru...skusit ine drivery, dat patch
2kotas: tazko povedat ci bude pokracovanie, ale asi nie...vzladom k vysokej SW kriminalite
co je dost skoda...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- ondas.84
- Nováček

-
pomoc
cau. Potrebuju poradit. V lelelu, kde uz jsem v podzemi tech dolu a skacou tam takovy podivny potvory jsem dosel k vrtaku, kde jsem mel nejdriv najit a zapojit zdroj energie - t se mi podarilo, ale ted ho mam nastartovat. Nevim kam a jak dal.... poradi nekdo?
- snapcase
- Začátečník

Re: The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay
neviem, ci je to presne tento level, ale cele walkthrough najdes na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=LeZE6Q0B ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=LeZE6Q0B ... re=related
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪