PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Ta rez je fakt pěkná .. jediný co mi na tom vadí, je ta základovka ... nějak se mi pod tu rez nehodí ... možná to bude okem ;-))
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- ElCon
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nenene Hlavně nikomu neříkej jak si tu rez udělal pač by si pak mohl někdo myslet že jsem to okopíroval
Zatim si ponech své tajemství Stoobi...až do hrobu
Zatim si ponech své tajemství Stoobi...až do hrobu
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- ElCon
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Hmm, to je docela škoda ... vidět postup a něčemu novýmu a užitečnýmu se přiučit je podle mě lepší ...XPM píše:Fotky postnu až to bude hotový, zatím pls neprozrazovat!!
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
No dobře tak si to nechte ;-) !!!!!!!!!!!! (zasekává se mi vykřičník .. já vim)Stoobi píše:No počkej, XPM, ty chceš popírat ty SZ, ve kterých mě prosíš o postup???
nn, to je samozřejmě jen sranda, XPM nic nepsal...
A jinak tutorialek nebude, nechám si to pro sebe...nemusíte taky vědět všechno... 8-)
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: brm brm brm
Já se ničemu přiučovat nemusím Já vím jak udělat rez, vím všechno (joke..všechno ví jen Klaus a co neví na to má Langera)Nox.lbc píše:něčemu novýmu a užitečnýmu se přiučit je podle mě lepší ...
2Stoobi: ROFL ja ti dam SZ
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Kherberoz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Masid
- Začátečník
To byl můj nápad . Ale ono to na kejsu stejně nejde. Teda de ale blbě protoze ty plechy mají většinou povrchovou úpravu a to neš zrezaví, to je věčnost. A nebo to trochu polít kyselinou a pak to pude rychlejKherberoz píše:jak tak vidím jak se tu poslední dobou řeší ty problémy s tou rzí
není nejlepší to nechat zreznout přirozeno cestou ?
stačí to nechat pár dní venku a je to ... (jako s mojí sekyrkou )
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kherberoz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
já vím že to není ideální ale nebyla by s tím žádná práce ale ještě jsem neviděl že by to někdo použil ...Stoobi píše:nj, to je sice možnost, ale:Kherberoz píše:...
1) funguje to jen na holém železe
2) ne jen tam, kde potřebuješ/chceš
3) a co plast? Tam se to hodí taky...
Takže to by asi nebylo nej řešení...
a co tu rez z nějakého starého železa seškrábat a ... no to je taky asi blbost
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- artaz
- Začátečník
2 stoobi: jak se dívám na tvůj obrázek pod nickem tak sem si všiml síťky před větrákem přesně takovou sem tam chtěl dát i já ale předběhl si mě no nic co už ale zajímalo by mě kde jsi takovou vzal? sháním tu samou ale nevím kde by se dala koupit když potřebuji jen cca 20*18 cm velkou. nebo si ji z něčeho vystřihl? díky za info (teda jetli to není výrobní tajemství jak s tou rzí a hodíš ho sem )
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení
Notebook: Asus A6KM-Q070
Notebook: Asus A6KM-Q070
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Není to žádná mřížka, jen síťka na mouchy. Zítra jí ještě dodělám a nafotím lépe, ale zatím bych nahodil tři fotky, aby to bylo vidět lépe.
První fotka teda předek už ze síťkou (dá se tomu říkat i mřížka...a je natažená pevně a přilepená k takovýmu kruhu, takže drží dobře...samozřejmě ještě jí trochu zamatlám rzí...další fotka je ta v avataru - jen jinej úhel. A na třetí fotce je vidět upevnění toho plechu. Z boku to vypadá docela zajimavě... Další upgrade zítra....
PS: Ten fan tam ještě není přidělanej, je jen v pozadí postavenej...
//A přidal jsem nový logo na první stránku...
První fotka teda předek už ze síťkou (dá se tomu říkat i mřížka...a je natažená pevně a přilepená k takovýmu kruhu, takže drží dobře...samozřejmě ještě jí trochu zamatlám rzí...další fotka je ta v avataru - jen jinej úhel. A na třetí fotce je vidět upevnění toho plechu. Z boku to vypadá docela zajimavě... Další upgrade zítra....
PS: Ten fan tam ještě není přidělanej, je jen v pozadí postavenej...
//A přidal jsem nový logo na první stránku...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 4. pro 2006, 19:03, celkem upraveno 2 x.
- Masid
- Začátečník
artaz píše:2 stoobi: jak se dívám na tvůj obrázek pod nickem tak sem si všiml síťky před větrákem přesně takovou sem tam chtěl dát i já ale předběhl si mě no nic co už ale zajímalo by mě kde jsi takovou vzal? sháním tu samou ale nevím kde by se dala koupit když potřebuji jen cca 20*18 cm velkou. nebo si ji z něčeho vystřihl? díky za info (teda jetli to není výrobní tajemství jak s tou rzí a hodíš ho sem )
Jestli to náhodou nebude ta sítka co se dává do oken proti muchám. Dělaji se i drátěny ty sou super. Fakt
EDIT - Tak sem to napsal asi trochu pozdě
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
Masid mod :