Viděl jsem několik videí, kde to právě řeší přes PL, jinak by mě to ani nenapadlo, byl jsem zvyklý na UV s RTX 3080.
Tady ale nemůžu najít stabilní frekvenci, ta karta se pod UV chová divně, s omezeným PL 80 funguje bez problému, tak zůstanu u toho
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Netuším, jak bych tu grafiku mohl s tou stahovací páskou udržet ve vhodné poloze. Nějak to tam nemám za co hodnověrně zavěsit. Jinak to vypadá, že nakonec budou grafiku podpírat SATA kabely, jelikož za bachyně by se dostala těsně ke konektorům.

Jj, už to vidím. Takže podvoltovat to půjde krásně, to je štěstí.radekhgt píše: ↑čtv 1. pro 2022, 11:19 Pokial prebehnes toto vlákno tak par príspevkov späť som pisal rozdiel medzi max OC a max UV. Robi to cca 10-12fps. Inak používam sice 1440p monitor ale v hrach väčšinou zapínaním DSR na 4K + DLSS. Predsa len môj CPU uz nieje top cize naráža na limit a znižuje zbytočne fps

Mno jasně, do 13.12. čekám. Původní plán byl právě Radeon, nicméně tam musí člověk dělat kompromisy, hlavně kvůli RT. Navíc DLSS je všude, zatímco FSR 2 rozhodně ne, i když do nových her to, zdá se, už cpou taky.