Poradte pekne RPG
Moderátor: Baneshee
- Slamacek
- Nováček

-
jednoznacne BG
nejlepsi rpg jsou od black isle(nebo licencovane)serie baldurs gate,fallouti.
co se mi hrozne libilo bylo shadows over riva,ale to uz ted hrat nikdo nebude,uvadim jen z nostalgie.pak velice kvalitni je KOTOR,vampire
co se mi hrozne libilo bylo shadows over riva,ale to uz ted hrat nikdo nebude,uvadim jen z nostalgie.pak velice kvalitni je KOTOR,vampire
- jsykora
- Nováček

-
- Slamacek
- Nováček

-
- jsykora
- Nováček

-
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli on ho četl, ale ty si zjisti, co znamená "aka"... Ten, kdo je mimo, jsi tu ty.jsykora píše:to Slamacek
čet's ten thread od začátku?
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- shadow
- Středně pokročilý

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Skeeter
- Začátečník

- Rajče
- Mírně pokročilý

- Logue
- Začátečník

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj ono si staci precist zbyek toho threaduNoTHX píše:aka znamená also known as (aka alias)shadow píše:aka znamená anglicky alias .![]()
![]()
2Rajče: přesně... já už bych tu tématiku (akčního) RPG nevytahoval, nebo bych už tu musel fakt někoho přizabít
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj poznam,neco jsem o tom tady cetl,muze to byt zajimaveLogue píše:A Sudeky poznate ?
Teraz niekedy to vraj vyslo na PC a ale ja som nasiel len jedinu recenziu na Doupe.cz
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Kino
- Začátečník

ak RPG tak len MMORPG
AI rozhodne nezasupluje "role play"
btw 2 moje najoblubenejsie single RPG som po prvom ochutnani odinstaloval s pocitom "WTF????" a vratil k nim az v casoch najvacsej nudy
nasledne dohral niekolko krat po sebe(fallout, gothic)
AI rozhodne nezasupluje "role play"
btw 2 moje najoblubenejsie single RPG som po prvom ochutnani odinstaloval s pocitom "WTF????" a vratil k nim az v casoch najvacsej nudy
nasledne dohral niekolko krat po sebe(fallout, gothic)
GA 7-VA VIA KT 400, Athlon XP 2000+(2600+,2ghz), 768 MB RAM(333mhz), MSI NX 6600 VTD128 diamond, Maxtor 7200rpm 80gb,dvd rw Pioneer 110, cdrom Teac 52x, Fortron 350W
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdybych mel skusit onlinovku tak jedine Star Wars : Galaxies,nic jineho me vic nelaka:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Logue
- Začátečník

- Shack
- Začátečník

Tak to musis asi cakat na TES: Oblivion ked chces mat nabusenu grafiku.smates píše:Ja jsem ale do prvniho postu psal ze chci neco novejsiho a ze je to 2x narocnejsi na hardware mi nevadi.Nerikam ze to musi mit grafiku jako HL2.Koukal jsem se na obrazky zshadow píše: To je těžké někomu vysvětlovat, a to především lidem, které měří hry především nebo dokonce výlučně jen podle grafiky.
Přitom Wizardry VIII mají pěknou, stylovou grafiku.. u grafiky jde především o design, a ne o množství různých efektů, které jsou možná "cool", ale hra je díky nim 2x více náročná na hardware...
Wizard VIII a je to hnus,jinak to muze byt dobra hra,netvrdim opak.
Inac ja som najradsej hraval M&M seriu ale tam nemas tu grafiku ale RPG je to bombove a chytlave aj ked IX sa mi uz moc nepacila a original mi stoji zabaleny v polici.
XBOX360
- skinca
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor