Tak tohle mi uz fakt nedalo,krizovka píše:No to je supr.Jak je tady všichni pochvalovali tak jsem si je včera objednal.A těd tady čtu toto.BOMBA\\edit Gr8 Vivec: už to píšu podruhý, co čekáte od fanu za 150kč?! já bejt váma sem rád že někdo vůbec takový vyrábí, jestli chcete aby vydržel víc let tak si pořiďte papst, noctu a pod a nebrečte tu!Aigor píše:Tak nevim kde je chyba, ale sam jsem se pred casem rozhod pro xilence a cca po pul roce vsechny 3 zacaly docela neprijemne bzucet![]()
Zacinam hledat znovu..
za prvy neplacu - jen jsem konstatoval, bez ohledu na cenu neberu jako normalni, kdyz po 5-6 mesicich se z tichyho ventilatoru stane cirkularka.
za druhy jsem svoji chybu uznal a ty fany hodil po psovi, je asi jasny, ze kvuli par stovkam nebudu opruzovat s reklamaci
a za treti, toci me jak jsou vsichni najednou chytri. Pro ty co maji kratkou pamet doporucuju zalistovat v tomhle dredu na zacatek, jak se vsichni nad Xilencema rozplyvali, takze si podobny rozumy nechejte od cesty.
Napsal jsem to jen jako varovani pro ostatni, nic vic, nic min!
Az se za cas ozve dalsi takovej zoufalec treba s ted vychvalovanyma Nexusama,... doufam ze se zas najde nekdo chytrej, kdo se mu vysmeje co by za 300,- cekal