Projekt: Metal Mod by Czumaczech

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Ten vrch už vypadá lépe :thumbsup: možná bych to oblepil na více místech case
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Diky XPM, konecne alespon malinkata pochvala...no zacina se mi v hlave rysovat malej napad a ve spojeni se Stoobiho poznamkou o nastrikani toho predniho pruhu na cerno by to mohlo bejt jeste lepsi...
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

JJ, jak psal Stoobi, aby si ten panel nějak oddělil, a tys to udělal, vypadá to mnohem líp. Ale ještě bys mohl koupit ty knoflíky na ty potenciometry. V GME maj krásný, černý i stříbrný, zlatý atd., můžu ti poslat katalog s obrázkama.
Ten pás na předku se mi taky nelíbí.
Jinak si myslim že to neni zas tak špatný, rozhodně ne tak jak někteří píšou. Na přetaktování jsou mnohem horší kousky...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

kdyby to stříbrný bylo nahoře vkuse a ne okousaný (aspoň se mi to tak zdá) a ten přední pás byl pryč, tak bys mohl už dělat vnitřek, protože vnějšek by byl relativně hotovej. jinak takovýdle okno se mi líbí. dal bych tak 4,5/10
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

Nemůžu nereagovat na příspěvky typu "ty to máš na hovno a já sem lepší". Něco takovýho si může dovolit napsat jedině Stoobi (protože na to má) ale ten to neudělá právě proto. Konec OT.
Fakt je že můj vkus to neni ono ale mě se nelíbí ani můj Case takže tak. Ta fólie v předu na záslepkách vypadá zubatá-Možná by pomohlo nalepit ji tak aby na sebe ty proužky navazovali. Mápad a zpracování je 7/10. Můj celkovej dojem 5-6/10.
Rosi: Výrobu čehokoliv z domácích zásob znám moc dobře. Sem schopnej dělat "z hovna bič". Všechno nejlíp zadarmo a na koleně:))
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

nechci moc kritizovat ale je to docela sux ale proti gustu zadny .... žze :) chudak Chieftec
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Michrex píše:nechci moc kritizovat ale je to docela sux ale proti gustu zadny .... žze :) chudak Chieftec
Jakej Chieftec?! Tohle Chief neni...coz ty urcite vis:)
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Ja bych rekl ze myslel toho chiefa ktereho si modoval :razz: :lol:
//Woyta Myslis toho co byl na Pretaktovani.cz? Tak to byl fakt chudacek. Takovej osklivej majak a ...
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Tak k tomu bych se s dovolenim opet vyjadril...uz sem to sice psal, ale jakmile to zacne nekdo urazet, napisu to znova!
Ten Chieftec byl 1) v zaruce - nechtel sem o ni prijit... 2) neni muj, je taty, takze nemuzu udelat vsechno co bych chtel... 3) byla to hlavne ucelna uprava kvuli chlazeni - dyt je v tom pomerne naslaplej komp...
A jinak uznavam ze by se na tom dalo udelat vic prace, ale u toho mi spis de o stabilitu a funkcnost:)
Takze Chiefa nechte prosim u ledu!
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Ja to nemyslel jako urazku :wink: jen me rozesmalo zes to nepochopil, protoze sousedovic chiefa asi nemyslel.A kdyz tahle bedna neni chief coz si myslim ze kazdy vi tak asi tebhle nemyslel ne?? :wink: Hlavne si to neber jako urazku :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

Ale joooo, jde tooo:) Tak tech 7/10... Neces treba perforovat to plexi okolo toho vetraku na sikmo??? Avus Papuchus
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

2Radeon9550: Ne ja to nebral jako urazku...jenom nechci abyste toho Chiefa nejak hodnotili-je to uplne jina kapitola...
Spis sem myslel ze Michrex myslel tuhle bednu Chieftekem...
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Radeon9550 píše:Ja bych rekl ze myslel toho chiefa ktereho si modoval :razz: :lol:
//Woyta Myslis toho co byl na Pretaktovani.cz? Tak to byl fakt chudacek. Takovej osklivej majak a ...
jj to je ono vim ze tohle co jsi delal ted neni Chieftec :lol:
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Tak aby mi to tady neumrelo... Komp ted musi bezet jako zaskok za domaci erarni pocitadlo, kterymu odesla deska...takze az se vrati z reklamace tak muzu pokracovat...
Mezitim se budu venovat mysce, klavesnici a chci zkusit udelat i podlozku pod mys v tomhle stylu...mysku uz mam, az bude cas tak hodim fotky...
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Tak sem stihnul jeste vyfotit mysku...samozrejme je v ni vymenena LEDka, takze sviti zelene:)
Obrázek
Obrázek
btw vsimnete si, ze konektor je nabarvenej na stribrno-to sou i vsechny ostatni konektory v celym kompu (ale asi si toho nikdo nevsimnul...)
Ted musim vymyslet tu podlozku pod mys a nasetrit na nakou cernou klavesnici, kterou bych potom dodelal do myho Metal stylu:)))
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

já bych na toto všechno rád zareagoval... řeknu ti, že na to Z ČEHO si to dělal (hnusná zažloutlá bedna) a většina věcí home-made tak je to fakt schopný... okno se mi líbí, po přidání té "plechové fólie" to začalo vypadat k světu, akorát ten pruh na přední straně (co ti dost lidí zkritizovalo) mi tam taky nesedí... je to tím, že je širší a vyšší než ty ostatní a působí tam takovou dominantu... teď mě napadá, že bych si možná udělal šablonu toho písmena "M" co máš na zadní bočnici a buď obstříknout všechno okolo černě (zbyde stříbrný "M" - což se mi zdá asi lepší) a nebo udělat šablonu opačnou a stříknout jenom to "M" na černo... jinak ten panel nahoře působí o 200% líp než to bylo předtím bez "kovové fólie"! je dobře že si neusl na vavřínech a jestli můžu hodnotit (doma mám obyč bednu s průhlednou bočnicí a katodou, takže su lama a oceňuju tvoji odvahu sem dát projekt... kritika je občas potřeba, ale ne stylu "běž s takovým šitem doprdele")

celkově dávám 6/10
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

btw. tý koncovky na myšce jsem si všiml a jinak se mi vcelku líbí... ale myslim, že je škoda techniky, kterou si použil na to "M"... myslim, že šablona by byla lepší než od ruky(těžko říct, jestli by takový malý logo šlo líp vystřihnout), ale dneska se ti klepala míň :wink: (než když si psal popisky na ten horní panel) :-D
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
drozi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drozi »

To ,,M" neni uplně rovný jak dyby bylo vytištěný, a to je v pohodě!(možná to byl záměr)

Sry Stooby(ne, že tě cituju, ale psals, že se tu nemáme hádat), nechci se hadat, muj nazor pouze je, že na casemoddingu neni dobrý to, že se do toho narve moc peněz, ale, že si tu bednu někdo upraví podle SEBE, tak jak se mu to líbí a přitom do toho nemusí dávat nějaký těžký prachy.
A komu se to nelíbí, ať mi.. :P
Doufam, že to všichni chápou.
PC1:Intel Pentium D 2,8GhZ, ATI Radeon X800GT 256MB GDDR3, 1GB Kingston DDR 533MhZ RAM.
PC2: Celeron(tualatin) 1,1GHz@1,57GHz, nVIDIA TNT2RIVA m 64. Soltek 65EP-T
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Barva se ti casem z mysi sloupne. Mam mys potazenou kuzi (samodomo) a jeste nabarvenou. Kuze drzi skvele ale barva leze docela doulu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

drozi píše:To ,,M" neni uplně rovný jak dyby bylo vytištěný, a to je v pohodě!(možná to byl záměr)

Sry Stooby(ne, že tě cituju, ale psals, že se tu nemáme hádat), nechci se hadat, muj nazor pouze je, že na casemoddingu neni dobrý to, že se do toho narve moc peněz, ale, že si tu bednu někdo upraví podle SEBE, tak jak se mu to líbí a přitom do toho nemusí dávat nějaký těžký prachy.
A komu se to nelíbí, ať mi.. :P
Doufam, že to všichni chápou.
Už se to začíná přehánět s OT, ale proč ne, 3,4 posty nikoho nezabijou :roll:

Takže, pokud to člověk dělá jen pro sebe, a nezajímá ho názor druhých, tak si to přece může nechat pro sebe a nemusí to sem/na net dávat... Ale, když už se chce člověk ukázat se svým výtvorem, tak musí počítat s kritikou, takže nevím, proč se vzteká, že se to tady někomu nelíbí. Tahle kritika je tu od toho, aby se člověk vyvaroval stejných chyb při další práci.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“