AMD Athlon 64 X2 nekvalitní heatspreader?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

filda2003 píše:
Tywe...co si s nim delal ???? :-D ... Ne, radsi se neptam...mas tam nejakou tmavou skvrnku ;-) ... si ho stihl odpalit, ci co?
to není skvrna, i když to tak na fotce vypadá, ale jakási "lepidlo", co je tam nalité..
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

čím si to delal omg?kladivem? jeste tam na tom obrazku je videt jako kdyby u tech kondiky bylo neco cernyho....

btw to je fakt hruza....já jsem to obrezal ziletkou a nikdo by nepoznal ze jsem s tim neco delal....ani skrabanecek....
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Highlander píše:jsem s tim neco delal....ani skrabanecek....
v mém případě také ne, musíš si uvědomit, že to je několikrát zvětšeno a neupraveno, kdybych vyfotil "očištěné jádro" o zbytky té gumy kolem, vypadá to zcela jinak ;-)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

radekhulan píše:
v mém případě také ne, musíš si uvědomit, že to je několikrát zvětšeno a neupraveno, kdybych vyfotil "očištěné jádro" o zbytky té gumy kolem, vypadá to zcela jinak ;-)
no me spis jde o ty skrabance na okrajich pcb toho procaku....jako vliv na funkci to asi zadnou nema..ale je to peknej humus....kdyby jsi to chtel nalepit zpatky ten IHS a reklamovat tak to se ti uz asi moc nepodari aby to nepoznali..
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Highlander píše:no me spis jde o ty skrabance na okrajich pcb toho procaku....jako vliv na funkci to asi zadnou nema..ale je to peknej humus....kdyby jsi to chtel nalepit zpatky ten IHS a reklamovat tak to se ti uz asi moc nepodari aby to nepoznali..
Vzhledem k tomu, že to je koupené v CC.cz a CC.cz asi čte můj web, reklamace nepřipadá do úvahy..
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

radekhulan píše:
Highlander píše:no me spis jde o ty skrabance na okrajich pcb toho procaku....jako vliv na funkci to asi zadnou nema..ale je to peknej humus....kdyby jsi to chtel nalepit zpatky ten IHS a reklamovat tak to se ti uz asi moc nepodari aby to nepoznali..
Vzhledem k tomu, že to je koupené v CC.cz a CC.cz asi čte můj web, reklamace nepřipadá do úvahy..
jo no jasny...chapu.. :) pak nahod nejaky vysledky....já jsem tedka kuchnul jednu 4800+ a OC se zvetsilo jenom o 100 mhz :( takze docela nic moc ..
filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

radekhulan píše:
Proc si vlastne nefotil ocistene jadro?? Vypadalo by to lip...
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

filda2003 píše:Proc si vlastne nefotil ocistene jadro?? Vypadalo by to lip...
asi aby kazdy videl co je tam za sracka (ta pasta) :lol:
ale mohol odfotit aj ocistene jadro :wink:
AMD Ryzen 7 7800X3D+ARCTIC Liquid Freezer II 360, ASUS ROG STRIX B650E-E, Kingston FURY 64GB 6000 MHz CL36, XFX MERC 310 Radeon RX 7900XTX, KINGSTON KC3000 NVMe 2TB + Samsung 970 EVO 500GB + KINGSTON SATA 480GB, Fractal Meshify 2, EVGA 1000W GQ, GIGABYTE AORUS FI32Q
filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

kvoco píše:asi aby kazdy videl co je tam za sracka (ta pasta) :lol:
ale mohol odfotit aj ocistene jadro :wink:
To neni pasta, ale nejaka hmota, co tam nema co delat
njn...mohl to vyfotit...treba se polepsi a priste to vyfoti
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Ja to rezal ziletkou (tupou jak prase) a dilo vypada takto: Jenom jak tam je ten cerny stitek sem asi trochu pririznul, pac tam jde videt castecne med. :wink:

Obrázek
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

filda2003 píše:To neni pasta, ale nejaka hmota, co tam nema co delat
jo to je typicky, vyrobci urcite do hardwaru davaji spousty veci co tam nemaji co delat...
filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

presscott píše:Ja to rezal ziletkou (tupou jak prase) a dilo vypada takto: Jenom jak tam je ten cerny stitek sem asi trochu pririznul, pac tam jde videt castecne med. :wink:
Jak to myslis s tou medi?? jako ze si rizl do IHS ?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

filda2003 píše:
presscott píše:Ja to rezal ziletkou (tupou jak prase) a dilo vypada takto: Jenom jak tam je ten cerny stitek sem asi trochu pririznul, pac tam jde videt castecne med. :wink:
Jak to myslis s tou medi?? jako ze si rizl do IHS ?
ne rizl primo do PCB procaku :lol: ....se podivej na okousanou X2 co semka hodil Radek hulan....tam to med vidis taky..
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mimochodem, co je ten "černý pásek" na straně? Nemyslím tu gumu, ale cca 15mm x 5mm pásek..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Highlander> vsechny tvoje prispevky zde jsou VYMYSLY a lzi! Zadny procesor nejde predelat "pripajenim" jak ty rikas kondiku, protoze to za prve nejsou kondiky ale rezistory a za druhe kdyby to slo a fungovalo by ti to byl bys mozna bohatsi nez Gates" a to s tim naked je taky lez a tvoje vysledky podvrh s ZADNYM VODNIKEM se mistri oboru na xs foru nedostali s dualcore byt NAKED na frekvence jako ty, to lze pouze a jen s Vapochillem, vsechno sis vymyslel a lzes...
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

radekhulan píše:Mimochodem, co je ten "černý pásek" na straně? Nemyslím tu gumu, ale cca 15mm x 5mm pásek..
To bude neco jako u athlonu XP...tam na tom stitku bylo napsane seriove cislo, typ..atd..to co ted byva vyrazene na IHS. Ale netusim, proc ho tam stale davaji. Mozna pro jejich lepsi orientaci pri prilepovani HS nebo tak neco.
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

OBR píše:
Palec123 píše:presscott mel jsi pravdu, na takove dementni prispevky nema cenu reagovat... Hold mi to nedalo :)

Uz se tesim az prijde Radek a thread je ukonce sveho ziti :lock:

No snad si da rict a reagovat nebude, protoze proste a jednoduse dutou hlavu nepotopis co obre :P
Omlouvam se moderatorum..
kde neni argumet je ubohost ze... :roll:
No podivej soukromy zpravy si muzes odpustit.... Tam si pis co chces, protoze pokud mas pravdu ty a ja se mylim, dokaz to tady a vsem a ne jen mne.
OBR píše:jde videt ze jsi nejapny blb jeste vetsi, protoze neumis cist kamo, on tvrdi ze TO UDELAL a ze ze semprona 2800+ udelal pajenim 3100+ nebo tak nejak, takze nejdrive cti a pak pis ty NULO!
Muzes mi prosim te hodit odkaz na takoveto Highlanderovo prohlaseni.
Sam Highlander k tomu bude jiste taky co rict..
OBR píše:A za druhe ano NAKED cpu pujde lepe taktovat ale ne s vodnikem na 3400MHz!
Mas dukaz? Highlander ukazal obrazek, ted bys mel s necim prijit ty a ne jen s hloupymi urazkami..
OBR píše:To je smesne, jestli umis anglicky coz pochybuji jelikoz ti je 12let tak si precti tredy o OC na XS.COM foru
A nezavid Crossfire chudaku...
Cist anglicky umim, 12 let uz mi prosim bylo a je tomu jarku uz nekolik peknaych let zpet. Zajimalo by me, zceho jste vypozoroval, ze vam Crossfire zavidim :)

Jenom dodam, ze me velice pobavili vase popisy obrazku

Tesim se na vase odpovedi :roll:
OBR píše:Takto vypadá Crossfire, uvnitř skříně Chieftec, dole Audigy X-FI, na procesoru Big Typhoon - nejlepší chladič co existuje.
No proste rofl nejlepsi chladic co existuje... To ti tak mozna uveri petilety internetovy surfer
OBR píše:Deska DFI CXF3200 - takovou nikdy ten chudák (zadlužený, dlužník) Hulán mít nebude...
Asus X1900 Crossfire - na to Hulán také nemá, chudáček.
Nejste tak nahodou vy ten dvanactilety, kteremu tohle koupili rodice :roll:
Protoze podle vaseho stylu by na vas ten vek sedel.. :oha:
filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

OBR píše:jde videt ze jsi nejapny blb jeste vetsi, protoze neumis cist kamo, on tvrdi ze TO UDELAL a ze ze semprona 2800+ udelal pajenim 3100+ nebo tak nejak, takze nejdrive cti a pak pis ty NULO! A za druhe ano NAKED cpu pujde lepe taktovat ale ne s vodnikem na 3400MHz! To je smesne, jestli umis anglicky coz pochybuji jelikoz ti je 12let tak si precti tredy o OC na XS.COM foru...
A nezavid Crossfire chudaku...
1. nehadejte se...nestoji to za to
2. opravdu jsou to kondenzatory .... chodim na SPŠE a myslim, ze dovedu rozpoznat kondenzatorove pole
3. psal, ze je to homemade vodnik...co treba brat to v uvahu, ze to neni takovy smejd jako ThermalTake Big water atd...

btw...aspirujes na oceneni "zluta karta" ... sotva si sem prisel, uz tady vsem nadavas :wink:
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

To OBR:
jestli chces videt ten procák pretaktovanej na vlastni OČI tak bude vystaven celý počítač přiští pololeti na SPŠE Brno, budu delat na to téma maturitni práci atd ,takže pokud máš takovej koplex a zavidis mě tak se muzes jit podivat!(jinak ta X2 není z normálního obchodu samozřejmě,byla vybirana z asi 250 kusů procesorů).

Já se tomudle musím jenom smát protoze se opakuje historie před 3 lety když jsem sehnal procesor Athlon 2600 XP-M a dostal ho na 3000 mhz pouze s vodníkem a takovejch jako jsi ty co neveřili,že jsem se na takovou frekvenci dostal bylo hodne.....až ten počitač videli přetaktovany na vlastní oči tak jim padla huba...

btw k tomu sempronu,mám technickou dokumentaci AMD k Sempronu do 754 a modely se od sebe opravdu liší jenom zapojením a počtem těch kondenzátorů...
Na tohle téma u nás ve škole jeden kluk delal práve maturitni práci s mojim zkousenim a pomoci a cela technická dokumentace je na škole...
Opravdu se povedlo udělat z 2800+>>3100+ semprona,pokud neveřís mužes prijet do Brna a mrknout se na to :wink:

To ALL: je pravda ze s Radkem Hulanem se dá normalne bavit na urovni,zatim co s Obrem asi moc ne....
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Kde sa da takto super oc friendly cpu zohnat ? :o tych 250 ks cpu je riadna kopa chcel by som vidiet toho blazna co by ich vsetky po jednom otestoval :) Ak by bola moznost nejaky super mega wow oc friendly cpu zohnat kolko by to asi stalo :wink:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“