Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Multisampling je vyhlazovani hran, filtrovani muze byt napriklad biliniarni, triliniarni, anisotropni a kvalitu textur ovlivnuje prave to filtrovani, aniso zvysuje kvalitu textur v dalce.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak tak, SagiCZ, myslíš špatně, multisampling je jenom jinej název pro AntiAliasing.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

tak diky za vysvetleni... v tom pripade me teda grafika hry dost zklamala.. vsechno na max.. fps pres stovku... to by to mohlo bejt klidne narocnejsi :-D
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

OBR píše:... hra ma nejakej FPS Lock, stejne jako predelavka z konzoli Gears Of war, uhral jsem cely ten zacatek - jak shodite ty klady a Fraps celou dobu psal 49 FPS ... ve statistice Fraps min 33, Avg 49, max 94 ... ale celou dobu hrani to jelo na tech 49 fps ... hraju na 8800 Ultra v rozliseni 1920x1200 AA4x AF16x zapnute v ovladacich, ve hre vse na MAX ...

PS. To s tim exitem je pravda, ja pouzivam Alt+F4

Sobo: DX9 a XP, je to predelavka z konzole a je to optimalizovane luxusne, aby ne grafika neni nic extrovniho (no z Xka)
Ono to celu dobu nejde na tych 49 alebo kolko fps, FRAPS ma nejake problemy s touto hrou a zrejme to vyriesi iba nova verzia FRAPSu. To cislo sa tam akokeby zasekne a nehybe sa.
Inak je grafika podla mna fantasticka, malo ktora hra v sucasnosti ponuka tak detailne zobrazene postavy v takom hojnom pocte, obrazove filtre, animacia, zvuky a prostredie tej hre dava zivot. Zatial je to asi jedina hra u ktorej mozem povedat ze je grafika taka aka bola i na prezentovanych screenshotoch.
kOsTi píše:nijak... hra je robena pre WS monitory a aj tam su este male pasy

btw: stala sa mi taka mala vtipna vecicka... mozte si to pozriet http://www.youtube.com/watch?v=zj11858rHR8
Tak chybam sa nevyhla ani PC verzia. :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

jo zvuk je vybornej.. ani sem si toho nevsim, nez sem to zacal hrat se sluchatkama :) ... prijde mi to urcite lepsi nez Crysis... jen to vyhlazovani by mohlo bejt vyraznejsi O:)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak tahle hra je masakr...ale musím říct že se tahle konzolovka na gamepadu hraje o dost líp než na klávesnici. Vyzkoušejte, uvidíte :)

Tady máte jeden screeny jak to dopadá když si někdo začně s Altairem :).

Obrázek

Obrázek

JInak tenhle bug mě rozesmál víc :) - http://www.youtube.com/watch?v=QlpdyvwG ... re=related
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

No, mě se to zase hraje mnohem líp na myši a klávesnici, to defaultní nastavení nemá chybu..akorát jsem si musel nastavit to pravý tlačítko na toggle, neustále ho držet při high-profile akcích by byl vopruz.

Jinak i přes tu repetetivnost (už jsem zachránil tak 50 občanů a vylezl na 30 věží, atd) mě to pořád tak nějak baví, plus ta grafika a animace jsou tak uchvacující..kam se hrabou 3DMarky a podobný kraviny : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

v recenzi psali, ze Multisampling se od vyssich rozliseni sam vypne a je to pravda, na 1920x1200 ta volba zmizi ... je nutne to nastavit natvrdo v driverech ...

PS. Jinak v Praze to normalne maj v Letnanech ke koupeni v anglictine ...
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

A já si říkal, proč na 1600x1200 tu volbu nemůžu ani za boha aktivovat :lol:

Jinak hra je to supr, dneska jsem sbíral vlaječky v Masyafu, našel jsem jich 11, zbývajících 9 se nějak nedaří najít :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

CZ verze až za týden (podle TG)
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem se dočkal a je to naprostá bomba,baví mě to opravdu hodně,přesně takovou hru jsem potřeboval.Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte,jak se zbavit těch širokoúhlých pruhů?Vyloženě mi nevaděj,ale kdyby tam nebyly bylo by to ještě lepší...Díky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Nezbavíš, tahle hra je prostě v několika směrech dementsky udělaná..

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Paul píše:Nezbavíš, tahle hra je prostě v několika směrech dementsky udělaná..
Ok,nevadí.To je asi to jediný co mi ne vadí,ale obešel bych se bez toho.Jinak jak jsem řekl,takovou hru jsem potřeboval.Mě vůbec nevadí jak je ten příběh podávanej,naopak....ty prostřihy laboratoř vs konec dvanáctýho století se mi líběj.Baví mě ta svoboda jednání a pohybu.Likvidace lučištníků na hradbách je bomba.Templáři jsou docela tuhý ale daj se samozřejmě porazit.Myslím,že budu taky jeden z těch,kterýmu to do stereotypu nesklouzne.Dost se mi líbí animace vykrytí a následnýho protiútoku...Jinak mám za sebou dvě vraždy (jel jsem od deseti do šesti ráno) 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ehm, u druhý vraždy mě to taky ještě hoodně bavilo.Ale když jsem zachraňoval 40týho občana, potom vylejzal na 52hou věž a odposlouchával 39týho zrádce, už to taková bomba nebyla.Ale bavilo mě to pořád, hlavně teda to běhání po městech a pak ty samotný vraždy..ty byly supr.
Jinak jsem to už dohrál, celkově bych dal 7/10, je to takový rozporuplný...místama záblesky geniality, místama zase záblesky retardace vývojářů.Každopádně příběh docela zajímavej, hlavně když se pak člověk dostane do všech 3 počítačů v tý laboratoři, a na sequel se docela těším..snad se poučej z chyb, který tady nasekali.
Ještě se mi líbily ty proslovy těch obětí, občas tam byly položený zajímavý otázky..

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já uvidim,no.Mě tyhle hry s otevřenym herním světem berou.Já po těch městech ani moc neběhám,jen se procházím...teda pokud nesejmu stráže otravující nějakýho nebožáka-pak buď bitka nebo útěk.Takhle jsem hrál i Oblivion,že jsem po městech neběhal,ale chodil,jako v reálu.A mnohdy si člověk všimne takovejch maličkostí který vývojáři zakomponovali do hry a doufali,že si jich hráč všimne...může to zevšednět,četl jsem to už na několika místech že postup je vždycky stejnej,tak uvidim,jak říkám,včera jsem odpravil toho obchodníka s lidmi v Jeruzalémě,dojel do Masyafu a savnul,takže zatím mi to přijde pestrý.Ale pořád tvrdím že je to poměrně ojedinělej nápad-hlavně to prostředí,kde se to odehravá a design těch měst je mnohdy dechberoucí.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Při procházení měst mě zezačátku bavilo sledovat jen tak ruch atd. ale dost mě otravovali ti podnapilí jedinci jak do Vás strkali, nebo ty žebrající ženštiny, kterých se jen tak nezbavíte pokud nechcete nechtěnou pozornost :) To mě rozčilovalo že jsem si říkal jak rád bych je probodl :-D
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Taky můžeš, žádnej trest za to není.Když mi už desátá ženská za sebou říkala, že je chudá nemocná a hladová, a pak po mě hodila šutr když jsem lezl po budově, tak jsem měl fakt chuť jí probodnout.A o těch opilcích ani nemluvě, kvůli nim jsem pár úkolů opakoval víckrát.

ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Já do těch žebraček píchám kudlu jenom co se ke mě přiblížej :)
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Paul píše:Taky můžeš, žádnej trest za to není.
Aha..tak já myslel že je musím brát jako civilisty a pokud možno je tedy nechat žít :) :oops:
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

tom01 píše:
Paul píše:Taky můžeš, žádnej trest za to není.
Aha..tak já myslel že je musím brát jako civilisty a pokud možno je tedy nechat žít :) :oops:
Podla kodexu ktorym sa assassini (hasasini) riadia, by ta mal stihnut trest ako za toho starca na zaciatku hru, ale hra je hra :) uz neviem ci je za to nejaky postih.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“