ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

IntEx píše:SPDIF ma kazdy A6T, ja napriklad ve skrini vyhrabal koncovku, ktera tam pasuje. Vypada jako jack, akorat je nahore mirne vyduta s kontaktem na onen vystup. Musis tedy jeste jednou porjit elektro/audio obchody, protoze tuhle jsem kupoval cca pred rokem v Michael Elektro. Jinak vypalovacka chodi az na mirnou hlucnost pri restartu jako vino. Nezmrsil jsem zatim zadne DVD, nejspis budes mit bordel v softwaru. Imho vybirat jiny notebook jenom kvuli jedinemu vystupu ze zvukovky mi prijde jako holy nesmysl, navic, kdyz ta zvukovka neni nic extra. Radeji bych volil nejake externi reseni, SB Live 24bit USB, Audigy2 External apod.
Zašel jsem i do specializovaného GESu a ani tam nevěděli jak na to.. každopádně noťas jde pryč kvůli mechanice, která není schoná ani překopírovat CD do 20 minut což mi přijde jako ztráta času a to nemluvím o DVD! (DMA režim je zapnutý) Asi špatnej kus optiky, uvidím co miřeknou na prodejně. V každém případě tenhle notebook mi sedl perfektně!

PS: ty asi nevíš k čemu slouží digitální výstup, co 8-)
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Ja ze nevim, k cemu slouzi digitalni vystup? No promin, ale o tohle se zajimam od doby, co sony/philips vypustily prvni MD prehravac s timhle vystupem. Jenom si myslim, ze co do zpracovani zvuku a kvality prevodniku je ta zvukovka nic moc. Treba na hry je podpora EAXu minimalni a navic je to jen 2 kanal :-(
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

IntEx píše:Jenom si myslim, ze co do zpracovani zvuku a kvality prevodniku je ta zvukovka nic moc.
To je právě ten důvod proč chci digitální výstup, receiver se s ním už nějak popere. A co se týče externí zvukovky tak si myslím že staší tahle USB2SPDIF http://karafiat.unas.cz/audio.html . Jsem sám zvědav jak ho karfík upraví
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Tak se mi podarilo najit konektor identicky tomu memu http://www.okcomputers.cz/redukce-tosli ... f/d-55228/ :)
Popis produktu: Tato redukce se používá na připojení optického kabelu typu Toslink do výstupu SPDIF přítomného zejména na noteboocích vybavených optickým digitálním výstupem SPDIF - mini Toslink.
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

Tak dnes nám ho zlevnili http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=25519
PetraCOMP
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-y-g-r-i-k »

Nazdárek, hele chci se zeptat, jak velkej a kvalitní dosah má vestavěné bluetooth a hlavně wi-fi. Jeslti třeba není kvalitnější připojení přes wi-fi přes externí USB adaptér, které má malou anténku. Díky za odpověď. Nikde jsem dosah atd nenašel....
m.l.gore
Nováček
Nováček

Příspěvek od m.l.gore »

Jak vam na tyhle masine chodi Oblivion? Zajima me rozliseni, nastaveni detailu, stinu, viditelnost atd a kolik fps to dava
Bizzi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizzi »

T-y-g-r-i-k píše:Nazdárek, hele chci se zeptat, jak velkej a kvalitní dosah má vestavěné bluetooth a hlavně wi-fi. Jeslti třeba není kvalitnější připojení přes wi-fi přes externí USB adaptér, které má malou anténku. Díky za odpověď. Nikde jsem dosah atd nenašel....
presny detaili ti nereknu,ale z praxe: kamos ma doma wifi, kterou posila routrem... bydli ve 4 patre v panelaku... kdyz sem v aute pod jeho oknama, tak signal chytim a muzu vesele na net.
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Notes

Příspěvek od T-y-g-r-i-k »

Dobrej ještě jednou,

tak mám možnost A6T koupit za 27 000 bez DPH. Ale chtěl jsem se zeptat, mám ještě možnost koupit jakékoliv HP (mimo Turion X2) se slevou 8 000 až 10 000 Kč bez DPH. Například Turion nebo Core Duo. Tak se chci zeptat, co teda koupit, jeslti třeba notes od HP za 35 000 bez DPH, který mi vyjde na stejnou cenu, jako A6T. Ale zase nevím, zdá se mi, že výkonově je A6T třeba lepší než Core Duo a hlavně je 64bit Turion X2. Na případná Vista. Tak nevím. Můžete poradit popřípadě jako HP byste koupili (do 35 000 bez DPH)? Děkuji
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

nx9420 - slabší grafika (ne o tolik), Core Duo a 17" displej, jinak velice podobný...

//snažte se držet OT na přijatelné míře :oops: ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
TV
Nováček
Nováček

A7Tc

Příspěvek od TV »

Pomerne sympaticky se jevi novinka A7TC.

Ve srovnani s A6T se lisi v
+ 17" displej, navic 1x USB2.0 port, IRDA port, TV analog/DVB-T tuner.
- vaha, vydrz
Josef Kyrian
Nováček
Nováček

Příspěvek od Josef Kyrian »

Umi ten notas 5.1 v optice?? Me repro hlasi stereo a v notasi jde vybrat bud jen 2CH speaker nebo headphone :(

Jinak optickej kabel sem koupil tady

http://www.nakupni-dum.cz/kabel-opticky ... -dp-45288/
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

5.1 neumi, umi pouze 2 kanal. To je prave duvod dokoupit k NTB nejake lepsi externi reseni na uplne jine urovni. Jako nejlepsi volba mi pripada Creative SB Live 24bit USB 2.0 za +/- 12 stovek s dani.
Josef Kyrian
Nováček
Nováček

Příspěvek od Josef Kyrian »

IntEx píše:5.1 neumi, umi pouze 2 kanal. To je prave duvod dokoupit k NTB nejake lepsi externi reseni na uplne jine urovni. Jako nejlepsi volba mi pripada Creative SB Live 24bit USB 2.0 za +/- 12 stovek s dani.
Chlapy tak umi!!! Jen to chce poradne player. Power DVD s audio vystupem na spdif facha a na repro mi to ukazuje opravdu Dolby Digital!! :) :) :)
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Standardu Dolby Digital je vice, tzn. Dolby Digital 2.0 je konfigurace mono/stereo, nebo se Surroundem. Urcite je to Dolby Digital 5.1 a ne jen nejaky downmix?
artus.l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artus.l »

IntEx píše:Standardu Dolby Digital je vice, tzn. Dolby Digital 2.0 je konfigurace mono/stereo, nebo se Surroundem. Urcite je to Dolby Digital 5.1 a ne jen nejaky downmix?
Ja myslel ze repracky v NB budou stacit :( No co se da delat Stereo sluchatka to jisti.
Ma nekdo zkusenosti s tou podporou DD5.1 nebo je to jen DD2.1??

a jeste par otazek
-jak dlouho trva reklamace?
-jede na tom TES:oblivion v jakem rozliseni a detailech a kolip Fp/s (zatim nejnarocnejsi hra takze zbytek urcite pojede)
PC: AMD Phenom 960T 3Ghz@3,4Ghz, Gigabyte GA-MA790X-DS4, Ram: 6GB, GPU ATi HD6770, HDD 640Gb+500Gb+320Gb, Forton 500W, 3x 24" LG
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

No popravde receno, repracky v Asus noteboocich obecne jsou nic moc a navic jeste zapojene v protifazi, takze ikdyby nejake hloubky zahrat umely, v tomhle zapojeni se to stejne vyrusi.
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

Jak jste spokojeni s pevnym diskem? Me prijde az prilis hlucny, seek velmi hlasity a rychlost dost nizka. Jeste jsem se blize nezajimal jaky kousek v nem je, ale myslim ze to nebude zadny zazrak (seagate?).
Seek neni jen hlucny, ale i velmi pomaly, ma to byt sice 5400rpm ale to se mi nejak nezda, rychlosti mi pripomina spise pomalejsiho bratricka s 4200rpm.
Jak pracuje disk vam?
kon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kon »

jak tak na to tady koukam, tak jsem asi jediny spokojeny uzivatel tohoto nb :-D a to se divim, pze vetsinou komponenty v jakemkoli pc reklamuji a az po prvni reklamaci vse chodi, nicmene ted nebyla reklamace treba. Jedine co bych tomuto nb vytknul je, ze mezernik reaguje na dotyk spis z leve strany a nebo ze stredu.
Jinak co se hdd tyce, tak ho pres noc prakticky neslysim. Jedine, co je trochu slyset, je vetracek, ktery se ve vedrech obcas v noci zapl...
Jinak k hdd...je to preci jen o neco znat ve srovnani s mym 7200ot hitachi, ale nijak zvlast me neomezuje ani pri nacitani quake4 nebo nfs mw. Obe hry se mj. daji hrat na plne detaily pri nativnim rozliseni a s 4xAA, takze pohoda. Neptejte se me jen na oblivion, ten jsem zatim nemel cas vyzkouset a ani si ho prozatim nechystam koupit...
na lcd jsem nenasel jediny vadny pixel a co se tyce repraku, tak zadna slava to opravdu neni, ale ja jsem ani nic zavratneho necekal, takze opet spokojenost...
Athlon XP2500+@2800+ / ASUS A7N8X-X/ 2x256MB DDR2700 Kingston2.5T/ Leadtek A350XT 5900XT/ 80GB PATA MAXTOR, 8MB/ 250GB PATA Hitachi 8MB/ TEAC W540E/ DVD RW LG GSA 4667/ 350Wfortron/ LCD EIZO L557
nb: asus a6t turion x2 ml52, 1GB DDR2 667MHz, 7600 GO 256MB DDR2, 120GB/5400 HDD
Bizzi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizzi »

repro: presne tak, uvedom te si, ze je to NB... tam jde jen o to slyset, ne mit pozitek z poslechu:) kdyz to porovnam s acerem 5024 tak mi to kazdopadne hraje (dle myho hluchu) lip:)

Jinak i ja sem nadmiru spokojenej... HDD skoro taky neslysim... NB mi bezi 22hod/dene. Prijde mi logicky, ze se vetracek musi obcas spustit, protoze se nb zahriva..nespousti se tak casto a nerekl bych ze je to tak slyset... v mim pripade urco min, nez stolni PC, ktery mimochodem od doby, kdy mam A6T nezapinam:)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“