/agreemaart píše:tak chladit RAMky vodou je podle me hodne prehnane
podle me to je zhovadilost a utraceni penez, ale kdyz na to nekdo ma...
/agreemaart píše:tak chladit RAMky vodou je podle me hodne prehnane
Tak gratulace, konečně se podařilo... Doufám, že brzo hodíš fotky celýho systému...wector píše:...
No právě, taky PC sloužilo matce na účetnictví, 14 dní ležel na stole Radeon a já si vystačil s notebookem bez netu ( kolik má člověk najednou volnýho času, bez Quaka, bez netu ).Stoobi píše:Tak gratulace, konečně se podařilo... Doufám, že brzo hodíš fotky celýho systému...wector píše:...
Jinak já jsem poslední dobou neměl vůbec čas na vodníkovi dělat, PC mi leží na stole rozebraný a jedu vlastně pořád na notebooku. Ale v týdnu jsem byl v Gumexu a koupil silikony 12/15 - spíše na zkoušku, zdali se mi je podaří nějak rozumně natáhnout, ale pořád ještě hledám lepší řešení...
Je to pěkný, plexi si říznul nebo vyhodil? Jak sem to řešil já sem popisoval, akorát sem narazil na jeden problém - nelze zavřit case Musel sem hodit fan dovnitř, zvenku dát 2 o-kroužky a na to radiátor, ten záhyb na bočnici pro prsty trochu ohnout a dole to zajišťuju šroubkem, tim spínačem to už nelze. Asi by se musel stát zázrak, abych našel delší šrouby tohohle průměru. Nejvíc naštve, že je to otázka blbejch 2-3 mmJája píše:Tak se pochlubím svým výtvorem
To si ženě znárodnil silonky?Jája píše:to hnědý na radiátoru je ne zcela zdařený pokus o prachovej filtr
protože každej pořádnej vodníkář ví že to jsou nejlepší seriově vyráběný case na vodníkamyom píše:jak se tak divam, tak tu ma kazdy avance C001 nebo sharkoony
Ne. Podle mě zbytečnost, za ty prachy... Otázka, kolikrát to budeš rozdělávat, aby to reflektovalo tu cenu. Rozpojit okruh u mě by nebyl problém - sevřít hadici u radiátoru a rozdělat, pár kapek vody by se pořešilo nějakym hadrem. A pokud se budeš rabat ve vodníkovi jako kompletu, tak stejně tu vodu asi radši vypustíš...myom píše: to wector: BTW: už chápeš na co jsem kupoval tak drahé rychlospojky...........
Já mám case položenej na nalakovaný desce abych ho vůbec mohl vytáhnout z podstolu, na koberci to celkem dobře jezdímyom píše:akorát jsem musel už dát tu case na kolečka, protože bych s ní už vůbec nehnul. sice stabilita je celkem naprd, ale alespoň se s ní dá hýbat
Hmm, rves do nich slusny napeti... Mozna v tvym pripade to ma nejaky smysl, ale pro ostatnich 99%lidi to moc smysl nema. Ale porad je to stejne drahy.Flegy píše:zkus mit geily 550@730MHz pri 3.4V a potom mluv o prehnanosti. pro me je to nutnost...
Ja bych do toho sel kdyby to stalo 6-7 stovek....Ja uz ve dnesni dobe nechladim ani chipset natoz jeste pameti...Flegy píše:nerikam ze to drahy neni. me jen pride spatny nevyuzit ohromnej potencial tech pameti, co naplat ze z nich vyzdimu velky frekvence pri rozumnym clk, kdyz se prehrejvaj. na zkousku sem na ne prilozil velky pasivy, a pak to bylo v pohode. ale jinak na nich neudrzis ruku.
pointou bylo proste zjistit, jestli by do toho neseli nekdo jinej, aby se zbytecne neplatila posta...