LCD Samsung 940BW/940MW, nazory, skusenosti, rady atd.

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
kuzmic
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuzmic »

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či sa dá tento monitor použiť i ako čisto TV, alebo musí byť pripojený len k PC? Teda keď ho budem chcieť z nejakej príčiny použiť čisto ako TV prístroj, či to vobec ide? Myslím ten typ 940MW. Ďakujem
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Ano ide to . Mozes ho kludne pouzivat ako televizor oddelene od PC. Pri PC ma len tu vyhodu ze fungujr PIP cize ked brousujes napriklad na nete tak vo vyreze mozes pozerat aj TV. Takze kludne si ho mozes preniest kde chces a kde mas pripojenie na kablovku alebo antenu alebo pripojit DVD alebo Video prehravac :wink:
XBOX360
kuzmic
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuzmic »

Shack píše:Ano ide to . Mozes ho kludne pouzivat ako televizor oddelene od PC. Pri PC ma len tu vyhodu ze fungujr PIP cize ked brousujes napriklad na nete tak vo vyreze mozes pozerat aj TV. Takze kludne si ho mozes preniest kde chces a kde mas pripojenie na kablovku alebo antenu alebo pripojit DVD alebo Video prehravac :wink:
Ok, díky za odpoveď :)
.Den
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .Den »

Nemate nekdo zkusenosti s obema temito monitory?

Asus VW192s VS Samsung 940BW.

Potrebuju jenom web a casto video (DivX), hry na PC hraju hodne vyjimecne. Ale dost dulezita je pro me i cena, tak jestli ma cenu platit asi 7 stovek navic za Samsunga, nebo jsou ty monitory v podstate uplne stejne?

Diky.
(Uz neplatne, ted jedu z notebooku. :) Ale PC porad funguje.) Opteron 144 CABGE 55C; Sapphire ATi Radeon X800GTO FireBlade Edition; A-Data Vitesta 2x512MB DDR500MHz Dual Channel; DFi LanParty UT NF4 Ultra-D; LC Power SuperSilent Black 6550 rev.2 550W; Maxtor MaXLine III 7L250S0 250GB SATA; Arctic Cooling Freezer 64 Pro; Zalman VF700-Cu
Inoos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Inoos »

Ahojte, mám monitor 940 MW a chcel by som ho upevniť na stenu držiakom (vzadu sú na monitory úchytky na držiak) chcem sa spýtať či mám niekto s tým skúsenosti ? A aký držiak by poradil ? Ďakujem
CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.1GHz, RAM: 4x CORSAIR DDR2 512MB 800MHz, VGA: GAINWARD GF8800GTS 320MB, HDD: SEAGATE 320GB 7200rpm 16MB SATA2, MB: ASUS P5B Deluxe
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“